Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Σπούδασε στο ΑΝΤ1 MediaLab και διεκδίκησε τη δική σου θέση εργασίας στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών μας και η επιβράβευση της προσπάθειάς τους αποτελούν δομικά στοιχεία του οράματός μας, στο ΑΝΤ1 ΜediaLab.

Προσλήψεις αποφοίτων ANT1 MediaLab

 

Η Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ ιδρύθηκε το 1991 προσβλέποντας στην άρτια εκπαίδευση εξειδικευμένων επαγγελματιών, που θα είναι σε θέση να στελεχώνουν με επάρκεια τις εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και συνολικά την αγορά media στην Ελλάδα.

Από τότε μέχρι και σήμερα εκατοντάδες απόφοιτοι της Σχολής σταδιοδρομούν με επιτυχία σε πλήθος εταιρειών και οργανισμών στον χώρο των ΜΜΕ, και όχι μόνο.

Με γνώμονα τις αξίες μας, από την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018, ενισχύουμε το όραμά μας  και ταυτόχρονα τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης που ούτως ή άλλως προσφέρει η Σχολή σε κάθε σπουδαστή, μέσω της άρτιας εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης.

Έτσι, από εφέτος και κάθε χρόνο, οι σπουδαστές που θα διακρίνονται στη διάρκεια της φοίτησής τους στο ANT1 MediaLab, θα κατακτούν εγγυημένα τη δική τους θέση εργασίας σε εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ!

Πλέον, μέσα από ένα αξιοκρατικό σύστημα προαγωγής της αριστείας, ο σπουδαστής κάθε ειδικότητας θα έχει επιπρόσθετα και τη δική του, μοναδική ευκαιρία να μετουσιώσει την αποφοίτησή του σε μία επαγγελματική συνεργασία με τον μεγαλύτερο όμιλο media στην Ελλάδα.