Διδάσκοντες

40+ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & COACHES

Λιαρμακόπουλος Τάκης

Αντιπρόεδρος FCB Gnomi / MSPS
Πλήρες βιογραφικό

Λιαρμακόπουλος Τάκης

Αντιπρόεδρος FCB Gnomi / MSPS

Ο Τάκης Λιαρμακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού το 1951. Παρ' ότι κατάγεται από τη Νάξο, έζησε μέχρι 16 χρονών σ' ένα μικρό χωριό της Εύβοιας.

Σπούδασε ζωγραφική και γραφικές τέχνες. Δούλεψε σαν μηχανικός μοτοσικλετών,  υπήρξε εκδότης περιοδικού, γελοιογράφος, καπετάνιος μικρών πλοιαρίων, μαραγκός και μουσικός. 

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να γίνει διαφημιστής.

Εργάζεται ανελλιπώς 40 (και βάλε) χρόνια σε διάφορες διαφημιστικές εταιρίες, όπως την Ted Bates, τη Spot Thompson, τη McCann, την BBDO , τη Fortune και την JWT (Spot Thompson). 

Έπειτα απ' αυτόν τον κύκλο, ζει αδιαμαρτύρητα και εργάζεται με τους συνεργάτες του στη FCB Gnomi/ MSPS, εκτελώντας καθήκοντα Δημιουργικού και Αντιπρόεδρου της εταιρίας. 

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τη μεγάλη χαρά να διδάσκει τις βασικές αρχές της διαφήμισης στο όμορφο σχολείο μας.

Έχει διακριθεί πολλές φορές για τη δουλειά του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά, αγαπά τη θάλασσα και επιμένει από άποψη να κατοικεί σε μια λαϊκή συνοικία των νοτίων προαστίων.

Βαφειάδης Νικόλας

International News Manager @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

 

Βαφειάδης Νικόλας

International News Manager @ ANT1 TV

Ο Νικόλας Βαφειάδης γεννήθηκε στο Βύρωνα το 1961. Σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εξειδικεύτηκε στη Γεωχημεία και στην Πετρολογία με χρήση ακτινοσκοπικών  μεθόδων. Ξεκίνησε διδακτορική διατριβή για την παρουσία κοιτασμάτων βολφραμίου στην Ελλάδα, την οποίαν εγκατέλειψε για να αρχίσει να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Διακρίθηκε στις εξετάσεις του Βρετανικού Συμβουλίου και κέρδισε υποτροφία για σπουδές στο Λονδίνο. Πήρε master στη Διεθνή Δημοσιογραφία από το City University of London.

Έχει εργασθεί για εφημερίδες (Ελευθεροτυπία, Καθημερινή, Κέρδος, Financial Times κλπ.), ραδιοφωνικούς σταθμούς (Antenna FM, BBC World Service), περιοδικά (Γαιόραμα κλπ.) και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις του έχουν μεταδοθεί από πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης (CNN, CBS news, Sky News, Al Jazeera, RAI, κλπ.).

Έχει καλύψει πάνω από δέκα πολέμους από την πρώτη γραμμή κι έχει πάρει συνεντεύξεις και δηλώσεις από παγκόσμιους ηγέτες που άφησαν το στίγμα τους στη σύγχρονη εποχή (ανάμεσά τους ο Νέλσον Μαντέλα, ο Γιασέρ Αραφάτ, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, οι Τζορτζ Μπους πατέρας και γιος, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, ο Χαμίντ Καρζάι, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, ο Τζίμι Κάρτερ, ο Ίον Ιλιέσκου, ο Τουργκούτ Οζάλ, ο Τζέσε Τζάκσον, ο Τζον Μέιτζορ, ο Σάλι Μπερίσα, ο Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι, ο Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο Τάσσος Παπαδόπουλος κ.ά.)

Για τη δουλειά του έχει λάβει πλήθος διακρίσεων στην Ελλάδα, ενώ τo 2017 έγινε ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο δημοσιογραφίας Amerigo στη Φλωρεντία.

Εδώ και 28 χρόνια εργάζεται για τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Σήμερα είναι ο επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, παρουσιάζει δελτία ειδήσεων του καναλιού και διδάσκει το μάθημα «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Φυσικές Καταστροφές» στο μεταπτυχιακό τμήμα «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα διδάσκει Διεθνή Δημοσιογραφία στο ΑΝΤ1 MediaLab.

Είναι παντρεμένος κι έχει δυο γιους, που γεννήθηκαν ο Λυκούργος το 1994 και ο Γιάννης το 1996.  

Παπαβασιλείου Γρηγόρης

Αθλητικογράφος - Παρουσιαστής @ NovaSports
Πλήρες βιογραφικό

Παπαβασιλείου Γρηγόρης

Αθλητικογράφος - Παρουσιαστής @ NovaSports

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ξεκίνησε την πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία το 1996 από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ασχολήθηκε με μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και με την παρουσίαση του αθλητικού ένθετου στα δελτία ειδήσεων, όπως και της εκπομπής ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΒΒΑΤΟ, της μακροβιότερης αθλητικής εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση.

Μετά από 13 χρόνια μετακόμισε στην ΕΡΤ, όπου ανέλαβε την παρουσίαση της ιστορικής ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ενώ παράλληλα παρουσίαζε τα αθλητικά δελτία ειδήσεων και έκανε μεταδόσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Τα τελευταία 5 χρόνια τον βλέπουμε από τα κανάλια Novasports, τόσο στην παρουσίαση εκπομπών όσο και σε μεταδόσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Για χρόνια τον ακούγαμε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Radio ενώ πέρασε και από την ΕΡΑ sport. Από το 2011 παρουσιάζει τα βραβεία των αθλητικών συντακτών.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει τα μαθήματα «Αθλητικό Ρεπορτάζ» και «Τηλεπαρουσίαση» από το 2004.

Τριανταφυλλίδης Ισαάκ

Δημοσιογράφος Τμήματος Εξωτερικού Ρεπορτάζ @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Τριανταφυλλίδης Ισαάκ

Δημοσιογράφος Τμήματος Εξωτερικού Ρεπορτάζ @ ANT1 TV

Γεννημένος στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1977, ο Ισαάκ Τριανταφυλλίδης σπούδασε στο Πάντειο Παντεπιστήμιο και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών και Πολιτικών Επιστημών.  Οι μεταπτυχιακές του σπουδές ολοκληρώθηκαν στο πεδίο της  «Γεωπολιτικής στις Διεθνείς Σχέσεις». 

Εργάζεται σε Μέσα Ενημέρωσης (τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά, ενημερωτικές ιστοσελίδες)   ως ρεπόρτερ – αρθρογράφος– αρχισυντάκτης από το 1998, έχοντας ειδίκευση στο Διεθνές Ρεπορτάζ που το υπηρετεί τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Από το 2016 αποτελεί μέλος του τμήματος εξωτερικού ρεπορτάζ  της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, στελεχώνοντας τα δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.

Από το 2015 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης  από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) και μέλος στα μητρώα εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ και της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης.
Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων  και της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), διδάσκει  στη Σχολή ΜΜΕ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ τα μαθήματα «Εισαγώγη στη Δημοσιογραφία», «Δεοντολογία», «Δύναμη της Εικόνας στο Ρεπορτάζ» και «Διεθνές Ρεπορτάζ».

Γρηγοριάδης Γιώργος

Δημοσιογράφος - Ρεπόρτερ @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Γρηγοριάδης Γιώργος

Δημοσιογράφος - Ρεπόρτερ @ ANT1 TV

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με πολυετή πείρα στον χώρο.
 
Είναι συνεργάτης της εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ από το 2000, όπου έχει δουλέψει ως ρεπόρτερ και ανταποκριτής, και από το 2019 έγινε συμπαρουσιαστής, έχοντας πλέον καθημερινή συμμετοχή στην πρωινή ζώνη ενημέρωσης.
 
Στο ANT1 MediaLab διδάσκει τα μαθήματα Reporting, Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα, και Έρευνα-Ρεπορτάζ.

Τέλλογλου Τάσος

Δημοσιογράφος @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Τέλλογλου Τάσος

Δημοσιογράφος @ ANT1 TV

Γεννήθηκε το 1961 στην Αθήνα και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1986 έπιασε δουλειά στην εφημερίδα «Η Πρώτη» και το 1989 μπήκε στην σύνταξη της «Καθημερινής», ενώ ταυτόχρονα εντάχθηκε στο πολιτικό τμήμα του Mega Channel. Από το 1990 ως το 1997 ήταν ανταποκριτής στην Γερμανία. Έχει γυρίσει και παρουσιάσει πάνω από 250 μεγάλης διάρκειας ρεπορτάζ στην τηλεόραση. Το 1998 με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα δημιούργησαν την εκπομπή «Το μαύρο κουτί» (Mega), to 2004 έγινε αρχισυντάκτης των «Φακέλων». Από το 2007 ως το 2013 συμπαρουσίασε με τον Αλέξη Παπαχελά και τη Σοφία Παπαιωάννου τους «Νέους Φακέλους» και από το 2016 τις «Ιστορίες»με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσσιώνη και τον Παύλο Τσίμα. Το 2020-21 παρουσίαζε την εκπομπή «Special Report» με τον Αντώνη Φουρλή στον Antenna. Έχει κερδίσει 8 φορές το βραβείο Πρόσωπα και για την εργασία του στην τηλεόραση, καθώς και το βραβείο Μπότση.

Χρυσοχόου Φαίη

Δημοσιογράφος - Ρεπόρτερ @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Χρυσοχόου Φαίη

Δημοσιογράφος - Ρεπόρτερ @ ANT1 TV

Η Φαίη Χρυσοχόου εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Όμιλο ΑNTENNA από το 1992.

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 εργάζεται για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όπου καλύπτει θέματα από το πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό και ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ ταυτόχρονα είναι αρμόδια συντάκτις για θέματα μεταφορών, επικοινωνιών, περιβάλλοντος και δημοσίων έργων.

Η δημοσιογραφική της δουλειά περιλαμβάνει έρευνες για κοινωνικά θέματα που ενδιαφέρουν τον Έλληνα τηλεθεατή, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις από πολυσχιδείς προσωπικότητες, όπως ο βραβευμένος με Νόμπελ οικονομολόγος Πωλ Κρούγκμαν.

