Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

STUDENT SERVICES

Ως σπουδαστής του ΑΝΤ1 MediaLab απολαύεις ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης, που στόχο έχουν να κάνουν την ένταξή σου στη Σχολή πιο εύκολη, την καθημερινή εμπειρία της φοίτησής σου πιο ευχάριστη και παραγωγική, και, ταυτόχρονα, να σε φέρουν πιο κοντά στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα, με την εγγραφή σου στο ΑΝΤ1 MediaLab, γίνεσαι κι εσύ μέλος του Discount Club του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και δικαιούσαι τις ίδιες εκπτώσεις και τα οικονομικά προνόμια που ισχύουν για τους εργαζόμενους.

STUDENT SUPPORT

Για εμάς στο ΑΝΤ1 MediaLab, κάθε σπουδαστής είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα και τον αντιμετωπίζουμε με εξατομικευμένη προσέγγιση και ιδιαίτερη προσοχή, με βάση το όραμα και τις αξίες μας.

Ταυτόχρονα, όμως, κάθε σπουδαστής αποτελεί και αναπόσπαστο μέλος της ευρύτερης σπουδαστικής κοινότητας του ΑΝΤΕΝΝΑ, στην οποία φροντίζουμε –μέσα από μια σειρά από projects και δράσεις– να ενταχθεί, με στόχο να αναπτύξει πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Παράλληλα, τα μέλη του διοικητικού προσωπικού της Σχολής βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους σπουδαστές και μεριμνούν για τη διαχείριση όλων των θεμάτων που ανακύπτουν και σχετίζονται με την εκπαιδευτική διαδικασία, σε καθημερινή βάση, στο πλαίσιο της φοίτησης.

Βασικό μας μέλημα είναι, επίσης, η στενή συνεργασία με τον σπουδαστή για την επιλογή της πλέον κατάλληλης θέσης για τον ίδιο, προκειμένου να κάνει την πρακτική του άσκηση στον τομέα που του ταιριάζει περισσότερο.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία της Σχολής λειτουργεί καθημερινά 09:00-18:00, και είναι στη διάθεση των σπουδαστών για θέματα που αφορούν σε:

 

 • Βαθμολογίες και εξετάσεις
 • Απουσίες από τα μαθήματα
 • Έκδοση πιστοποιητικών
 • Αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα
 • Διευκρινίσεις σχετικά με τον Κανονισμό Σπουδών

 

CAREER OFFICE

Στο ηλεκτρονικό Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασυνδέσεων μπορείς να βρεις αγγελίες εργασίας και αιτήματα για αναζήτηση συνεργατών, που λαμβάνει η Σχολή από εταιρείες του Ομίλου αλλά και από τον χώρο των media γενικά.

Έτσι κάνουμε πράξη την προτεραιότητα που έχουμε θέσει στο όραμά μας, ώστε να διασφαλίζουμε ότι το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρουμε έχει πρακτικό αντίκρισμα και αναγνωρίζεται από την αγορά εργασίας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ

Οι σπουδαστές του ΑΝΤ1 MediaLab έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της Σχολής και πέραν του ωραρίου διδασκαλίας, για την περαιτέρω πρακτική τους εξάσκηση, αλλά και για τα προσωπικά τους projects.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προηγούμενη συνεννόηση με τον υπεύθυνο καθηγητή και η υποβολή σχετικής αίτησης προς τη Γραμματεία της Σχολής.

CV & INTERVIEW WORKSHOP

Κάθε χρόνο, πραγματοποιούμε για τους δευτεροετείς σπουδαστές ένα σύντομο σεμινάριο σύνταξης βιογραφικού σημειώματος (CV) και προετοιμασίας για συνέντευξη. Δίνονται βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να είναι στημένο ένα καλό βιογραφικό (δομή, μορφοποίηση κ.λπ.), αλλά και μικρά μυστικά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις (γραμματοσειρές, τρόπος παρουσίασης/λεκτικό κ.ά.).

Η αναζήτηση εργασίας είναι σίγουρα πιεστική για όλους. Στο ANT1 MediaLab, όμως, προσφέρουμε, πέρα από τα απαιτούμενα γνωστικά εφόδια, και την απαραίτητη προετοιμασία, ώστε η διαδικασία της συνέντευξης να γίνει λιγότερο αγχώδης. Θα μάθεις πώς να κλέψεις τις εντυπώσεις, ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι παρουσίασης κατά περίπτωση, τεχνικές απαντήσεων, ποια είναι η ενδεδειγμένη τακτική και ό,τι άλλο θα σου δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εύρεση εργασίας.

SPECIAL DISCOUNTS

Tο “Discount Club” του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, στο οποίο γίνεσαι μέλος με την εγγραφή σου στη Σχολή και για όσο διαρκεί η φοίτησή σου, εξασφαλίζει αποκλειστικές εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Η σχετική λίστα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

 

 • Βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους
 • Εμπορικά καταστήματα
 • Καταστήματα Ειδών Δώρου / Σπιτιού / Τέχνης
 • Καταστήματα Οπτικών
 • Γυμναστήρια / Αθλητικά Κέντρα
 • Εστιατόρια / Catering / Ζαχαροπλαστεία
 • Κομμωτήρια / Κέντρα Αισθητικής / SPA
 • Ανθοπωλεία
 • Υπηρεσίες Υγείας και Κοσμητολογίας
 • Υπηρεσίες Τουρισμού κ.ά.

 

Όλες οι ειδικές τιμές εξασφαλίζονται με την επίδειξη της ειδικής κάρτας που παραλαμβάνεις με την έναρξη της φοίτησής σου και προορίζεται για αποκλειστική σου χρήση και μόνο, ενώ δεν έχουν εφαρμογή σε περιόδους εκπτώσεων ή για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά.