Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

ΙΣΤΟΡΙΑ

27 χρόνια - 7.000 απόφοιτοι

ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ γνωρίζουν, στις αρχές της δεκαετίας του '90, μία άνευ προηγουμένου άνθηση. Η απελευθέρωση των ραδιοσυχνοτήτων και η δημιουργία ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στην κρίσιμη εκείνη στιγμή, ο ΑΝΤΕΝΝΑ, με πρωταγωνιστικό από τότε ρόλο, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση, προσφέρει την πιο αξιόπιστη λύση, δημιουργώντας το τότε Εργαστήριο ΜΜΕ. Πρωταρχικό όραμα και στόχος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ ήταν να καλύψει τις δικές του ανάγκες σε δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό, αλλά και να συμβάλλει ουσιαστικά στη δημιουργία νέων επαγγελματιών στον χώρο.

ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, το ANT1 MediaLab, όπως μετονομάστηκε το Εργαστήριο του ΑΝΤΕΝΝΑ, έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση και οι απόφοιτοί μας είναι περιζήτητοι, κατακτώντας με επιτυχία την αγορά εργασίας. Δεν υπάρχει, σχεδόν, τηλεοπτικός ή ραδιοφωνικός σταθμός, εφημερίδα ή περιοδικό όπου να μη σταδιοδρομούν απόφοιτοί μας, ενώ αρκετοί από αυτούς απορροφώνται, αδιάλειπτα κάθε χρόνο, από εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Tα προγράμματα σπουδών σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με την επικοινωνία και τα media. Οι ειδικότητες που παρέχονται είναι: Δημοσιογραφία, Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις, Digital & Social Media, Ηχοληψία & Παραγωγή Μουσικής, Σκηνοθεσία - Εικονοληψία - Μοντάζ, Μακιγιάζ & Special Effects, Δημοσιογραφία eLearning, Δημόσιες Σχέσεις eLearning.