Επί πολλά χρόνια εργάστηκε για το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, ενώ έχει συνεργαστεί και με το Vice, καλυπτοντας με ανατρεπτικό τρόπο θεματα επικαιρότητας, αλλά και αποκλειστικότητες.

Έχει, επίσης, εργαστεί για το περιοδικό «Έψιλον» της «Κυριακάτικης  Ελευθεροτυπίας» και για τη «Real News», συμμετείχε στην ομαδα δημιουργίας της εφημερίδας «Αγορά», ενώ διατηρεί  τη δική της επιχειρηματική σελίδα «Παλμός  της Αγοράς» που εκδίδεται μαζί με την εφημερίδα «Ειδήσεις» της Real Group.

Η δημοσιογραφική της πορεία περιλαμβάνει, ακόμη, συνεργασίες με εξειδικευμένα έντυπα όπως ο «Ιατρικός Τύπος», ενώ έχει εργαστεί στον τομέα Προβολής και Επικοινωνίας της Grecotel του Ομιλου Δασκαλαντωνάκη, όπου διετέλεσε υπεύθυνη του γραφείου Τύπου και «υπέγραψε» τη διοργάνωση εκδηλώσεων-σταθμών της εταιρείας, όπως το event για τον Άντονυ Κουήν στο Ρέθυμνο.

Στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής της δραστηριότητας έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια διαχείρισης κρίσεων σε μεγάλες πολυθενικές εταιρείες, εκπαιδεύοντας ανά περίπτωση υψηλόβαθμα στελέχη.

Στο ΑΝΤ1 MediaLab εργάζεται από το 2013 και διδάσκει τα μαθήματα «Πολιτικό Ρεπορτάζ» και «Ελεύθερο Ρεπορτάζ» στο Πρόγραμμα της Δημοσιογραφίας. Όπως δηλώνει, για την ίδια η δημοσιογραφία είναι «ένα περιπετειώδες ταξίδι που προσφέρει γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες».

Κανέλλης Δημήτρης

Creative Technologist @ Imperius
Πλήρες βιογραφικό

Κανέλλης Δημήτρης

Creative Technologist @ Imperius

Ο Δημήτρης Κανέλλης αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του ΟΠΑ, ειδικευόμενος στα Κατανεμημένα Συστήματα και στη Μηχανική Μάθηση. 
Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως προγραμματιστής σε συμβουλευτικές εταιρείες όπως η Accenture αλλά σύντομα έκανε μια στροφή προς το Digital τοπίο.
Έχει υπάρξει ομιλητής σε συνέδρια όπως το Tedx και συγγραφέας του βιβλίου "Όλα είναι Μάταια".
Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει την εταιρεία Imperius και δραστηριοποιείται στην τομή του Ψηφιακού και Τεχνολογικού οικοσυστήματος.

Μουρατίδης Φάνης

Διευθυντής Screen Acting | Ηθοποιός
Πλήρες βιογραφικό

Μουρατίδης Φάνης

Διευθυντής Screen Acting | Ηθοποιός

Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ηθοποιός και διδάσκει το μάθημα: "Διεύθυνση Ηθοποιών".
Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Συνεργάστηκε με τις δυο κρατικές σκηνές και το ελεύθερο θέατρο. Επίσης έχει συνεργαστεί με μερικούς από́ τους σπουδαιότερους Έλληνες σκηνοθέτες.

Ινδαρές Δημήτρης

Σκηνοθέτης
Πλήρες βιογραφικό

Ινδαρές Δημήτρης

Σκηνοθέτης

Ο Δημήτρης Ινδαρές γεννήθηκε στην Πάτρα το 1964.  

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και σκηνοθεσία στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. 

Εργάστηκε ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά στους Παντελή Βούλγαρη, Φρίντα Λιάππα, Διαγόρα Χρονόπουλο και Νίκο Περάκη. 

Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Ο Τσαλαπετεινός του Wyoming» και «Γαμήλια Νάρκη», που απέσπασαν διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ, όπως επίσης ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού μήκους και περισσότερες από 300 διαφημιστικές ταινίες. 

Έχει ασχοληθεί με την κινηματογραφική εκπαίδευση, διδάσκοντας σκηνοθεσία στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΕΣΤΙΑ το δοκίμιο «Λενάκι, δυο φωτιές και δυο κατάρες», με αφορμή ένα δημοτικό τραγούδι του Μοριά.  

Φιλμογραφία

 • 2023 Λήθη, Λενάκι, 75’, ντοκιμαντέρ (post production)
 • 2021  Μνήμη με ουρά, 45’, ντοκιμαντέρ.
 • 2003  Γαμήλια Νάρκη, 80’,  μυθοπλασία.
 • 1999  Πάτρα, μια περιπλάνηση, 11’ ντοκιμαντέρ.
 • 1996  Περί χαρακτικής, 19΄, ντοκιμαντέρ.
 • 1995  Ο Τσαλαπετεινός του Wyoming, 82', μυθοπλασία
 • 1991  Το κυνήγι της πάπιας, 26΄ μυθοπλασία.
 • 1987  Η Κυρία Έρση, 16', μυθοπλασία.
   

Καραμίχος Γιώργος

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής
Πλήρες βιογραφικό

Καραμίχος Γιώργος

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής

Ο Γιώργος Καραμίχος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (αποφ. 1995), στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου  (αποφ. 2000) και στη σχολή της Stella Adler- Los Angeles ως Fulbright υπότροφος (2012-2013). 

Έχει παίξει σε περισσότερες από 50 θεατρικές παραστάσεις, 35 ταινίες και 15 τηλεοπτικές σειρές. Έχει επίσης σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στην Αμερική.

Έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος θεατρικός ηθοποιός του 2008 από τα βραβεία Αθηνοράματος για την ερμηνεία του ως Φερνάντο στην παράσταση «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ» του θεάτρου Τέχνης.

Έχει παρουσιάσει την τελετή έναρξης και λήξης του 47ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, τα θεατρικά βραβεία Αθηνοράματος, Χρυσούς Σκούφους κ.ά. Έχει σκηνοθετήσει την τελετή έναρξης και λήξης του LAGFF (Los Angeles Greek Film Festival) το 2014 και το 2016.

Έχει μεταφράσει στα Ελληνικά αρκετά θεατρικά έργα και διατριβές από τα Αγγλικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Έχει επίσης έντονη ανθρωπιστική δράση υποστηρίζοντας ενεργά το Χαμόγελο του Παιδιού, τη Θεραπευτική Ιππασία και άλλες μη κερδοσκοπικές, μη κυβερνητικές εταιρείες με στόχο τη βελτίωση της ζωής κοινωνικά υποβαθμισμένων ατόμων και ζώων. 

Διδάσκει υποκριτική εδώ και αρκετά χρόνια σε διάφορες δραματικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με θέση τακτικού καθηγητή στη σχολή της Stella Adler στο Λος Άντζελες όπου διδάσκει τη δική του τεχνική. Είναι επίτιμο μέλος της επιτροπής Ελληνικών Σπουδών στο UCLA.

 


 

Yorgos Karamihos is an acclaimed actor, director and acting teacher, born and raised in Northern Greece. He has graduated from the Ionian University with a degree in Philosophy & History, as well as from The Greek National Theatre Academy. 

In 2012 he received a Fulbright Scholarship as an exceptional artist to attend the full time program at the Stella Adler Academy in Los Angeles, where he was immediately offered to teach his own acting technique applied on Ancient Greek drama and A. Chekhov as well as theatre history. 

His credits as actor include over thirty theatre productions from ancient Greek dramas and Shakespeare to Anton Chekhov, Tennessee Williams and other classical and modern plays. 

He has also appeared in more than thirty feature films and numerous TV series such  as The Durrells in Corfu, Bulletproof, Genius-Picasso among others. 

Karamihos has also directed multiple theatre plays in several major venues in Greece and the USA. In 2008 he received the national award as Best Stage Actor of Greece. He has translated plays and books from English, French and Spanish into Greek and has published several theatre plays. He is also known for supporting charitable organizations such as Therapeutic Riding Association of Greece, The Smile Of The Child, Animal Welfare Organizations etc. 

He is a board member of the UCLA Hellenic Culture Studies.

Δημοπούλου Σοφία

Casting director
Πλήρες βιογραφικό

Δημοπούλου Σοφία

Casting director

Σπούδασε θεατρολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακό στην Αθήνα. Ξεκίνησε την επαγγελματική της ζωή στο θέατρο, αλλά 23 χρόνια πριν άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το κάστινγκ, το οποίο συνεχίζει ως σήμερα με την εταιρεία Ready2cast και τον Φ.Ξυδιανό.

Έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους Ελληνες σκηνοθέτες, βάζοντας μια δημιουργική πινελιά στο όραμά τους. Η Ευτυχία του Αγγελου Φραντζή, το JACE του Μενέλαου Καραμαγκιώλη, Ο γιος της Σοφίας της Ε.Ψύκου, το September της Π.Παναγιωτοπούλου, ο  Ράφτης της Σ.Κεντερμαν, το Πίσω από τις θυμωνιές της Ασημίνας Προέδρου είναι κάποιες ενδεικτικές ταινίες.

Ο Σιωπηλός Δρόμος, Τα καλύτερά μας χρόνια, Ψέματα, Σώσε με, Στα 4, Bridge, και πιο πρόσφατα το Μαέστρο του Χ.Παπακαλιάτη  είναι κάποια από τα σίριαλ στα οποία έχει αναλάβει τη διανομή, όπως επίσης και σε αρκετές ξένες παραγωγές που μέρος τους γυρίζεται στην Ελλάδα, όπως πρόσφατα στo The Return του U. Pazolini. 

Eίναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Kινηματογράφου και μέλος του advisory board του ΙCDA - International Casting Directors Association.
 

Τριανταφυλλίδου Μαρίσσα

Ηθοποιός, δραματουργός και μεταφράστρια
Πλήρες βιογραφικό

Τριανταφυλλίδου Μαρίσσα

Ηθοποιός, δραματουργός και μεταφράστρια

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στην Τασκένδη, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. 

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του ΚΘΒΕ. Έχει εργαστεί στο θέατρο ως ηθοποιός, δραματουργός και μεταφράστρια, και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ως ηθοποιός. 

Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους εξής σκηνοθέτες: Κ. Γαβράς, Π. Χ. Κούτρας, Α. Schanelec, N. Labôt, Α. Παπαδημητρόπουλος, Σ. Τζουμέρκας, Χ. Πασσαλής, Ν. Καραθάνος, Θ. Μοσχόπουλος, Π. Δημητρακοπούλου, Χ. Παπακαλιάτης.

Για τις ταινίες «Βόλτα» (Σ. Κυριακοπούλου) και «Η δουλειά της» (N. Labôt) έχει βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στις δραματικές σχολές του Εθνικού Θεάτρου και της Ακαδημίας Τεχνών 100. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕFA) και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ).

Δήμας Χρήστος

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος & συγγραφέας
Πλήρες βιογραφικό

Δήμας Χρήστος

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος & συγγραφέας

Γεννήθηκε το 1969 στην Ελευσίνα και μεγάλωσε εκει. Σπούδασε Πολίτικες Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Παρακολούθησε σεμινάρια κινηματογράφου στη Φινλανδία και στο Άμστερνταμ. Δούλεψε βοηθός σκηνοθέτη στο Σαν Φρανσίσκο.

Το 1995 σκηνοθέτησε την πρώτη μικρού μήκους ταινία ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΑ και ακολουθήσαν οι μικρές ταινίες ΤΕΝΤΕΡ (1997), ΑΝΑΣΑ (1998), ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (2000). Η τελευταία βραβεύτηκε τόσο στο φεστιβάλ Δράμας όσο και με  το 1ο κρατικό βραβείο ταινιών μικρού μήκους.

Το 2001 σκηνοθετεί τη μεγάλη μήκους ταινία ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ και ακολουθούν οι ταινίες ΝΗΣΟΣ (2009), POKER FACE (2012), ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ (2013), AMORE MIO (2015), ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (2016), ΤΑΞΊΔΙ ΣΤ'ΑΣΤΕΡΙΑ (2021).

Έχει δουλέψει σαν σκηνοθέτης και σεναριογράφος στην τηλεόραση: ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΡΙΤΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ, BETA QUEEN, ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ, ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΟΥ ΦΟΝΕΎΣΕΙΣ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ.

Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο τις παραστάσεις ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΗΤΕΡΑ (Θέατρο ΑΡΓΩ 2002), ΑΝΥΠΑΚΟΗ (ΚΘΒΕ 2003), ΑΘΑΝΑΣΙΑ ( ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 2012 - ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ 2018) , ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ( ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΥΠΡΟ 2018), ΕΙΜΑΙ (ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ 2018), EN ΕΛΕΥΣΙΝΙ (2018).

Έχει συνεργαστεί στο θέατρο με τους σκηνοθέτες  Δημήτρη Μαυρίκιο, Στάθη Λιβαθηνό, Δημήτρη Τάρλοου, Τάκη Τζαμαργιά, Ρούλα Πατεράκη, Σίλβυα Λιούλιου, Λάερτη Βασιλείου, Μαριάννα Τόλη κ.ά.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια σκηνοθετεί  τα διαφημιστικά σποτ για το Εθνικό Θέατρο. 

Έχει σκηνοθετήσει  μουσικά βίντεο για τους  Ρέμο, Πλούταρχο, Τερζή, Νταλάρα, Βαρδή, Μαρινέλλα, Κότσιρα κ.ά.

Έχει εκδώσει τα βιβλία ΒΕΡΟΝΙΚΗ (1993) εκδ. ΑΧΥΡΩΝΑΣ, ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ του ΚΗΠΟΥ (1998) εκδ. ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ και ΑΝΑΣΑ (2008) ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Διδάσκει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Βεάκη.

Κοτσέλης Δημήτρης

Director

O Δημήτρης Κοτσέλης σπούδασε Θεωρία του Κινηματογράφου και Αγγλική Φιλολογία στο University of the West of England (Bristol) .

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη σκηνοθεσία και στο σενάριο στο Sheffield Hallam University (Northern Media School).

Έως το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης παρακολούθησε το τμήμα Δημιουργικής Γραφής (Κατεύθυνση Σενάριο/Μυθιστόρημα) του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Σχεδιασμός Φωτισμού - Πολυμέσα” στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

 

Το ανεξάρτητο ντοκυμανταίρ του 20000 Miles Ahead: A Last Drive Story με επίκεντρο τούς Last Drive και την πορεία τους στο πλαίσιο του αθηναϊκού Underground, προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

                                                           

Παράλληλα, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τους The Callas (Λάκη &Άρη Ιωνά), αναλαμβάνοντας τη φωτογραφία και το μοντάζ των μεγάλου μήκους ταινιών Lustlands (7ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας), και The Great Eastern.

 

Έχει σκηνοθετήσει και μοντάρει μια σειρά από μουσικά βίντεο για Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (Kid Flicks, MWWB, A Victim of Society, Λουκιανός Κηλαηδόνης) τα οποία παρουσιάστηκαν σε διαφορετικά site (Kaltblut, impose, AXS).

 

Έχει σκηνοθετήσει τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ για την ΕΡΤ (Τα Στέκια), το Cosmote History, καθώς και διαφημιστικές ταινίες και video art.

Το 2017 επιλέχθηκε να συμμετάσχει σαν σκηνοθέτης/σεναριογράφος στο Talents Sarajevo (Διεθνές Φεστιβάλ Σαράγεβο) και στο πρόγραμμα Film Stage Studio.

 

Η ταινία του μικρού μήκους Ο Μηχανικός (βασισμένη σε μία νουβέλα του Ρένου Αποστολίδη) συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ.

 

Ο Δημήτρης Κοτσέλης αρθρογραφεί για τον κινηματογράφο (περιοδικό Πολάρ) και έχει κυκλοφορήσει την ποιητική συλλογή Ταινίες Δρόμου (Ιωλκός).

Χρυσανθόπουλος Βασίλης

Παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων
Πλήρες βιογραφικό

Χρυσανθόπουλος Βασίλης

Παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων

Ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος είναι παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων και διδάσκει παραγωγή.

Είναι συνιδρυτής της διεθνώς βραβευμένης εταιρίας παραγωγής PLAYS2PLACE και μέλος των διεθνών δικτύων EAVE, EDN και Cannes Producers Network.

Έχει συμμετάσχει ως επίσημος προσκεκλημένος σε περισσότερες από 30 διεθνείς αγορές συμπαραγωγής και διανομής και έχει τιμηθεί με περισσότερα από 20 βραβεία για την παραγωγή και την ανάπτυξη κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Χριστόπουλος Παναγιώτης

Σεναριογράφος
Πλήρες βιογραφικό

Χριστόπουλος Παναγιώτης

Σεναριογράφος

Ο Παναγιώτης Χριστόπουλος διδάσκει σενάριο κωμωδίας. Σπούδασε Film and Media Studies στο University of East London (UEL) και είναι κάτοχος Master Ιστορίας Κινηματογράφου και Οπτικών Μέσων από το Birkbeck College.

Εργάζεται ως σεναριογράφος στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει κερδίσει την υποτροφία Cinéfondation-Résidence του Φεστιβάλ Καννών.
 

Αναζίκου Νιόβη

Δημοσιογράφος - Παραγωγός Ντοκιμαντέρ
Πλήρες βιογραφικό

Αναζίκου Νιόβη

Δημοσιογράφος - Παραγωγός Ντοκιμαντέρ

Η Νιόβη Αναζίκου εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2013 και από το 2015 ασχολείται αποκλειστικά με την έρευνα, παραγωγή και κινηματογράφηση ντοκιμαντέρ. Έχει σπουδάσει Λογιστική και Δημοσιογραφία και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού «Πολιτισμός και παραγωγή ταινιών ντοκιμαντέρ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Από το 2016 εώς τώρα εργάζεται ως Journalist - Senior Producer στο VICE Greece. Παράλληλα, εργάζεται και ως freelancer. Ως παραγωγός, έχει δημιουργήσει αρκετές σειρές ντοκιμαντέρ, όπως επίσης μεγάλου και μικρού μήκους ντοκιμαντερ, εκ των οποίων κάποια έχουν βραβευτεί. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί ως παραγωγός σε βίντεο διαφήμισης και σε παραγωγές ταινιών καταξιωμένων συναδέλφων και σκηνοθετών.

Στις δικές της ταινίες ντοκιμαντέρ, ασχολείται κυρίως με κοινωνικά θέματα. Προσπαθεί να αφηγείται ιστορίες ανθρώπων, καταγράφοντας συνθήκες και προφορικές μαρτυρίες με σεβασμό στον άνθρωπο και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα ντοκιμαντέρ της «Η βία στις σχέσεις», «Εμπορία Ανθρώπων, «Τα χωριά όπου σταμάτησε ο Χρόνος», «SAFEable», «Το τελευταίο Ταξίδι», «Body Shaming: To Σώμα και η Ντροπή», «Αναδοχή: Από το ίδρυμα στην οικογένεια» είναι κάποια από τα οποία αντιπροσωπεύουν τη δημιουργό και τις «ιστορίες» που θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο.

Σμαραγδή Αθανασία

Theatre Design
Πλήρες βιογραφικό

Σμαραγδή Αθανασία

Theatre Design

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978.  Σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία στο Birmingham School of Art και στη συνέχεια στο UNIVERSITY OF THE ARTS LONDON Wimbledon, από όπου και αποφοίτησε το 2000. Έχει επίσης παρακολουθήσει σχεδιασμό και επιμέλεια Μουσείου και συλλογής καθώς και Πρόβλεψη Μόδας στο Central St Martins School of Art του Λονδίνου. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2001 και από τότε ερευνά όλα τα επίπεδα του εφαρμοσμένου σχεδιασμού.

