Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ANT1 MEDIALAB

Το ANT1 MediaLab, η Σχολή Media του Ομίλου ANTENNA, είναι ένας από τους κορυφαίους ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1991 και αναπτύσσεται συνεχώς προσφέροντας σύγχρονα και ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών, που αποτελούν τα εφόδια για την αρχή μιας επιτυχημένης πορείας στο χώρο των Media.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

 • Σπουδάζεις σε μια Σχολή που ειδικεύεται στον τομέα της επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
 • Αποκτάς βιωματική εμπειρία δίπλα σε καταξιωμένους δημοσιογράφους και επαγγελματίες από τον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, του Τύπου και των Δημοσίων Σχέσεων
 • Εκπαιδεύεσαι στο αντικείμενο που επέλεξες και κάνεις πρακτική άσκηση στον Όμιλο ANTENNA
 • Ακολουθείς τον παλμό της εποχής και γνωρίζεις όλες τις νέες τεχνολογίες, τις ψηφιακές πλατφόρμες και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποκτώντας σφαιρική γνώση για το digital marketing

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Οι σπουδές στο ANT1 MediaLab είναι μια ευχάριστη εμπειρία φοίτησης! Τα μαθήματα γίνονται στις νέες, μοντέρνες εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και όλα τα σύγχρονα μέσα που αναβαθμίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Όποιο και αν είναι το επίπεδο σπουδών σου, στο ANT1 MediaLab βρίσκεις το πρόγραμμα που σου ταιριάζει:

 • Αν είσαι απόφοιτος Λυκείου, επίλεξε την ειδικότητα που θέλεις και ολοκλήρωσε τις σπουδές σου σε δύο χρόνια.
 • Αν είσαι απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ, απόκτησε πτυχίο σε ένα χρόνο και ξεκίνα άμεσα την καριέρα που ονειρεύεσαι!
 • Αν είσαι ήδη επαγγελματίας και θέλεις να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, παρακολούθησε τα ειδικά σεμινάρια του ANT1 MediaLab.
 • Ακόμα κι αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματα από κοντά, μπορείς να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου μέσα από τις διαθέσιμες E-learning επιλογές.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εδώ, δεν μαθαίνεις απλώς τη θεωρία, αλλά βρίσκεσαι στην καρδιά των γεγονότων κάνοντας πρακτική στα studios του AΝΤ1 ανάμεσα σε καταξιωμένους δημοσιογράφους, ρεπόρτερ και τεχνικούς.

ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ

Μη χάνεις χρόνο! Σπούδασε στο ANT1 MediaLab την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και απόκτησε έναν τίτλο σπουδών κρατικά αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ιστορια της επιτυχιας συνεχιζεται

1988

O Μίνως Κυριακού ξεκινά έναν από τους πρώτους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον ΑΝΤΕΝΝΑ RADIO.

1989

Εκπέμπει για πρώτη φορά η συχνότητα του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού ANT1 TV.

1991

Ιδρύεται το ANT1 MediaLab, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ σε προσωπικό και στελέχη.

2003

Ξεκινά το "Fame Studio", η σχολή φωνητικής και σκηνικής παρουσίας του ANT1 TV.

2005

Ξεκινά το νέο πρόγραμμα σπουδών «Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις», για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς σε στελέχη Δ.Σ.

2017

Το πρόγραμμα "Digital & Social Media" έρχεται για να εκπαιδεύσει νέους και επαγγελματίες στα σύγχρονα ψηφιακά μέσα.

2019

Το ANT1 MediaLab αναβαθμίζεται σε Ι.Ι.Ε.Κ. και παρέχει κρατικά πτυχία.

2020

Το ANT1 MediaLab αλλάζει εποχή με το νέο E-Learning platform για εξ αποστάσεως φοίτηση.

30 χρoνια - 8.300 απoφοιτοι: Οι επαγγελματiες του αυριο

 • Aποκλειστική εξειδίκευση στα ΜΜΕ
 • Σύγχρονα προγράμματα σπουδών
 • Πρακτική στα studio του ANT1
 • Ευκαιρίες καριέρας στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

ΜΕ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους και μακροβιότερους Ομίλους στο χώρον των Μedia. Από την ίδρυσή του, το 1988, μέχρι σήμερα, επενδύει συνεχώς τόσο στις νέες τεχνολογίες όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό του, με γνώμονα την άριστη ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες και τρόπους αμφίδρομης επικοινωνίας.

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, έχει αφήσει το επιχειρηματικό του αποτύπωμα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εκδόσεις, τα ψηφιακά μέσα, την εκπαίδευση και τη μουσική βιομηχανία, και έχει εξελιχθεί σε έναν διεθνή επενδυτικό όμιλο, με παρουσία σε 7 χώρες.

Οι Δραστηριότητες μας

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Όμιλος ANTENNA διαχειρίζεται ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, αλλά και συνδρομητικά κανάλια που μεταδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Το ραδιόφωνο ήταν η απαρχή της ενασχόλησης της οικογένειας Κυριακού με τα ΜΜΕ μέσα από τη δημιουργία του ANTENNA Radio. Η σημερινή δραστηριότητα του Ομίλου περιλαμβάνει ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Μολδαβία.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ

Ο Όμιλος ANTENNA δραστηριοποιείται ενεργά στα ψηφιακά Μέσα έχοντας ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ειδησεογραφικά portals, ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και gaming, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, web tv κλπ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η δισκογραφική εταιρεία Heaven Music είναι μια δυναμική, ανεξάρτητη εταιρεία, η οποία διαγράφει μια επιτυχημένη πορεία και πρωταγωνιστεί σταθερά στην ελληνική αγορά.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι εκδόσεις Daphne Communications διαθέτουν ένα δυναμικό πορτφόλιο με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τίτλους lifestyle περιοδικών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το ANT1 MediaLab αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης στην Ελλάδα για εξειδικευμένες σπουδές στον χώρο των ΜΜΕ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Ο Όμιλος ANTENNA διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες περιεχομένου με επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ψυχαγωγικά προγράμματα.

Με μια ματιά

 • 30Χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο των ΜΜΕ
 • 1.800Εργαζόμενοι
 • 30+Media Assets
 • 40+Διεθνής Παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες