ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

20.06.2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

Marirena Salakouma
Κατηγορία: MediaLab Blog
20.06.2020

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ANT1 MediaLab;

Είσαι λάτρης της μουσικής; Έχεις πάθος με το ραδιόφωνο; Θέλεις να φτιάξεις την δική σου ραδιοφωνική εκπομπή; Εάν στις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση είναι θετική, τότε σου έχω πολύ καλά νέα!

Σε λίγο καιρό ξεκινά ο νέος κύκλος του σεμιναρίου «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ» στο ANT1 MediaLab και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, θα μάθεις όλα τα μυστικά του ραδιοφώνου καθώς και όλες τις τεχνικές ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη δική σου εκπομπή.

Η επιλογή της μουσικής καθώς και της θεματολογίας,  ο χειρισμός της κονσόλας, η τεχνική της εκφώνησης και της ραδιοφωνικής συνέντευξης είναι μερικά από τα πεδία στα οποία θα λάβεις σύγχρονη και υψηλού επιπέδου κατάρτιση από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ 

Και επειδή σεμινάριο «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ» χωρίς πρακτική δεν γίνεται, το ANT1 MediaLab σου δίνει την ευκαιρία να «στήσεις» τη δική σου εκπομπή, η οποία θα μεταδοθεί από το web radio του ANT1 MediaLab. Τέλος, θα επισκεφθείς τα στούντιο των ραδιοφωνικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤ1, EASY 97.2 , ΡΥΘΜΟΣ 94.9 και θα γνωρίσεις από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους. 

Έτσι, με το πέρας του σεμιναρίου θα είσαι έτοιμος/η να κάνεις τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή ή να εργαστείς για την οργάνωση μιας ραδιοφωνικής παραγωγής για το web ή τα FM.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα μαθήματα διεξάγονται στις νέες υπερσύγχρονες αίθουσες και εγκαταστάσεις, με όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως:

  • Πλήρως εξοπλισμένο ραδιοφωνικό studio, με χώρους ηχολήπτη και παραγωγού και απευθείας τηλεφωνική γραμμή για επικοινωνία με τους ακροατές
  • Ειδικό studio για ηχογράφηση ραδιοφωνικής εκπομπής και δημιουργία / επεξεργασία Jingles, sweepers, trailers, intros, outros, special effects
  • Ψηφιακές και αναλογικές κονσόλες για την εκπαίδευση των σπουδαστών
  • Αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με υπολογιστή και projector

Ακόμα το σκέφτεσαι; Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!

 

ANT1 MediaLab
Γιατί... ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!
 

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in