Ξεκινώντας στην αρχή ως ελεύθερος επαγγελματίας και στη συνέχεια ως Art Director σε εταιρίες παραγωγής, επιμελήθηκε εικαστικά την σκηνογραφία και τα κοστούμια για σκηνικά και concepts που προορίζονται για διαφημιστικές και εταιρικές παραγωγές, αλλά και δημόσιους  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους . Εργάζεται στο θέατρο, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και εκπομπές, κάνοντας σκηνικά και κοστούμια και δημιουργώντας 3D Virtual Sets. Επιμελείται καλλιτεχνικά συναυλίες, μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Από το 2009 έχει σκηνογραφήσει 40 θεατρικές παραστάσεις.
 

Σιταράς Στέφανος

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, και παραγωγός.
Πλήρες βιογραφικό

Σιταράς Στέφανος

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, και παραγωγός.

Ο Στέφανος Σιταράς είναι Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος, και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Το 2003 παρακολούθησε σεμινάρια σκηνοθεσίας στη σχολή κινηματογράφου La Femis, στα πλαίσια του New York Film Academy, όπου διακρίθηκε με την ταινία του Through the Eyes of a Child. Το 2014, έγραψε και σκηνοθέτησε το Γαλάζιο και Πορτοκαλί, ένα ιστορικό έπος για τη Μικρασιατική Καταστροφή, βασισμένο στην Αιολική Γη του Ηλία Βενέζι, με διπλή πρεμιέρα στις 11ες Νύχτες Πρεμιέρας. Ακολούθησε η πολυβραβευμένη Τριλογία του Ζητιάνου, τρεις ασπρόμαυρες περιπέτειες ενός κωφάλαλου αγοριού, οι οποίες διακρίθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών, το Sundance, και το Φεστιβάλ Βερολίνου. Το 2007-2011 σπούδασε κινηματογράφο στο Emerson College, όπου έγραψε το βιβλίο ο Θάνατος του Πλάτωνα, μια σειρά ψυχαναλυτικών άρθρων, σε έκδοση του Iwasaki Library, και σκηνοθέτησε τα Χρώματα της Δύσης, συμπαραγωγή της ΕΡΤ. Το 2012 επέστρεψε στην Αθήνα όπου εργάστηκε στη διαφήμιση και το θέατρο.Συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Παπαϊωάννου στις παραστάσεις Πρώτη Ύλη και Still Life, καισκηνοθέτησε το Μαγικό Κόσμο του Χάρισον Πατράκη. Στο διάστημα 2015-2019, γύρισε τηνπρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, την περιπέτεια ενηλικίωσης Ο Πύραυλος, που εξιστορεί τηφιλία μιας παρέας νέων, καθώς οι σχέσεις τους αλλάζουν μέσα στα χρόνια. Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, συμπαραγωγή του Ιδρύματος Ωνάση. Εργάζεται στο χώρο της διαφήμησης και του κινηματογράφου.

Ζωγράφου Σέλλη

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
Πλήρες βιογραφικό

Ζωγράφου Σέλλη

Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Η Σωτηρία Ζωγράφου γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1970. Μεγάλωσε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο γνωστικό αντικείμενο «Ποινικό Δίκαιο και Ποινική Δικονομία».

Το έτος 1995 έλαβε από το 'Ιδρυμα Κρατικών Υποτροφιών την προβλεπόμενη υποτροφία για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στον γνωστικό τομέα του Ποινικού Δικαίου και ταυτόχρονα παρείχε τις υπηρεσίες της στη Νομική Σχολή της Αθήνας ως επιστημονικός συνεργάτης.

Την ίδια χρονιά έγινε Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ασκεί μάχιμη δικηγορία ούσα πλέον Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω, εξακολουθεί τη συνεργασία της με το ΕΚΠΑ, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου και της Ένωσης Ευρωπαίων Νομικών.

Ταυτόχρονα, συνεργάζεται μέχρι και σήμερα με επιστημονικά νομικά περιοδικά.

Από το έτος 1997 μέχρι σήμερα (με μια ενδιάμεση διακοπή) συνεργάζεται με τη Σχολή του ΑΝΤENNA, διδάσκοντας στους σπουδαστές Δημοσιογραφίας τις βασικές έννοιες του Δικαίου και τη σύνδεσή τους με τον τομέα των σπουδών τους.

Ηλιοπούλου Μελίνα

Κοινωνιολόγος - Εκπαιδευτικός
Πλήρες βιογραφικό

Ηλιοπούλου Μελίνα

Κοινωνιολόγος - Εκπαιδευτικός

Η Μελίνα Ηλιοπούλου είναι γεννημένη στο Μπουρούντι της Κ. Αφρικής.

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση την κοινωνική ψυχολογία. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of London και από το 1998 διδάσκει στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. 

Έχει ειδικευτεί στον τομέα της ειδικής αγωγής και έχει εκδώσει εκπαιδευτικό λογισμικό με τις εκδόσεις Καστανιώτη. Στο ενεργητικό της έχει μια σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.  Έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια ενηλίκων και έχει υλοποιήσει πολλά ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Λάτρης των ταξιδιών, συνεργάζεται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Manessis και πραγματοποιεί θεματικά ταξίδια. 

Ανήκει στην οικογένεια του ANT1 MediaLab από το 2017, διδάσκοντας τα αντικείμενα Κοινωνιολογία των Κοινωνικών Δικτύων και Τεχνικές Διαπραγμάτευσης, στους πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

Βασιλειάδου Ελπίδα

Marketing & P.R. expert
Πλήρες βιογραφικό

Βασιλειάδου Ελπίδα

Marketing & P.R. expert

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Marketing (Master of Science in Strategic Marketing) και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη. 

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με πολυεθνικά και διάσημα brands, στους τομείς της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης και του Marketing.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο training έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα πανεπιστήμια του Λονδίνου και της Γαλλίας - σε κολεγιακά και σε μεταπτυχιακά προγράμματα-  στους τομείς του Marketing, Management και Πωλήσεων. Στην σχολή του ANT1 διδάσκει από το 2014.

Κοκοβιάδης Γιάννης

Educational Coordinator @ ANT1 MediaLab
Πλήρες βιογραφικό

Κοκοβιάδης Γιάννης

Educational Coordinator @ ANT1 MediaLab

Ο Γιάννης Κοκοβιάδης είναι Συντονιστής Εκπαίδευσης στο ANT1 MediaLab από τον Μάιο του 2015. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Σχολή του ANT1 το 2002 κι έκτοτε διδάσκει τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο των media. Επιπροσθέτως, από το 2014 διδάσκει επιλεγμένα θέματα ιστορίας του 20ού αιώνα, όπως παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο.
 
Κατέχει πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση την κλασική φιλολογία. Με αφετηρία αυτές τις σπουδές, απέκτησε στενή βιωματική σχέση με τη γλώσσα κι έκτοτε προσπαθεί να εμφυσήσει αυτή την αγάπη στα νέα παιδιά και όχι μόνον σε αυτά.
 
Έχει επιμεληθεί, συνεργαζόμενος με διάφορους εκδοτικούς οίκους, πλήθος βιβλίων, κυρίως λογοτεχνικών, αθλητικών και δημοσιογραφικών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται τα βασικά εγχειρίδια δημοσιογραφίας που διδάσκονται στο ΑΝΤ1 MediaLab, με συγγραφείς τους κυρίους Χρ. Πασαλάρη και Νικηφ. Αντωνόπουλο.
 
Απεχθάνεται την κοινοτοπία και τη στερεοτυπία, θεωρεί ότι η προσωπική ανέλιξη περνά μόνον μέσα από τη «σύγκρουση με τους δαίμονές μας». Ακούει μουσική.
 

Οικονομάκης Νίκος

Marketing Manager @ ANT1 MediaLab.
Πλήρες βιογραφικό

Οικονομάκης Νίκος

Marketing Manager @ ANT1 MediaLab.

Ο Νίκος Οικονομάκης είναι Marketing Manager του ANT1 MediaLab.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στις Διεθνείς Σχέσεις (Παν. Αθηνών) και το Marketing (University of Teesside).

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευόμενος ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ, έχει περάσει μερικούς μήνες της ζωής του ως βοηθός στο Γραφείο Τύπου στα Σκόπια και αφού κατάλαβε ότι το business environment είναι πιο ελκυστικό για αυτόν, στράφηκε σε αυτό.

Υπήρξε στέλεχος (2002-2004) της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2004 και υπεύθυνος επικοινωνίας ιδιωτικών εταιριών.

Από το 2008 και μετά, τον κέρδισε η εκπαίδευση. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στέλεχος ενημέρωσης και αργότερα marketing σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο, ενώ από το 2014 εργάζεται στη Σχολή μας ως Marketing Manager. Διδάσκει μαθήματα marketing ενώ στο παρελθόν υπήρξε εισηγητής στο τμήμα Δημοσιογραφίας της Σχολής. Στο ενδιάμεσο (2012-2014), συνεργάστηκε για δύο χρόνια ως υπεύθυνος επικοινωνίας με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Μότο του είναι η φράση «οἱ καιροὶ οὐ μενετοί» (οι ευκαιρίες δεν περιμένουν) και για αυτό είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθά τους σπουδαστές και αποφοίτους μας να είναι προετοιμασμένοι για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά τους.

Αγαπά (τα ταξίδια με) τη γυναίκα του και στον ελεύθερό του χρόνο μαθαίνει ποδόσφαιρο (από τον γιο του) και παίζει με κούκλες (της κόρης του).

Σταράκη Σοφία

Κοινωνιολόγος
Πλήρες βιογραφικό

Σταράκη Σοφία

Κοινωνιολόγος

Η Σοφία Σταράκη είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση στην Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στις Σχολές Γονέων στου Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ και στα κέντρα Δια Βίου Μάθησης ασκώντας συμβουλευτική σε σχολεία και σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. 

Παράλληλα εργαζόταν σε κέντρα ψυχικής υγείας και εθελοντικά σε συλλόγους για την ψυχική υγεία.

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό κολλεγίου και ΙΕΚ. Η συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ ΑΝΤ1 MediaLab ξεκίνησε το 2019.

Θεωρεί ότι η ολιστική προσέγγιση στη μάθηση έχει οφέλη τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. 

Ταξιδεύει συχνά!
 

Κορίκης Κωνσταντίνος

Digital Media Strategist
Πλήρες βιογραφικό

Κορίκης Κωνσταντίνος

Digital Media Strategist

O Κωνσταντίνος Κορίκης, Digital Media Strategist είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στις Η.Π.Α.
Έχει 27 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, του διαδικτύου και της στρατηγικής marketing σε Digital media.
Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις εταιρείων πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία, την ψηφιακή διαφήμιση και την δημιουργία περιεχομένου
΄Εχει διδάξει το elearning μάθημα “Social Media και Επικοινωνία” στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και έχει συνεργαστεί σε σεμινάρια επικοινωνίας με το New York College
Έχει συντονίσει επιτυχημένες καμπάνιες ψηφιακής επικοινωνίας στο χώρο της εκπαίδευσης, ιατρικών υπηρεσιών, εκδόσεων, πολιτικής, διεθνών συνεδρίων, ηλεκτρονικού εμπορίου, δημοσίων Οργανισμών, της Τεχνολογίας και Ενέργειας  και ιστοσελίδων ενημέρωσης.
Σε τακτική βάση ο Κωνσταντίνος δίνει διαλέξεις και σεμινάρια σε θέματα που αφορούν την ψηφιακή επικοινωνία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτόν στην ιστοσελίδα www.korikis.com

Ροζάκης Σταύρος

Σταύρος Ροζάκης – Head of Performance @ THE VSCOPE
Πλήρες βιογραφικό

Ροζάκης Σταύρος

Σταύρος Ροζάκης – Head of Performance @ THE VSCOPE

Πολλοί άνθρωποι από μικρή ηλικία είχαν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να ασχοληθούν με κάτι συγκεκριμένο. Ήθελαν λόγου χάρη να γίνουν δάσκαλοι, γιατροί, δικηγόροι, ακόμα και αστροναύτες.

 

Ο Σταύρος, προσπαθώντας να ανακαλύψει το πάθος του και επενδύοντας πολύ χρόνo σε διάφορους ακαδημαϊκούς και εργασιακούς τομείς, όντας απόφοιτος του τμήματος Θεολογία του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, βρήκε εν τέλει τον δρόμο του στον χώρο του Digital Marketing.

 

Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης ενός νέου επαγγελματικού ταξιδιού!

 

Αυτήν τη στιγμή είναι επαγγελματίας στο τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης για περισσότερα από 5 χρόνια και από το 2020 είναι κάτοχος του τίτλου Master στο Digital & Social Media Marketing από το Πανεπιστήμιο του East London.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την digital media στρατηγική και την online διαφήμιση, έχοντας εμπλακεί σε παγκόσμιες καμπάνιες, καθώς και σε συνεργασίες με πολύ μεγάλα brands. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει τον ρόλο του Head of Performance στην εταιρεία THE VSCOPE.

 

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη μουσική παίζοντας κιθάρα και μπάσο, βλέπει σειρές, διαβάζει βιβλία και αγαπάει τα ταξίδια.

 

Καραμαγκάλης Γιάννης

Δημοσιογράφος & Content Creator
Πλήρες βιογραφικό

Καραμαγκάλης Γιάννης

Δημοσιογράφος & Content Creator

Γεννήθηκε το 1991. Σπούδασε πολιτική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε διάφορα ψηφιακά και έντυπα μέσα στην Ελλάδα και σε μια εταιρεία πολιτικής επικοινωνίας.

Από το 2015 εργάζεται στη διαΝΕΟσις, έχοντας την ευθύνη της ψηφιακής εικόνας του ερευνητικού οργανισμού, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε 2 εκδοτικά εγχειρήματα τοπικού χαρακτήρα.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει την ευθύνη της παραγωγής όλου του ψηφιακού περιεχομένου σε επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα της Superleague 2.

 

Φρούντας Ιάκωβος

WordPress Developer
Πλήρες βιογραφικό

Φρούντας Ιάκωβος

WordPress Developer

O Ιάκωβος Φρούντας είναι μηχανικός λογισμικού και υποστηρικτής του open source software. Στον ελεύθερό του χρόνο θα τον βρει κανείς να ασχολείται ενεργά με την κοινότητα του WordPress και την διοργάνωση WordCamps.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατασκευάζει περίπλοκες ιστοσελίδες που βασίζονται στο WordPress. Πρόσφατα ίδρυσε την εταιρεία Bake My WP με κύριο αντικείμενο τις εξατομικευμένες υπηρεσίες κατασκευής και υποστήριξης ιστοσελίδων.

 

Χρονόπουλος Παναγιώτης

Digital Marketing & Social Media Consultant
Πλήρες βιογραφικό

Χρονόπουλος Παναγιώτης

Digital Marketing & Social Media Consultant

Ο Παναγιώτης Χρονόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ,  καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οικονομική και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων. 

Οι πανεπιστημιακές σπουδές τον ώθησαν από νωρίς στην ενασχόληση με τα ψηφιακά μέσα και από το 2014 δραστηριοποιείται στοχευμένα στον τομέα του digital marketing.

Έχει εργαστεί σε digital marketing agencies (Reach, Digital Minds) στο πεδίο των digital operations, ενώ παράλληλα έχει διαχειριστεί μεγάλο πλήθος από SoMe / influencer καμπάνιες για κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς. 

Σήμερα, δραστηριοποιείται ανεξάρτητα ως Digital Marketing & Social Media Consultant, βοηθώντας μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, καθώς και οποιουδήποτε μεγέθους εταιρείες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν αποδοτικά content & influencer marketing στρατηγικές. 

Τζώρτζης Σπύρος

Digital Marketing Manager @ Sociality
Πλήρες βιογραφικό

Τζώρτζης Σπύρος

Digital Marketing Manager @ Sociality

Ο Σπύρος Τζώρτζης εργάζεται στον τομέα digital marketing από το 2013. Είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει το αντικείμενο E-mail Marketing στο πρόγραμμα Digital & Social Media.

Μπιτζής Χρήστος

Performance Marketing Expert @ Nelios
Πλήρες βιογραφικό

Μπιτζής Χρήστος

Performance Marketing Expert @ Nelios

Ο Χρήστος Μπιτζής έχει σπουδάσει art & design στον ΑΚΤΟ. Ξεκίνησε την καριέρα του ως graphic designer και σύντομα πέρασε στο χώρο του internet marketing ως web designer σε ένα από τα πρώτα web agencies στη Ελλάδα. Από τότε έχει εργαστεί ως project manager, strategist, digital marketing expert με εξειδίκευση στο travel και έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands στο χώρο του hospitality. Τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργάζεται με εταιρείες και οργανισμούς ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια για ένα μεγάλο φάσμα ψηφιακών δεξιοτήτων και online εργαλείων.

Χουσνετντίνοβα Όλγα

Managing Director @ OKisdigital
Πλήρες βιογραφικό

Χουσνετντίνοβα Όλγα

Managing Director @ OKisdigital

Η Όλγα Χουσνετντίνοβα είναι Managing Director @ OKisdigital.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του Digital & Performance Marketing τα τελευταία 9 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Travelplanet24 το 2013. Στη συνέχεια, εργάστηκε αρκετά χρόνια για τεχνολογικές εταιρείες όπως το Beat και το Skroutz, αλλά και το digital marketing agency GrowthRocks.

Έχει διαχειριστεί καμπάνιες με budget που έφτανε έως 6 εκατ. ευρώ/μήνα, έχει λανσάρει νέες αγορές και υπηρεσίες, και έχει αναλάβει πρότζεκτ που απαιτούσαν συντονισμό 10 διαφορετικών ομάδων.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο διαχειρίζεται το δικό της νεοσύστατο Advertising & Creative agency OKisdigital, έχοντας βοηθήσει ήδη πάνω από 10 μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους online στις αγορές της Ελλάδας, Γερμανίας, Αμερικής και Αυστραλίας.

Λεβεντογιάννη Κατερίνα

Content Strategy & Partnerships Director @ Phaistos Networks | glomex
Πλήρες βιογραφικό

Λεβεντογιάννη Κατερίνα

Content Strategy & Partnerships Director @ Phaistos Networks | glomex

Η Κατερίνα Λεβεντογιάννη είναι επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του Digital. Έχει μελετήσει σε ερευνητικό επίπεδο τη σχέση Παραδοσιακών και Νέων Μέσων. Υπήρξε για περισσότερα από 10 χρόνια επικεφαλής του Digital News Desk του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, συνεργάστηκε με το ANT1MediaLab για την ανάπτυξη του Προγράμματος Σπουδών Digital & Social Media και σήμερα κατέχει τη θέση της Content Strategy & Partnerships Director στη Phaistos Networks για την glomex – The Premium B2B Video Ecosystem. 

Κωνσταντινίδης Στέφανος

Τηλεπαρουσιαστής @ Star TV
Πλήρες βιογραφικό

Κωνσταντινίδης Στέφανος

Τηλεπαρουσιαστής @ Star TV

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου.

Η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον οδήγησε στο τότε Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ANT1, όπου και ολοκλήρωσε την φοίτησή του με μεγάλη επιτυχία.

Από το 1999 δραστηριοποιείται στον χώρο των Media.

Έχει εργαστεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Ελλάδας, όπως σε ANT1, ALPHA, STAR, EPSILON.

Από το 2019 διδάσκει στο ANT1 MediaLab, στην ειδικότητα των Δημοσίων Σχέσεων καθώς και στη Τηλεπαρουσίαση.

Σκυλακάκη Ειρήνη

Songwriter

Η Ειρήνη Σκυλακάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σε ηλικία δεκατριών ετών απέκτησε την πρώτη της κιθάρα και από τότε δεν έχει σταματήσει να γράφει στίχους και να συνθέτει τη δική της μουσική. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στην Τραγουδοποιΐα (Masters of Art in Songwriting) του Πανεπιστημίου ICMP - The Institute of Contemporary Music Performance στο Λονδίνο, και προπτυχιακές (2008-11) και μεταπτυχιακές (2012-13) σπουδές στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου SOAS - School of Oriental & African Studies στο Λονδίνο. Κυκλοφόρησε τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της ‘Wrong Direction’ τον Σεπτέμβριο του 2012 και το πρώτο της single ‘In the Light’ ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ‘Αν’ και στην βραβευμένη διαφήμιση του νερού Ζαγόρι ‘Το καλό το έχουμε μέσα μας’.  

