ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS ΣΤΟ ANT1 MEDIALAB;

20.06.2020

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS ΣΤΟ ANT1 MEDIALAB;

Marirena Salakouma
Κατηγορία: MediaLab Blog
20.06.2020

ΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Και όμως, το μακιγιάζ και η κοσμητική τέχνη είναι μια από τις αρχαιότερες τέχνες που υπάρχουν στον κόσμο. Στην αρχαιότητα, η βελτίωση της εμφάνισης είχε πνευματική σημασία.  Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η Αίγυπτος, όπου το μακιγιάζ και ο συνολικός καλλωπισμός ήταν μια ολόκληρη τέχνη.
 

ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΗΜΕΡΑ

Στις μέρες μας το μακιγιάζ είναι η καθημερινότητα μας (κορίτσια σε εσάς απευθύνομαι περισσότερο). Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία της ομορφιάς εξελίσσεται τόσο γρήγορα, με αποτέλεσμα το μακιγιάζ να γίνεται όλο και περισσότερο αναγκαίο! 

Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ, πως σχεδόν καθημερινά εμφανίζονται στο YouΤube νέες beauty bloggers / beauty expert που εξηγούν τις νέες τάσεις του μακιγιάζ και δίνουν τα λεγόμενα beauty tips!
 

MAKEUP ARTIST / SPECIAL EFFECTS MAKEUP ARTIST / BEAUTY EXPERT

 Αγαπάς την τέχνη του μακιγιάζ; Ονειρεύεσαι να φτιάξεις δικό σου κανάλι στο YouΤube και να μοιράζεσαι με τους subscribers σου μυστικά ομορφιάς; Θέλεις να γίνεις master στα Special Effects; 

Στο πρόγραμμα Μακιγιάζ & Special Effects του ANT1 MediaLab μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα! Εδώ σου δίνεται η ευκαιρία να μάθεις την τέχνη του επαγγελματικού μακιγιάζ, των μεταμορφώσεων και των special effects και να συνεργαστείς με εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου!
 

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αισθητικό Μακιγιάζ

 • Μακιγιάζ Νύφης
 • Μακιγιάζ Φωτογράφισης
 • Μακιγιάζ Πασαρέλας
 • Μακιγιάζ Τηλεόρασης
 • Μακιγιάζ Δεκαετιών
 • Special Effects
 • Face Painting
 • Χτενίσματα Εποχής & Περούκες
 • Ενδυματολογία
 • Δερματολογία
 • Γενική Αισθητική Προσώπου

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ

Στο ANT1 MediaLab η εκπαίδευση και η εξειδίκευση αρχίζει από την πρώτη κιόλας μέρα στους χώρους της σχολής και στα studios του Ομίλου.

 Στο πλαίσιο της φοίτησής σου, συμμετέχεις στην προετοιμασία μιας σειράς τηλεοπτικών παραγωγών, όπως δελτία ειδήσεων, ψυχαγωγικές εκπομπές, σήριαλ, shows.

 Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία της προετοιμασίας του επαγγελματικού μακιγιάζ σε πραγματικές συνθήκες.
 

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Το μακιγιάζ αποτελεί ένα επάγγελμα με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και άπειρες εφαρμογές. Αρκεί να σκεφτείς ότι καμία κοινωνική εκδήλωση, φωτογράφηση ή εμφάνιση στην τηλεόραση, το θέατρο, τον κινηματογράφο ή σε μια μουσική σκηνή δεν είναι εφικτή χωρίς τη συμβολή ενός makeup artist. 

Επιπλέον, o τομέας των Special Effects στη χώρα μας δεν είναι τόσο ανεπτυγμένος, με αποτέλεσμα εκείνοι που γνωρίζουν τα μυστικά, τα υλικά και τις τεχνικές που υπηρετούν αυτό το είδος να είναι ελάχιστοι!

Έτσι, ένας επαγγελματικός χώρος με μεγάλη ζήτηση, μικρή ένταση ανταγωνισμού και τεράστιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, σε περιμένει!

 

ANT1 MediaLab
ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in