Δημόσιες Σχέσεις - Ι.Ι.Ε.Κ.

Δημοσιες Σχεσεις

 • Ι.Ι.Ε.Κ.
 • Απόφοιτοι Λυκείου

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΤ1 Media Lab

Μάθε την τέχνη της επικοινωνίας, τις πλέον σύγχρονες και επιτυχημένες μεθόδους δημοσίων σχέσεων και όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν για τη σχεδίαση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής προσέγγισης.

Πληροφορίες μαθήματος

Τύπος μαθήματος:

2-year / IIEK / Full time

Έναρξη μαθημάτων:

Οκτώβριος 2024

Διάρκεια:

4 εξάμηνα

Αριθμός ενοτήτων:

24

Κατάσταση εγγραφών:

ΑΝΟΙΚΤΕΣ!

Είδος αναγνώρισης:

Κρατικό πτυχίο

Δίδακτρα & Εκπτώσεις
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αντικείμενο σπουδών

Οι βασικές αρχές της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων αποτελούν τον κεντρικό άξονα της διδασκαλίας με παράλληλη έμφαση στην πρακτική τους εφαρμογή στην εταιρική διοίκηση. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων διδάσκονται τα εργαλεία της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, της έρευνας και της διαπραγμάτευσης, ενώ αναλύονται οι έννοιες της κοινής γνώμης, της ατομικής και ομαδικής συμπεριφοράς και της υποκίνησης.

Εκπαίδευση στην πράξη

Συνδύασε τη θεωρία με την πρακτική εκπαίδευση στους τομείς της επικοινωνίας, των τεχνικών παρουσίασης και της διοργάνωσης event

Φιλοσοφία 360°

Απόκτησε σφαιρική γνώση της αγοράς μελετώντας επίκαιρα case studies

Πρακτική άσκηση

Κάνε την πρακτική σου σε συνεργαζόμενες εταιρίες του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ

Μαθηματα & Διδασκοντες

Στο πρόγραμμα σπουδών Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις διδάσκονται μαθήματα όπως:

 • Διοίκηση Marketing
 • Οργάνωση & Λειτουργίες P.R.
 • Δίκαιο
 • Διαχείριση Κρίσεων
 • Διεθνείς Δημόσιες Σχέσεις
 • Marketing Υπηρεσιών
 • Επιχειρησιακές Επικοινωνίες
 • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
 • Χορηγία & Χορηγία Επικοινωνίας
 • Event Management
 • Η Δύναμη Των Κοινωνικών Δικτύων
 • Τεχνικές Παρουσίασης
 • Κοινωνική Ψυχολογία
 • Διαπραγματεύσεις
Αντιπρόεδρος FCB Gnomi / MSPS

Ο Τάκης Λιαρμακόπουλος εργάζεται με τους συνεργάτες του στη FCB Gnomi/ MSPS, εκτελώντας καθήκοντα Δημιουργικού και Αντιπρόεδρου της εταιρίας. Εργάζεται στον χώρο της Διαφήμισης για περισσότερα από 40 χρόνια.

Λιαρμακόπουλος Τάκης

Αντιπρόεδρος FCB Gnomi / MSPS

Ο Τάκης Λιαρμακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού το 1951. Παρ' ότι κατάγεται από τη Νάξο, έζησε μέχρι 16 χρονών σ' ένα μικρό χωριό της Εύβοιας.

Σπούδασε ζωγραφική και γραφικές τέχνες. Δούλεψε σαν μηχανικός μοτοσικλετών,  υπήρξε εκδότης περιοδικού, γελοιογράφος, καπετάνιος μικρών πλοιαρίων, μαραγκός και μουσικός. 

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να γίνει διαφημιστής.

Εργάζεται ανελλιπώς 40 (και βάλε) χρόνια σε διάφορες διαφημιστικές εταιρίες, όπως την Ted Bates, τη Spot Thompson, τη McCann, την BBDO , τη Fortune και την JWT (Spot Thompson). 

Έπειτα απ' αυτόν τον κύκλο, ζει αδιαμαρτύρητα και εργάζεται με τους συνεργάτες του στη FCB Gnomi/ MSPS, εκτελώντας καθήκοντα Δημιουργικού και Αντιπρόεδρου της εταιρίας. 

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τη μεγάλη χαρά να διδάσκει τις βασικές αρχές της διαφήμισης στο όμορφο σχολείο μας.

Έχει διακριθεί πολλές φορές για τη δουλειά του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά, αγαπά τη θάλασσα και επιμένει από άποψη να κατοικεί σε μια λαϊκή συνοικία των νοτίων προαστίων.

Director of Brand Experience @ 24MEDIA

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου είναι Director of Brand Experience @ 24MEDIA.

Χατζηιωάννου Χρήστος

Director of Brand Experience @ 24MEDIA

Ο Χρήστος Χατζηιωάννου είναι ειδικός στο Digital Marketing, με κατεύθυνση στο branded content και στο native advertising. Σπούδασε Media & Επικοινωνίες στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στις Διεθνείς Σχέσεις και την Πολιτική Θεωρία στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Ξεκίνησε την καριέρα του ως λειτουργός της έντυπης δημοσιογραφίας. Μπήκε στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας το 2011, λανσάροντας τη νέα ιστοσελίδα OneMan για τον ανδρικό τρόπο ζωής της 24MEDIA, ως Αρχισυντάκτης. Το 2016 ξεκίνησε το τμήμα επώνυμου περιεχομένου της 24MEDIA και έκτοτε υπηρετεί ως Διευθυντής Εμπορικής Εμπειρίας και Μάρκετινγκ. Συμμετέχει σε ακαδημαϊκά προγράμματα και ενότητες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε διάφορα άλλα ιδρύματα. Το 2023 εντάχθηκε στην ομάδα των καθηγητών του ΑΝΤ1 MediaLab.

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Η Σωτηρία Ζωγράφου Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ασκεί μάχιμη δικηγορία ούσα πλέον Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, είναι επιστημονικός συνεργάτης της Νομικής Σχολής Αθηνών, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και της Ένωσης Ευρωπαίων Νομικών. Παράλληλα, συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με επιστημονικά νομικά περιοδικά.

Ζωγράφου Σέλλη

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Η Σωτηρία Ζωγράφου γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1970. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο «Ποινικό Δίκαιο και Ποινική Δικονομία».

Το έτος 1995 έλαβε από το 'Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών την προβλεπόμενη υποτροφία για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στον γνωστικό τομέα του Ποινικού Δικαίου και ταυτόχρονα παρείχε τις υπηρεσίες της στη Νομική Σχολή της Αθήνας ως επιστημονικός συνεργάτης.

Την ίδια χρονιά έγινε Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ασκεί μάχιμη δικηγορία ούσα πλέον Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, εξακολουθεί τη συνεργασία της με το ΕΚΠΑ, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και της Ένωσης Ευρωπαίων Νομικών.

Ταυτόχρονα, συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με επιστημονικά νομικά περιοδικά.

Από το έτος 1997 μέχρι σήμερα (με μια ενδιάμεση διακοπή) συνεργάζεται με τη Σχολή του ΑΝΤENNA, διδάσκοντας στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας τις βασικές έννοιες του Δικαίου και τη σύνδεσή τους με τον τομέα των σπουδών τους.

Educational Coordinator @ ANT1 MediaLab

Ο Γιάννης Κοκοβιάδης είναι φιλόλογος και συντονιστής εκπαίδευσης στο ANT1 MediaLab. Με αφετηρία αυτές τις σπουδές, απέκτησε στενή βιωματική σχέση με τη γλώσσα κι έκτοτε προσπαθεί να εμφυσήσει αυτή την αγάπη στα νέα παιδιά και όχι μόνον σε αυτά.

Κοκοβιάδης Γιάννης

Educational Coordinator @ ANT1 MediaLab

Ο Γιάννης Κοκοβιάδης είναι Συντονιστής Εκπαίδευσης στο ANT1 MediaLab από τον Μάιο του 2015. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Σχολή του ANT1 το 2002 κι έκτοτε διδάσκει τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο των media. Επιπροσθέτως, από το 2014 διδάσκει επιλεγμένα θέματα ιστορίας του 20ού αιώνα, όπως παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο.
 
Κατέχει πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση την κλασική φιλολογία. Με αφετηρία αυτές τις σπουδές, απέκτησε στενή βιωματική σχέση με τη γλώσσα κι έκτοτε προσπαθεί να εμφυσήσει αυτή την αγάπη στα νέα παιδιά και όχι μόνον σε αυτά.
 
Έχει επιμεληθεί, συνεργαζόμενος με διάφορους εκδοτικούς οίκους, πλήθος βιβλίων, κυρίως λογοτεχνικών, αθλητικών και δημοσιογραφικών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα βασικά εγχειρίδια δημοσιογραφίας που διδάσκονται στο ΑΝΤ1 MediaLab, με συγγραφείς τους κυρίους Χρ. Πασαλάρη και Νικηφ. Αντωνόπουλο.
 
Απεχθάνεται την κοινοτοπία και τη στερεοτυπία, θεωρεί ότι η προσωπική ανέλιξη περνά μόνον μέσα από τη «σύγκρουση με τους δαίμονές μας». Ακούει μουσική.
 

Marketing Manager @ ANT1 MediaLab.

