Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης στο ANT1 MediaLab

04.03.2022

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης στο ANT1 MediaLab

ANT1 MediaLab
Κατηγορία: MediaLab Blog / News / Students Blog
04.03.2022

Το ANT1 MediaLab, με γνώμονα την ακλόνητη προσήλωσή του στη σύνδεση θεωρητικής κατάρτισης και δημοσιογραφικής πράξης, υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Φίλη, εκτελεστικό διευθυντή του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου και αναλυτή διεθνών θεμάτων του ANT1 TV.

Τη συζήτηση συντόνισε η coach Φαίη Χρυσοχόου και οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του και να απευθύνουν ερωτήσεις για την εν εξελίξει ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η επίσκεψη του κ. Φίλη έρχεται σε συνέχεια ζωντανών συνδέσεων με τα μέτωπα του πολέμου. Από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος, οι ANT1 Medialabbers έχουν συνομιλήσει με Έλληνα κάτοικο του Κιέβου που εγκατέλειπε την πόλη λόγω του πολέμου αλλά και με την κ. Αναστασία Ουζούνη, δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου ενημερώθηκαν για το κλίμα που επικρατεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μάθημα του Διεθνούς Ρεπορτάζ διδάσκει ο επικεφαλής Διεθνών Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤΕΝΝΑ Νικόλας Βαφειάδης, που έχει 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην κάλυψη πολέμων και συρράξεων.

 Με τον τρόπο αυτό, οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab εκπαιδεύονται από πραγματικούς επαγγελματίες και αποκτούν τα καλύτερα εφόδια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in