Tο καλοκαίρι του 2013, η Ειρήνη εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εν Λευκώ, το Rockwave αλλά και στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Παρουσίασε τον δεύτερό της δίσκο με τίτλο ‘Before Dawn’ το Σεπτέμβριο του 2014 ο οποίος επελέγη από την Athens Voice ως δίσκος της χρονιάς. Τον Σεπτέμβριο του 2015 η Ειρήνη επέστρεψε στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρό της και εκτός Ελλάδας και να ηχογραφήσει τον τρίτο της δίσκο με τίτλο 'Matterless' με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith). Το 2020 κυκλοφόρησε τον τέταρτο δίσκο της με τίτλο 'Souvenir' o οποίος περιέχει το ομώνυμο single, σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson. To φθινόπωρο του 2022 αναμένεται η κυκλοφορία του δίσκου HYDRA από το ομώνυμο ντουέτο που αποτελείται από τον Danton Supple και την ίδια.

Δώδης Δημήτρης

Head of Sound Dpt @ ANT1 MediaLab
Πλήρες βιογραφικό

Δώδης Δημήτρης

Head of Sound Dpt @ ANT1 MediaLab

Ο Δημήτρης Δώδης είναι επικεφαλής καθηγητής του τμήματος Ηχοληψίας & Παραγωγής Μουσικής και υπεύθυνος του ραδιοφώνου του ANT1 MediaLab. Διδάσκει Ηχοληψία από τα 27 του χρόνια, ενώ το βιβλίο του διδάσκεται σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Όσοι τον ξέρουν, μιλούν για έναν άνθρωπο με ένταση, αγάπη και πάθος γι' αυτό που κάνει. Άλλωστε αυτά είναι το μυστικό της επιτυχίας, λέει ο ίδιος...

Ο Δημήτρης Δώδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Από πολύ μικρός εκδήλωσε την αγάπη του για τη μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο. Από τα γυμνασιακά του χρόνια, ήταν μέλος σε περισσότερα από 6 συγκροτήματα, ενώ ως ανήσυχο μουσικό πνεύμα είχε δημιουργήσει με την παρέα του έναν μικρό πειρατικό σταθμό, που εξέπεμπε τοπικά.
 
Στην ηλικία των 18, επιθυμία του ήταν να γίνει πιλότος, τον κέρδισε ωστόσο η πραγματική του αγάπη. Ξεκίνησε ως ηχολήπτης σε ένα από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, σπούδασε το αντικείμενο στη σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης "Θ. Παπαντωνόπουλος", ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε και τις πρώτες του ηχογραφήσεις στα PDR Studios.
 
Στα 22 του μόλις χρόνια είχε καταφέρει να σημειώσει στο βιογραφικό του συμμετοχές σε μουσικές παραγωγές συγκροτημάτων όπως: Σπυριδούλα, 2002 GR, Φοβάμαι του Παπακωνσταντίνου, Jesus Christe Super Star  (Ελληνική Βερσιόν), Παπαδημητρίου – Τοπία, αλλά και σε πολύ επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ.

Το 1988 έγινε ο βασικός ηχολήπτης στο ON AIR πρόγραμμα του AΝΤ1 FΜ Stereo και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής του ραδιοφωνικού στερεώματος, αλλά και δημοσιογράφους όπως οι Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Ιωσήφ Αβράμογλου, Τέρενς Κουίκ, Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Αντωνίου, Νίκος Μουρατίδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αλλά και πολλοί άλλοι.

Διετέλεσε, επίσης, βασικός ηχολήπτης στον ξενόγλωσσο ραδιοφωνικό σταθμό  AIR 104,4, που δημιουργήθηκε από τον Δήμο Αθηναίων για τις ανάγκες της διοργάνωσης των  Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Στον χώρο της Εκπαίδευσης μπήκε από τα 27 του χρόνια, όταν η σχολή στην οποία σπούδασε του έκανε πρόταση να διδάξει. Το 1990 έγραψε και κυκλοφόρησε το βιβλίο πάνω στην ηχοληψία με τίτλο "ΗΧΟΛΗΨΙΑ - Η Δημιουργία Με Τη Σύγχρονη Τεχνολογία". Το βιβλίο βγήκε σε τρεις εκδόσεις, ενώ διδάσκεται σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα της ειδικότητας. Το 1990-92 ο ιδιοκτήτης της Panavision, Θεόδωρος Παναγόπουλος, τον κάλεσε να δημιουργήσει το πρόγραμμα σπουδών ηχοληψίας της σχολής, αλλά και να διαμορφώσει τον χώρο κατάλληλα, με τον απαραίτητο για διδασκαλία εξοπλισμό.
  
Το 1992 ίδρυσε τη δική του σχολή (A.V.R.), ενώ τo 1998, με την ίδρυση των δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ, εντάχθηκε στην ομάδα εκπαιδευτών και παράλληλα συμμετείχε και στην Επιτροπή Πιστοποίησης Γνώσεων του πτυχίου από το κράτος, στην οποία παραμένει μέλος μέχρι και σήμερα.
Επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα ως:

 • Εκπαιδευτής σε σεμινάριο ηχοληψίας στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
 • Επιστημονικός σύμβουλος σε πρόγραμμα τεχνολογίας στη Νομαρχία Αθηνών
 • Καθηγητής σε επιδοτούμενα σεμινάρια ηχοληψίας και μουσικής τεχνολογίας για ανέργους του ΟΑΕΔ
 • Καθηγητής στο πρόγραμμα «Ηχολήπτες Ραδιοφώνου» του Κ.Ε.Κ. Χαϊδαρίου της ΝΕΛΕ Αθήνας
 • Μέλος της εξεταστικής επιτροπής στις εξετάσεις πιστοποίησης, 2000-2004, των ειδικοτήτων Ηχολήπτης-Μηχανικός Ήχου και Μουσική με Τεχνολογία
 • Ενταγμένος στο μητρώο εκπαιδευτών Σ.Ε.Κ. του ΕΚΕΠΙΣ, 2002, στο πρακτικό μέρος για Χειριστές εικονοληπτικού και ηχογραφικού εξοπλισμού
 • Ενταγμένος στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΚΕΠΙΣ, 2007, για Χειριστές εικονοληπτικού και ηχογραφικού εξοπλισμού

 
Από το 2012 συνεργάζεται με το ANT1 MediaLab, ως καθηγητής και υπεύθυνος του τμήματος Ηχοληψίας και Μουσικής Παραγωγής, αλλά και του ραδιοφώνου της σχολής. Η ύλη που διδάσκεται αποτελεί μέρος του υπό έκδοση συγγράμματός του, με τίτλο «Η σύγχρονη ραδιοφωνική παραγωγή».
 

Ουγγαρέζος Δημήτρης

Δημοσιογράφος - Ραδιοφωνικός Παραγωγός @ My Radio 104.6
Πλήρες βιογραφικό

Ουγγαρέζος Δημήτρης

Δημοσιογράφος - Ραδιοφωνικός Παραγωγός @ My Radio 104.6

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κάλυμνο και το Καστελόριζο με γονείς Έλληνες από τη  Αίγυπτο. Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο αποφοιτώντας από το 4ο Γενικό Λύκειο με Άριστα. Το 1997 πέρασε με επιτυχία στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ΄όπου αποφοίτησε 4 χρόνια αργότερα, επίσης, με Άριστα. 

Το 2001 εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου και ολοκλήρωσε με Λιαν Καλώς (Merit) το Μεταπτυχιακό του στην Πολιτική Θεωρία (MSc inPolitical Theory) του London School of Economicsand Political Science (L.S.E.) και συγκεκριμένα στο Tμήμα Πολιτικής Διακυβέρνησης (Government Department).

To 2003, αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του, θητεία εργάστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, ως επικεφαλής του Προγράμματος των Παρατηρητών «Observers’ Program» και αμέσως μετά στον ιδιωτικό τομέα, ως στέλεχος εταιρειών Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας (IKON Porter Novelli – BBDO Group). 

To 2005 αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του Ομίλου Mad και το 2006 συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής PLD, αναλαμβάνοντας επίσης, το Γραφείο Τύπου. Εκεί, θα γνωρίσει την κα Μανουέλα Παυλίδου, από τους πιο σημαντικούς πνευματικούς ανθρώπους της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας που καθόρισε τη μετέπειτα πορεία του. Εκτός, των τόσων άλλων ασχολιών και δραστηριοτήτων της, η Μανουέλα Παυλίδου διετέλεσε εκείνη την περίοδο, επικεφαλής της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Entertainment Management (EM) του Ομίλου της PLD που είχε αναλάβει τη δημόσια εικόνα του καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά. 

Ο Δημήτρης εργάστηκε στην ΕΜ ως υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του καλλιτέχνη, έως το 2007. Ταυτόχρονα, επιστρέφει στο Mad, ως ραδιοφωνικός παραγωγός αυτή τη φορά και εργάζεται στο Mad Radio 106,2 αναλαμβάνοντας την πρωινή εκπομπή, Mappes Show, η οποία αποτελεί έμπνευση δική του και μιας παρέας νέων ανθρώπων με τους περισσότερους από τους οποίους συμπορεύεται, έως σήμερα… Το Mappes Show, 14 χρόνια μετά και έχοντας αλλάξει «ραδιοφωνική στέγη» στον Ρυθμό 94.9 έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ακροατών ελληνικών μουσικών ραδιοφώνων και στην 3άδα της γενικής κατάταξης ακροαματικοτήτων. 

Παράλληλα, από το 2008, ο Δημήτρης ασχολείται και με την τηλεόραση, ως παρουσιαστής στο Mad, Mega και τα τελευταία 7 χρόνια στον ΑΝΤ1. Προσωπική του, έμπνευση και ιδιαιτέρως επιτυχημένη υλοποίηση αποτελεί η σειρά εναλλακτικών συνεντεύξεων “Ougachallenge”, ενώ, εκτός από την παρουσίαση και συμπαρουσίασηεκπομπών έχει πάρει συνέντευξη από σημαντικούς εκπροσώπους της διεθνούς δημόσιας σφαίρας, όπως ο Matt Damon, ο Willem Dafoe, η Shakira και η Alicia Keys. 

