Εικόνα του "Βαφειάδης Νικόλας "

Βαφειάδης Νικόλας

Ο Νικόλας Βαφειάδης είναι επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ενώ παρουσιάζει και δελτία ειδήσεων. Για τη δουλειά του έχει λάβει πλήθος διακρίσεων.

Εικόνα του "Λιαρμακόπουλος Τάκης"

Λιαρμακόπουλος Τάκης

Ο Τάκης Λιαρμακόπουλος είναι Διευθυντής Δημιουργικού και αντιπρόεδρος της Spot JWT. Εργάζεται στον χώρο της Διαφήμισης για περισσότερα από 35 χρόνια.

Εικόνα του "Γκαγκάκη Κατερίνα"

Γκαγκάκη Κατερίνα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Επικοινωνιολόγος. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων σε πολυεθνικούς και ελληνικούς οργανισμούς.

Εικόνα του "Πιπεράκης Γιάννης "

Πιπεράκης Γιάννης

O Γιάννης Πιπεράκης-Παπαδάκης εργάζεται στον χώρο του Digital Marketing από το 2000. Το 2017 ανέλαβε CEO της Greek Geeks με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σχήμα που θα ανατρέψει την αγορά.

Εικόνα του "Παπαβασιλείου Γρηγόρης"

Παπαβασιλείου Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ξεκίνησε την πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία το 1996 από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ασχολήθηκε με μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και με την παρουσίαση του αθλητικού ένθετου στα δελτία ειδήσεων, όπως και της εκπομπής ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΒΒΑΤΟ, της μακροβιότερης αθλητικής εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση.

Εικόνα του "Χρυσοχόου Φαίη"

Χρυσοχόου Φαίη

Η Φαίη Χρυσοχόου είναι δημοσιογράφος με πλούσια και σημαντική εμπειρία στο ρεπορτάζ και την έρευνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Όμιλο ΑNTENNA από το 1992, ενώ εχει συνεργαστεί με πολλά ακόμη Μέσα.

Εικόνα του "Κωνσταντάρας Λάμπρος"

Κωνσταντάρας Λάμπρος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Μέλος δημοσιογραφικής οικογένειας, ξεκίνησε από νωρίς την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ. Το 1997 σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο στο αθλητικό ρεπορτάζ και από το 1999 στην τηλεόραση, όπου παρουσίαζε αθλητική εκπομπή και δελτίο ειδήσεων.

Αποφοιτώντας από το New York College (“Sport College”), δίδαξε έναν κύκλο μαθημάτων που αφορούσαν στο νέο κόσμο του διαδικτύου και των ΜΜΕ. Παράλληλα, φοίτησε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο («Ελληνικός Πολιτισμός») και πολλά χρόνια σε Ωδείο.

Εικόνα του "Δώδης Δημήτρης"

Δώδης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Δώδης είναι επικεφαλής καθηγητής του τμήματος Ηχοληψίας & Παραγωγής Μουσικής και υπεύθυνος του ραδιοφώνου του ANT1 MediaLab. Διδάσκει Ηχοληψία από τα 27 του χρόνια, ενώ το βιβλίο του διδάσκεται σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Εικόνα του "Ντόκος Πέτρος "

Ντόκος Πέτρος

Ο Πέτρος Ντόκος, δημιουργός του Provocateur.gr, είναι Head of Strategy στην Greek Geeks, αντιπροσωπεύοντας παράλληλα πληθώρα content creators στο οικοσύστημα του FΒ.

Εικόνα του "Κανέλλης Δημήτρης "

Κανέλλης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κανέλλης εργάζεται στον χώρο του Digital από το 2010. Είναι Head of Content στην Greek Geeks και ιδρυτής του Studdle, της νο.1 φοιτητικής εφαρμογής.

Εικόνα του "Πιτσιλαδής Νίκος"

Πιτσιλαδής Νίκος

Ο Νίκος Πιτσιλαδής είναι Head of Digital Content and Marketing στον ANT1. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 2004, με σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ψηφιακών Μέσων.

Εικόνα του "Δοξαράς Γιάννης"

Δοξαράς Γιάννης

Ο Γιάννης Δοξαράς είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Warply, ελληνικής start-up εταιρείας που δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον κλάδο του mobile marketing.
 

Εικόνα του "Μελισσαρόπουλος Παναγιώτης"

Μελισσαρόπουλος Παναγιώτης

O Παναγιώτης Μελισσαρόπουλος είναι Co-Founder και Business Development Director της Moosend, ελληνικής email marketing πλατφόρμας που ανταγωνίζεται τους πιο ισχυρούς "παίχτες" παγκοσμίως.

Εικόνα του "Πασσάς Χρήστος"

Πασσάς Χρήστος

O Χρήστος Πασσάς είναι Head of SEO & Online Reputation Management στην Bakers Digital Communication του V+O Group. Διαθέτει 19ετη εμπειρία σε θέματα digital marketing με εξειδίκευση στο SEO και στο ORM.

Εικόνα του "Βαρότση Εύη "

Βαρότση Εύη

H Εύη Βαρότση ειδικεύεται στο digital universe και τις δυνατότητές του για περισσότερα από 17 χρόνια, με διεθνή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών.

