Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ MEDIA Το όραμά μας για πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση με πρακτικό αντίκρισμα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλους χώρους εκπαίδευσης. Πέρα από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ANTENNA, το ANT1 MediaLab διαθέτει όλα όσα απαιτούν οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και οι εξελίξεις στον χώρο των media.
 

Τα μαθήματα και η πρακτική σου εξάσκηση θα γίνονται σε:

 

  • Τηλεοπτικά Studios

 

Εδώ, θα κάνεις το πρώτο σου βήμα στον χώρο της τηλεόρασης. Τα studios χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες μαθημάτων τηλεπαρουσίασης, σκηνοθεσίας, εικονοληψίας, φωτισμού, ηχοληψίας και δημοσίων σχέσεων.

 

 

  • Studio Ηχοληψίας

 

Εδώ, πραγματοποιούν ηχογραφήσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και για εκπαιδευτικούς λόγους, ανερχόμενα ή και διάσημα συγκροτήματα, όλων των ειδών μουσικής.

 

  • Studio Παραγωγής Μουσικής

 

Εδώ, η παραγωγή μουσικής γίνεται πραγματικότητα. Πέρα από το πάθος και τη δημιουργικότητα που διαθέτεις, ο απαιτούμενος εξοπλισμός βρίσκεται στα χέρια σου, για να πραγματοποιήσεις το μουσικό σου όραμα.

 

  • Ραδιοφωνικά Studios 

 

Εδώ, εκπέμπουμε δίχως διακοπή, αποκλειστικά με παραγωγές σπουδαστών μας, με τη συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων και των προγραμμάτων eLearning.

 

  • Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας

 

Εδώ, με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, επαγγελματίες των media και πανεπιστημιακοί δάσκαλοι θα σου μεταδώσουν τη γνώση και την εμπειρία τους από πραγματικές συνθήκες δουλειάς.

 

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Tα κτήρια της Σχολής βρίσκονται δίπλα από τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ANTENNA στο Μαρούσι, και δίπλα από τα ραδιόφωνα Ρυθμός 94.9 & Easy 97.2, τη Heaven Music, το Netwix και το Vice.

 

Εάν θέλεις να δεις από κοντά τους χώρους απ' όπου θα κάνεις το πρώτο βήμα προς το όνειρό σου, 
επικοινώνησε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ξενάγησης στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του ANT1 MediaLab.