Ο Νίκος Οικονομάκης είναι Marketing Manager του ANT1 MediaLab.

Οικονομάκης Νίκος

Marketing Manager @ ANT1 MediaLab.

Ο Νίκος Οικονομάκης είναι Marketing Manager του ANT1 MediaLab.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις (Παν. Αθηνών) και το Marketing (University of Teesside).

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευόμενος ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ, έχει περάσει μερικούς μήνες της ζωής του ως βοηθός στο Γραφείο Τύπου στα Σκόπια και αφού κατάλαβε ότι το business environment είναι πιο ελκυστικό για αυτόν, στράφηκε σε αυτό.

Υπήρξε στέλεχος (2002-2004) της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 και υπεύθυνος επικοινωνίας ιδιωτικών εταιριών.

Από το 2008 και μετά, τον κέρδισε η εκπαίδευση. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος ενημέρωσης και αργότερα marketing σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο, ενώ από το 2014 εργάζεται στη Σχολή μας ως Marketing Manager. Διδάσκει μαθήματα marketing ενώ στο παρελθόν υπήρξε εισηγητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας της Σχολής. Στο ενδιάμεσο (2012-2014), συνεργάστηκε για δύο χρόνια ως υπεύθυνος επικοινωνίας με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Μότο του είναι η φράση «οἱ καιροὶ οὐ μενετοί» (οι ευκαιρίες δεν περιμένουν) και για αυτό είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθά τους σπουδαστές και αποφοίτους μας να είναι προετοιμασμένοι για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους.

Αγαπά (τα ταξίδια με) τη γυναίκα του και στον ελεύθερό του χρόνο μαθαίνει ποδόσφαιρο (από τον γιο του) και παίζει με κούκλες (της κόρης του).

Κοινωνιολόγος

Η Σοφία Σταράκη είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση στην Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.

Σταράκη Σοφία

Κοινωνιολόγος

Η Σοφία Σταράκη είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση στην Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στις Σχολές Γονέων στου Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ και στα κέντρα Δια Βίου Μάθησης ασκώντας συμβουλευτική σε σχολεία και σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. 

Παράλληλα εργαζόταν σε κέντρα ψυχικής υγείας και εθελοντικά σε συλλόγους για την ψυχική υγεία.

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό κολλεγίου και ΙΕΚ. Η συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ ΑΝΤ1 MediaLab ξεκίνησε το 2019.

Θεωρεί ότι η ολιστική προσέγγιση στη μάθηση έχει οφέλη τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Ταξιδεύει συχνά!
 

Αρχισυντάκτης @ Euronews

Γεννημένος στην Αθήνα το 1979, ο Πάνος Κιτσικόπουλος εργάζεται στον κλάδο των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας για σχεδόν 20 χρόνια.

Το ταξίδι του ξεκίνησε το 2004 ως δημοσιογράφος στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ομίλου ΑΝΤ1, από όπου έφυγε οκτώ χρόνια μετά, μεταπηδώντας στην τηλεοπτική δημοσιογραφία. Το 2012 εντάχθηκε στην ομάδα της ελληνικής υπηρεσίας του euronews, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται εκεί.

Κιτσικόπουλος Πάνος

Αρχισυντάκτης @ Euronews

Γεννημένος στην Αθήνα το 1979, ο Πάνος Κιτσικόπουλος εργάζεται στον κλάδο των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας για σχεδόν 20 χρόνια.

Το ταξίδι του ξεκίνησε το 2004 ως δημοσιογράφος στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Ομίλου ΑΝΤ1, από όπου έφυγε οκτώ χρόνια μετά, μεταπηδώντας στην τηλεοπτική δημοσιογραφία. Το 2012 εντάχθηκε στην ομάδα της ελληνικής υπηρεσίας του euronews, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Σήμερα εξακολουθεί να εργάζεται εκεί.

Η επαγγελματική του πορεία ήρθε παράλληλα με την «έκρηξη» των social media. Το Facebook και το Twitter δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1, οπότε κι εκείνος εισηγήθηκε την αξιοποίηση της ισχύος τους με στόχο να επικοινωνηθεί η δημοσιογραφική μας δουλειά, το μήνυμα και η ταυτότητά μας πέραν των ορίων που έφτανε η ιστοσελίδα μας. Αυτή η εισήγηση και η στενή του επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αυτό που του έδωσε το κίνητρο να ενταχθεί στο ΑΝΤ1 MediaLab το 2011 για να προπονήσει μελλοντικούς επαγγελματίες της Επικοινωνίας (Δημόσιες Σχέσεις και Δημοσιογραφία) για το πώς θα αξιοποιήσουν τα social media στους κλάδους τους. Περαιτέρω, του ανατέθηκε να δημιουργήσει και να λειτουργήσει τις σελίδες του ANT1 MediaLab στο Facebook, το Twitter και το YouTube.

