Σεμινάριο «Ραδιοφωνικός Παραγωγός» από το ANT1 MediaLab!

31.05.2022

Σεμινάριο «Ραδιοφωνικός Παραγωγός» από το ANT1 MediaLab!

ANT1 MediaLab
Κατηγορία: News
31.05.2022

Τα μικρόφωνα ανοίγουν στις 20 Ιουνίου!

Σε ενδιαφέρει η παραγωγή ραδιοφωνικής εκπομπής; Θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου demo ή podcast;

Στο Σεμινάριο «Ραδιοφωνικός Παραγωγός» του ΑΝΤ1 MediaLab μαθαίνεις όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά του ραδιοφώνου και αποκτάς τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να μπορείς να κάνεις τη δική σου εκπομπή!

Ο χειρισμός της κονσόλας, η δημιουργία του δικού σου σήματος, η επιλογή της θεματολογίας και της μουσικής, η τεχνική της εκφώνησης και της ραδιοφωνικής συνέντευξης και η επικοινωνία με το κοινό είναι μερικά, μόνο, από τα πεδία στα οποία θα λάβεις σύγχρονη και υψηλού επιπέδου κατάρτιση από καταξιωμένους επαγγελματίες.

Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν έρθει σε άμεση επαφή με κάθε πτυχή λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού, ώστε να μπορούν να εργαστούν για την οργάνωση μιας ραδιοφωνικής παραγωγής για τα FM ή το web αλλά και να κάνουν ακόμη και τη δική τους εκπομπή!

Τα μαθήματα διεξάγονται σε σύγχρονες αίθουσες και εγκαταστάσεις, με όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, όπως:

  • Πλήρως εξοπλισμένο ραδιοφωνικό studio, με χώρους ηχολήπτη και παραγωγού και απευθείας τηλεφωνική γραμμή για επικοινωνία με τους ακροατές.
  • Ειδικό studio για ηχογράφηση ραδιοφωνικής εκπομπής και δημιουργία / επεξεργασία Jingles, sweepers, trailers, intros, outros, special effects.
  • Ψηφιακές και αναλογικές κονσόλες για την εκπαίδευση των σπουδαστών
  • Αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με υπολογιστή και projector.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 40 ώρες. Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 17:00 – 21:00.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

ΑΝΤ1 MediaLab | Εδώ αρχίζουν όλα!

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