5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!

20.06.2020

5 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!

Marirena Salakouma
Κατηγορία: MediaLab Blog
20.06.2020

Τα αποτελέσματα των βάσεων ανακοινώθηκαν! Αν είσαι από εκείνους που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν, στο σπίτι τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν για τα συγχαρητήρια και εσύ πετάς στα σύννεφα!
Εάν όμως ανήκεις σε εκείνους που δεν κατάφεραν να περάσουν στη σχολή της επιλογής τους, μην στεναχωριέσαι! Η αποτυχία είναι μέρος της ζωής κάθε ανθρώπου! Έχει συμβεί σε όλους μας! Δες το λοιπόν αλλιώς! 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ PART 2

 Το ξέρω πως σου ακούγεται δύσκολο! Το ξέρω! Αλλά υπάρχει σαν επιλογή. Μπορείς να ξεκουραστείς το καλοκαίρι, να ανακτήσεις δυνάμεις και εάν πραγματικά το θέλεις, να προσπαθήσεις του χρόνου! YOU CAN DO IT!
 

SECOND CHANCE 10%

Η επιλογή του 10% είναι για όσους έχασαν τη σχολή προτίμησής τους για λίγα μόρια. Χωρίς διάβασμα και με μοναδικό κριτήριο τις βάσεις της επόμενης χρονιάς, μπορείς να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία να περάσεις στη σχολή της επιλογής σου!
 

ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

Αν ανήκεις σε εκείνους που είδαν το όνομά τους στη λίστα επιτυχόντων, αλλά δεν ανήκεις σε αυτούς που πέρασαν στη σχολή που επιθυμούσαν, είσαι τυχερός! Σκέψου θετικά! Οι κόποι σου ανταμείφθηκαν! Πριν την απορρίψεις, κοίταξε μήπως η σχολή αυτή ανταποκρίνεται στα όνειρα και τους στόχους σου. Μπορεί να σου βγει σε καλό!
 

ABROAD

Βρες το πανεπιστήμιο που σου ταιριάζει και κλείσε τα εισιτήρια για το πιο ενδιαφέρον ταξίδι της ζωής σου!
 

ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Η ζωή σου δεν τελείωσε επειδή δεν κατάφερες να περάσεις στο πανεπιστήμιο! Μπορείς να βρεις τις σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις σε κάποια ιδιωτική σχολή! Πολλές ιδιωτικές σχολές έχουν πολύ καλό επίπεδο σπουδών και μάλιστα, προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.  
Κυνήγησε το όνειρο σου μέχρι τέλους!

Η ζωή μετά τις πανελλήνιες δεν τελειώνει, τώρα ξεκινάει. Θέσε τους  στόχους  σου και κάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα! 

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in