Ο Δημήτρης έγραφε τα κείμενα στα Mad Video Music Awards, ενώ επιμελείται το σύνολο των θεμάτων που παρουσιάζει «ζωντανά» στις ώρες «αέρα» τόσο ραδιοφωνικά, όσο και τηλεοπτικά από το μοντάζ μέχρι την παρουσίαση.

Γεωργάκαινα Μαρία

Ραδιοφωνική Παραγωγός @ Ρυθμός 949
Πλήρες βιογραφικό

Γεωργάκαινα Μαρία

Ραδιοφωνική Παραγωγός @ Ρυθμός 949

Ξεκίνησε στον Best radio τα βράδια του Σαββατοκύριακου και συνέχισε με το Soho radio (νυν Δρόμος) με πρωινή καθημερινή εκπομπή, στον ANT1 Radio με απογευματινό μαγκαζίνο και τα τελευταία χρόνια ανήκει στο δυναμικό του Ρυθμού 949, έχοντας τη ζώνη 10:00-14:00 και καταλαμβάνοντας τις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας στα μουσικά ραδιόφωνα. 

Έχει συνεργαστεί ως εκφωνήτρια σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ με πολλές εταιρείες, όπως Wella, Kellogg’s, Volkswagen, Amita, Viacal κ.ά.

Είναι επίσης freelancer αρθρογράφος σε sites και content creator στο Instagram.

Με το ANT1 MediaLab συνεργάζεται ως coach στο σεμινάριο Ραδιοφωνικός Παραγωγός.

Τσάνας Κωνσταντίνος

Εικονολήπτης @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Τσάνας Κωνσταντίνος

Εικονολήπτης @ ANT1 TV

O Κωνσταντίνος Τσάνας, από τα εφηβικά του χρόνια συνειδητοποίησε πως ο χώρος των media ήταν ο μοναδικός στόχος για την επαγγελματική του ζωή.

Ραδιοπειρατής, στο γυμνάσιο, από την αποθηκούλα του σπιτιού του στο Δίστομο και δημιουργός video από τα χρόνια που η τηλεόραση άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά χρώμα...

Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να φοιτά στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής στην Αθήνα αλλά, παράλληλα, ήρθαν και οι σπουδές στο χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Πολύ γρήγορα, τα πράγματα πήραν το δρόμο τους...

Εργάστηκε σαν εικονολήπτης, μοντέρ και assistant coordinator στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο VISNEWS/REUTERS TELEVISION. Έκανε ρεπορτάζ και αποστολές, εντός κι εκτός συνόρων, για δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού. Στα πλαίσια αυτά, συνεργάστηκε για την παραγωγή των ειδήσεων από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της τηλεόρασης του ANT1 αλλά και άλλων μεγάλων ελληνικών σταθμών.

Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται σαν εικονολήπτης πλατό στα studios του ANT1 για την παραγωγή ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών (δελτία ειδήσεων, μαγκαζίνο, talk-shows, τηλεπαιχνίδια, talent-shows κλπ.)

Δεν έπαψε ποτέ να αγαπά την μουσική και το ραδιόφωνο, διανύοντας μια μακρά θητεία σαν διευθυντής προγράμματος και παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Χαλκίδας.

Καλοκαιρινός τύπος, δεν χορταίνει τη θάλασσα, τα ταξίδια...και την οικογένειά του.

Κοψιδάς Νίκος

Head of PR & Marketing.
Πλήρες βιογραφικό

Κοψιδάς Νίκος

Head of PR & Marketing.

Ο Νίκος Κοψιδάς είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει ασχοληθεί με θέματα εταιρικής επικοινωνίας, media relations και πολιτικής επικοινωνίας ενώ, παράλληλα, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο. 

Έμπειρο στέλεχος της αγοράς έχει συνεργαστεί με τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, όπως η Wunderman Thompson - με το ρόλο του Head of PR & Marketing -  και η V+O Communication ως Business Unit Director. Παλαιότερα υπήρξε Client Service Director στην ΙΚΟΝ Porter Novelli (BBDO Group), ενώ έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από το 2009 μέχρι το 2012, κατέχοντας τη θέση του Συμβούλου Υπουργού στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Από το 2001 μέχρι και το 2009 συνεργάστηκε με τον Όμιλο C&C International, όπου έφθασε να αναλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου – από το 2006 έως και το 2009- στη διαφημιστική εταιρεία Modus Vivendi, ενώ στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Investor Relations Manager στον Όμιλο Notos Com Holdings.

 

Καρτάκης Σταύρος

Μουσικός - Ενοχρηστρωτής - Ηχολήπτης
Πλήρες βιογραφικό

Καρτάκης Σταύρος

Μουσικός - Ενοχρηστρωτής - Ηχολήπτης

Γεννηµένος στην Αθήνα το 1981, ο Σταύρος Καρτάκης ξεκίνησε µαθήµατα κιθάρας και µουσικής θεωρίας στην ηλικία των 11 και το 2003 αποφοίτησε απο το Ωδείο Φίλιππος Νάκας µε δίπλωµα στην τζαζ κιθάρα.

Το 2003 έγινε δεκτός υπότροφος στο Berklee College of Music της Βοστώνης και το 2007 αποφοίτησε µε “summa cum laude” και διπλό bachelors degree στη σύνθεση µουσικής κινηματογράφου και jazz performance. Σπούδασε κιθάρα µε τους Κώστα Μπαλταζάνη, John D. Thomas, John Baboian, Larry Baione, διεύθυνση ορχήστρας µε τον µάεστρο Tibor Putzai και σύνθεση µε τον διακεκριµένο κλασικό συνθέτη Vuc Kulenovic.

Εργάζεται ως συνθέτης, ενορχηστρωτής, µουσικός, ηχολήπτης, midi orchestration expert και εκπαιδευτικός στην Αθήνα.

Έχει συνθέσει µουσική για τηλεόραση, θέατρο, διαφηµίσεις και ταινίες στην Ελλάδα και στην Αµερική. Σαν µουσικός, ενορχηστρωτής, midi orchestration expert και ηχολήπτης έχει συνεργαστεί µε γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Παντελής Θαλλασινός, Δηµήτρης Μπάσης, με την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάµπρου, µε τον βραβευµένο συνθέτη Τάσο Ιωαννίδη, καθώς επίσης και µε πολλές µπάντες όπως οι: Akousma, Dead Hoofers, Love Affair Big Band, Jazz Shadows, Press Esc κ.ά.
 

Στυλιανού Μάιρα

Σκηνοθέτις - Παραγωγός μουσικών video clips
Πλήρες βιογραφικό

Στυλιανού Μάιρα

Σκηνοθέτις - Παραγωγός μουσικών video clips

Η Μάιρα Στυλιανού σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Central Lancashire της Αγγλίας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στις καλές τέχνες (Fine Arts), με εξειδίκευση στο video art. Έπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στην ψηφιακή εικόνα (time based media & photography).

Από το 2010 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα, όπου ασχολείται επαγγελματικά με τη σκηνοθεσία και την παραγωγή μουσικών video clips.
 
Συμμετείχε δύο φορές ως διαγωνιζόμενη στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards, όπου απέσπασε το 1ο βραβείο της κατηγορίας “Best alternative video clip”, με καλλιτέχνη τον Πάνο Μουζουράκη.

Η καλλιτεχνική της δράση περιλαμβάνει, επίσης, την εισήγηση σεμιναριακών κύκλων, με θέμα την ψηφιακή κινούμενη εικόνα, μικρής & μεγάλης φόρμας (video art & moving image), καθώς και την οργάνωση και παραγωγή καλλιτεχνικών festivals/events/εκθέσεων.

Κόρδα Ελένη

Βοηθός Σκηνοθέτη
Πλήρες βιογραφικό

Κόρδα Ελένη

Βοηθός Σκηνοθέτη

Η Ελένη Κόρδα σπούδασε Αγγλική και Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απ' όπου αποφοίτησε με βαθμό "Άριστα". 

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε κέντρα ξένων γλωσσών, ενώ ταυτόχρονα δεν εγκατέλειψε τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ασχολήθηκε με την υποκριτική, την κριτική ταινιών και τη λογοτεχνική μετάφραση. 

Εν τέλει, συνειδητοποίησε ότι το πάθος της για τον κινηματογράφο, και γενικότερα τη μυθοπλασία, χαρακτήριζε όλες τις πτυχές της ζωής της. Έτσι, σπούδασε Τέχνη Σκηνοθεσίας στο Ant1 MediaLab, όπου ξεχώρισε για το ήθος και τις ικανότητές της. Μετά το πέρας των σπουδών της, έκανε το άλμα από σπουδάστρια σε καθηγήτρια και στόχος της είναι να μεταδώσει στους νέους σπουδαστές τις γνώσεις, αλλά και την αγάπη που την διακατέχει για το storytelling.

Παράλληλα, συμμετέχει ως Βοηθός Σκηνοθέτη σε παραγωγές, ενώ σκηνοθετεί και μοντάρει προσωπικά projects (music videos, ταινίες μικρού μήκους κ.ά.).

 

 

Ανατσίτος Βασίλης

Managing Director @ Expose Prod
Πλήρες βιογραφικό

Ανατσίτος Βασίλης

Managing Director @ Expose Prod

Ο Βασίλης Ανατσίτος έχει σπουδάσει Media Technology και ΜΑ Video στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως camera operator και είναι managing director στην εταιρία “Expose Prod”, που καλύπτει κάθε στάδιο παραγωγής βίντεο και εικόνας γενικότερα.

Ο Βασίλης Ανατσίτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεκίνησε από πολύ νωρίς, αρχικά με το Ραδιόφωνο και στη συνέχεια με την Τηλεόραση, καθώς και τα Νέα Μέσα.

Έκανε πενταετείς σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρακολούθησε τα προγράμματα BSc (Hons) Media Technology και ΜΑ Video.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε ως camera operator στα εξωτερικά συνεργεία και studios μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών (Mega, Alpha, Star Channel, Alter), καθώς και σε πολύ-κάναλες εξωτερικές παραγωγές.