Η ενασχόλησή του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε και αφού εντάχθηκε στο euronews, όπου χρειάστηκε να συνδυάσει την τηλεόραση, το διαδίκτυο και τα social media, ώστε να παράξει δημοσιογραφικό περιεχόμενο. Εκπαιδεύθηκε στην χρήση των ΜΚΔ στην αίθουσα σύνταξης και για μια περίοδο είχε το προνόμιο και την ευθύνη να χειρίζεται τους λογαριασμούς του euronews στα ΜΚΔ, προκειμένου να επικοινωνεί την δουλειά που γινόταν εκεί πάνω στα διεθνή νέα υπό την ευρωπαϊκή προοπτική. Η καθημερινή του εργασία επί της ουσίας ήταν να μετατρέπει την «βαρετή» ειδησεογραφία σε ελκυστικές αναρτήσεις, καθώς και να διαχειρίζεται την κοινότητα του δικτύου στα social media. Το 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο των Πολιτικών και Δομών στις Ευρωπαϊκές Επικοινωνίες.

Η εμπειρία του στα social media ήταν που ενίσχυσε την κάλυψη ή/και τον συντονισμό από αυτόν της κάλυψης σημαντικών γεγονότων, όπως το δημοψήφισμα του 2015, η οικονομική κρίση, η μεταναστευτική κρίση, οι πλημμύρες στο Θριάσιο Πεδίο το 2017 και η πανδημία. Η έντονη ενασχόλησή του το 2022 του έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστεί με ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό στον χειρισμό του ειδησεογραφικού κομματιού του λογαριασμού του στο Twitter, πριν, ένα χρόνο μετά, να επιστρέψει στο ΑΝΤ1 MediaLab για να συνεχίσει τον κύκλο που άνοιξε το 2011: Να διδάξει και να διδαχθεί.

Head of PR & Marketing.

Ο Νίκος Κοψιδάς, υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, έμπειρο στέλεχος της αγοράς με το ρόλο του Head of PR & Marketing.

Κοψιδάς Νίκος

Head of PR & Marketing.

Ο Νίκος Κοψιδάς είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει ασχοληθεί με θέματα εταιρικής επικοινωνίας, media relations και πολιτικής επικοινωνίας ενώ, παράλληλα, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο. 

Έμπειρο στέλεχος της αγοράς έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, όπως η Wunderman Thompson - με το ρόλο του Head of PR & Marketing -  και η V+O Communication ως Business Unit Director. Παλαιότερα υπήρξε Client Service Director στην ΙΚΟΝ Porter Novelli (BBDO Group), ενώ έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από το 2009 μέχρι το 2012, κατέχοντας τη θέση του Συμβούλου Υπουργού στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Από το 2001 μέχρι και το 2009 συνεργάστηκε με τον Όμιλο C&C International, όπου έφθασε να αναλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου – από το 2006 έως και το 2009- στη διαφημιστική εταιρεία Modus Vivendi, ενώ στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Investor Relations Manager στον Όμιλο Notos Com Holdings.

 

ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤ1 MediaLab

Προοπτικές εξέλιξης

Οι σπουδές στο ANT1 MediaLab προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Οι απόφοιτοι, εκτός από μάχιμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σε τηλεοπτικά κανάλια, μπορούν να απασχοληθούν ως κειμενογράφοι ή υπεύθυνοι Τύπου και δημοσίων σχέσεων σε διαφημιστικές εταιρείες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Networking

Το ANT1 MediaLab σε βοηθάει να «χτίσεις» ένα ισχυρό job network. Γνωρίζοντας τους coaches και κάνοντας πρακτική στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, έρχεσαι σε επαφή με καταρτισμένους επαγγελματίες και διευρύνεις το επαγγελματικό σου δίκτυο.

Ευκαιρίες απορρόφησης

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών ξεκινά μια σημαντική καριέρα! Πολλοί από τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab απορροφώνται άμεσα σε εκπομπές, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψηφιακά Μέσα, εφημερίδες και περιοδικά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Career Coaching

Στο ANT1 MediaLab διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια, C.V. & interview workshops με κορυφαίους εκπροσώπους του χώρου, οι οποίοι σε προετοιμάζουν για μια επαγγελματική συνέντευξη και σε υποστηρίζουν σε θέματα εργασιακής σταδιοδρομίας.

Βρες μας στο χάρτη Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Επίλεξε το πρόγραμμα και τον τρόπο παρακολούθησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Μάθημα:

Στοιχεια επικοινωνιας

Επιστροφή στην αρχή