Το 2005 ίδρυσε την εταιρία “Expose Prod”, που καλύπτει κάθε στάδιο παραγωγής βίντεο και εικόνας γενικότερα (pre-to-post), με ένα portfolio που περιλαμβάνει εταιρικά βίντεο, διαφημιστικά (TV & digital), σχεδιασμό 2D & 3D γραφικών, documentaries, μουσικά βίντεο-κλιπ κ.ά. Στο πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνονται σημαντικές εταιρίες του εσωτερικού και εξωτερικού.

Κούζιλος Γιώργος

Photography Manager @ Expose Prod
Πλήρες βιογραφικό

Κούζιλος Γιώργος

Photography Manager @ Expose Prod

Ο Γιώργος Κούζιλος γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μάνη Λακωνίας, και έχει σπουδάσει Διεύθυνση Φωτογραφίας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2008, ως οπερατέρ σε εξωτερικά συνεργεία ειδήσεων, αλλά και σε studio τηλεοπτικών καναλιών (Mega, BlueSky και Attica TV).

Φέτος είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 στον χώρο της εκπαίδευσης.

Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Photography Manager στην εταιρία Expose Prod. Πιο αναλυτικά, ειδικεύεται στο: Event, Corporate, Architecture, Food και Studio Photography. Παράλληλα, δημιουργεί με μια εναλλακτική ματιά στον χώρο του Wedding.

Κώνστας Γιάννης

Συνθέτης - Ενορχηστρωτής
Πλήρες βιογραφικό

Κώνστας Γιάννης

Συνθέτης - Ενορχηστρωτής

Ο Γιάννης Κώνστας είναι συνθέτης και ενορχηστρωτής. Έχει εμπειρία 15 χρόνων ως επαγγελματίας μουσικός παραγωγός και έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες από τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, όπως Heaven Music, Universal-EMI, Cobalt και Panic. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σε ένα μουσικό οικογενειακό περιβάλλον, και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας και πιάνου.

Σπούδασε πληροφορική στο London Metropolitan University και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα μουσικής παραγωγής σε Ευρώπη και Αμερική. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα Μουσικών Παραγωγών του ΑΝΤ1 MediaLab.

Είναι «πλατινένιος», ως συνθέτης και ηχολήπτης, με περισσότερες από 60 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και singles στο ενεργητικό του.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει τα τελευταία 9 έτη, τα μαθήματα «Ενορχήστρωση-MIDI», “Cubase” και “Studio vocal coaching”.
 

Κολέντσης Πασχάλης

Sound Engineer - Musician
Πλήρες βιογραφικό

Κολέντσης Πασχάλης

Sound Engineer - Musician

Ο Πασχάλης Κολέντσης είναι ηχολήπτης συναυλιών και studio, καθηγητής σε σχολές ηχοληψίας - μουσικής τεχνολογίας και μουσικός.

Γεννήθηκε το 1980 και οι σπουδές του περιλαμβάνουν την επιστήμη της Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Α-ΤΕΙ Ιονίων Νήσων), της Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), των Παιδαγωγικών (ΑΣΠΑΙΤΕ) και της Ηλεκτρολογίας (Τεχνικό Λύκειο Σιβιτανίδειου).

Εργάζεται από το 1998 ως ηχολήπτης και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1800 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Κορσική και Ισραήλ.

Ως ηχολήπτης έχει αποκλειστική συνεργασία με καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Μίλτος Πασχαλίδης, Υπόγεια Ρεύματα και Encardia, ενώ μετρά και πλήθος άλλων περιστασιακών συνεργασιών.

Έχει επιμεληθεί την ηχογράφηση και μίξη σε δίσκους πολλών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όπως Υπόγεια Ρεύματα, Encardia κ.ά.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως κιθαρίστας σε διάφορα συγκροτήματα και δίσκους και έχει συνθέσει μουσική για κουκλοθέατρο.

Ως εκπαιδευτής έχει διδάξει Ηχοληψία και Μουσική Τεχνολογία από το 2006 σε Α-ΤΕΙ, ΙΕΚ και Μουσικό Λύκειο.

Με το ANT1 MediaLab συνεργάζεται από το 2015.

Σγόντζου Φωφώ

MakeUp & Special Effects Specialist
Πλήρες βιογραφικό

Σγόντζου Φωφώ

MakeUp & Special Effects Specialist

H Φωφώ Σγόντζου έχει σπουδάσει μακιγιάζ, με ειδίκευση στα Special Effects, και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψιμυθιολόγου - Τεχνικού Κινηματογράφου & Τηλεόρασης από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Με εφόδια την κατάρτισή της και την αγάπη της για το αντικείμενό της, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, κάνοντας αρχικά την πρακτική της άσκηση και ακολούθως ως επαγγελματίας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Έχει εργαστεί σε πλήθος εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, πολλές από τις οποίες ξεχώρισαν για την επιτυχία τους και άλλες -όπως οι live παραγωγές- για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους. Έχει εργαστεί επίσης σε θεατρικές παραστάσεις, καθώς και σε παραγωγές video clips, διαφημιστικών spots και φωτογραφήσεων, αλλά και ως freelancer makeup artist.

Κατά τη δημιουργία του ALTER οργάνωσε το τμήμα Μακιγιάζ & Κομμώσεων του τηλεοπτικού σταθμού, ως επικεφαλής μιας ομάδας 15 ατόμων, ενώ ασχολήθηκε και με το εμπορικό σκέλος των διαφημίσεων. 

Στην επαγγελματική της πορεία ξεχωρίζει τη διαχρονική συνεργασία της με τον Γιώργο Μητσικώστα και τις εκπομπές του, χαρακτηριστικό στοιχείο των οποίων ήταν οι πολλές μεταμορφώσεις και μεταμφιέσεις του παρουσιαστή σε πρόσωπα της επικαιρότητας.

Έχει διδάξει μακιγιάζ σε διάφορες σχολές. Με το ANT1 MediaLab συνεργάζεται από το 2005 και από το 2012 έως σήμερα είναι υπεύθυνη σπουδών στο Τμήμα «Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Special Effects».
 

Τσιμπρή Χριστίνα

Vocal Coach

Πολυετή εμπειρία ως λυρική τραγουδίστρια και ηθοποιός με συμμετοχές σε συναυλίες κλασικού και μιούζικαλ ρεπερτορίου σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε παραστάσεις σύγχρονης όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ και θεάτρου (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Γκαλά όπερας στο Μουσικό Φεστιβάλ Βαρκελώνης, Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Θέατρο Γιάννης Ρίτσος, Ίδρυμα Θεοχαράκη, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Μουσείο Μπενάκη, Θέατρο Πέτρας, Θέατρο Αμόρε, Θέατρο Βαφείο, Θέατρο Αλκμήνη κ.α.).

 

Συνεργάζεται ως καθηγήτρια Αγωγής Λόγου με το ΑNT1 Media Lab, και ως καθηγήτρια ειδικού μαθήματος Μονωδίας με το ωδείο Φίλιππος Νάκας. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων λυρικού τραγουδιού & δημόσιας ομιλίας, καθώς επίσης, έχει συνεργαστεί ως καθηγήτρια μελοδραματικής και φωνητικής με το Δημοτικό ωδείο Πειραιά και το ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες.

 

Σπουδές Όπερας στο Ωδείο Αthenaeυm Maria Callas. Σπουδές Μιούζικαλ στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Σπουδές Θεάτρου στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ». Συμμετοχές σε Masterclass όπερας σε Ελλάδα και εξωτερικό με τους, Ricardo Estrada, Cheryl Stüder, Michael Chance, καθώς επίσης, συμμετοχές σε acting workshops με τον Giles Foreman και την Ana Sánchez-Colberg.

 

 

 

Βούλγαρης Αλέξης

Σκηνοθέτης @ ANT1 TV
Πλήρες βιογραφικό

Βούλγαρης Αλέξης

Σκηνοθέτης @ ANT1 TV

Ο Αλέξης Βούλγαρης είναι σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 από το 2010. Έχει σκηνοθετήσει πολλές εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ έχει εργαστεί και στον τομέα της ψυχαγωγίας.  

Ο Αλέξης Βούλγαρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Σκηνοθεσία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στη Σχολή Σταυράκου.

Από το 1994 εντάχτηκε στην "οικογένεια" του ΑNTENNA.Τα πρώτα 5 χρόνια εργάστηκε στον τομέα της ψυχαγωγίας και από το 1999 ανήκει στο τμήμα ενημέρωσης του σταθμού. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές, είτε ως βοηθός σκηνοθέτη είτε ως σκηνοθέτης.

Από το 2010 είναι ο σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Δελατόλα Γιάννα

Filmmaker

Η Γιάννα Δελατόλα εχει σκηνοθετήσει αρκετές μικρού μήκους ταινίες (Mindora, the Iron Bar Chef, A Breath Away, Eli, Butterfly, Αόρατες Διαδρομές) καθώς και σποτάκια (Twisted Classics, 7moons). Η μικρού μήκους “Butterfly” πήρε το βραβείο απο το  Hollywood Foreign Press Association και έλαβε το Martin E Segal Prize. Η ταινία «Έλλη/Eli» κέρδισε το βραβείο σεναρίου (Best Screenwriting award of a foreign language film) στο Madrid Film festival στην Ισπανία.». Το ντοκιμαντέρ «Αόρατες διαδρομές» συμμετείχε στο Ελληνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια σκηνοθέτησε δυο 40-λεπτα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1/VICE. Παράλληλα δουλεύει σαν μοντέρ για μικρού και μεγάλου μήκους προτζεκτς οπως την ταινία “Good Enough” και το βραβευμένο ντοκιματνέρ “Advanced Style” καθώς και επεισόδια ντοκιμαντέρ για τον Cosmote. Η Γιάννα τελείωσε το μεταπτυχιακό σε σκηνοθεσία από το NYU Tisch School of the Arts. Στο παρελθόν σπούδασε αναπτυξιακές σπουδές στο  School of Oriental and African Studies καθώς και πολιτικές επιστήμες στο Tufts University. Έχει γράψει σενάριο μεγάλου μήκους το “Grassland” που συμμετείχε στο πρώτο Μεσογειακό Sundance workshop.