Εικόνα του "Ζωγράφου Σωτηρία"

Ζωγράφου Σωτηρία

Η Σωτηρία Ζωγράφου είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος του δ.σ. της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Συνεργάζεται με επιστημονικά νομικά περιοδικά και διδάσκει βασικές έννοιες του Δικαίου.

Εικόνα του "Κοκοβιάδης Γιάννης"

Κοκοβιάδης Γιάννης

Ο Γιάννης Κοκοβιάδης είναι Συντονιστής Εκπαίδευσης στο ANT1 MediaLab από τον Μάιο του 2015. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Σχολή του ANT1 το 2002 κι έκτοτε διδάσκει τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο των media. Επιπροσθέτως, από το 2014 διδάσκει επιλεγμένα θέματα ιστορίας του 20ού αιώνα, όπως παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο.
 

Εικόνα του "Βασιλειάδου Ελπίδα"

Βασιλειάδου Ελπίδα

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο στρατηγικό marketing (Master of Science in Strategic Marketing) και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη. 

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με πολυεθνικά και διάσημα brands, στους τομείς της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης και του marketing.

Εικόνα του "Τσερέπας Νίκος "

Τσερέπας Νίκος

O Νίκος Τσερέπας είναι Διευθυντής Φωτογραφίας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα του στις Βρυξέλλες και από το 1993 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Εικόνα του "Μουμτζάκη Αναστασία "

Μουμτζάκη Αναστασία

Η Αναστασία Μουμτζάκη είναι παραγωγός βίντεο, με ειδίκευση στο ντοκιμαντέρ. Από το 2014 είναι Senior Producer στο ελληνικό γραφείο του VICE, με εμπειρία στη διεύθυνση παραγωγής και την παρουσίαση.

Εικόνα του "Σιδηροπούλου Μελίνα "

Σιδηροπούλου Μελίνα

Η Μελίνα Σιδηροπούλου είναι δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκτοτε συνεργάζεται με εφημερίδες, περιοδικά και δημοσιογραφικά sites, ενώ έχει δουλέψει και στην τηλεόραση.

Εικόνα του "Αντωνόπουλος Κώστας "

Αντωνόπουλος Κώστας

O  Κώστας Αντωνόπουλος είναι Commercial Agreement Manager του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και marketing και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στις πωλήσεις και στις Δημόσιες Σχέσεις.

Εικόνα του "Καρτάκης Σταύρος "

Καρτάκης Σταύρος

Ο Σταύρος Καρτάκης έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ. Είναι µουσικός, ενορχηστρωτής, midi orchestration expert και ηχολήπτης. Έχει συνθέσει µουσική για τηλεόραση, θέατρο, διαφηµίσεις και ταινίες στην Ελλάδα και στην Αµερική.

Εικόνα του "Καλαβρός Παναγιώτης"

Καλαβρός Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Καλαβρός είναι πολιτικός επιστήμων, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία. Έχει εργαστεί ως στέλεχος επικοινωνίας σε πολλές εταιρείες και φορείς του ιδιωτικού τομέα. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεργάτης του ΕΚΠΑ.

Εικόνα του "Καλουντζόγλου Χρίστος"

Καλουντζόγλου Χρίστος

Με επαγγελματική εμπειρία τριών δεκαετιών, έχει εργαστεί σε όλο το φάσμα των Μέσων Ενημέρωσης. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας ως βοηθός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» το 1996. Από το 1998 εντάχθηκε στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού Αντέννα 97.1, συμμετέχοντας από την πρώτη ημέρα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στη διαμόρφωση του νέου τοπίου στα ερτζιανά. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε μέχρι το 2000 ως συντάκτης διεθνών ειδήσεων και εκφωνητής δελτίων. 

Εικόνα του "Παπαδημητροπούλου Χριστίνα"

Παπαδημητροπούλου Χριστίνα

Η Χριστίνα Παπαδημητροπούλου είναι δημοσιογράφος με πλούσια εμπειρία στο ρεπορτάζ. Έχει κάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, έχει παρακολουθήσει το Πρόγραμμα Δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab και από το 2005 εργάζεται στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Εικόνα του "Αμπαστάδο Λυδία "

Αμπαστάδο Λυδία

H Λυδία Αμπαστάδο κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο “MA Design Studies” από το Central Saint Martins College του Λονδίνου και εργάζεται ως web /graphic designer και digital animator από το 1997. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες-κολοσσούς KONAMI και SONY Japan.

Εικόνα του "Ανατσίτος Βασίλης"

Ανατσίτος Βασίλης

Ο Βασίλης Ανατσίτος έχει σπουδάσει Media Technology και ΜΑ Video στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως camera operator και είναι managing director στην εταιρία “Expose Prod”, που καλύπτει κάθε στάδιο παραγωγής βίντεο και εικόνας γενικότερα.

Εικόνα του "Κούζιλος Γιώργος "

Κούζιλος Γιώργος

Ο Γιώργος Κούζιλος έχει σπουδάσει Διεύθυνση Φωτογραφίας. Eίναι Photography Manager στην εταιρία Expose Prod, ενώ έχει ιδρύσει και διευθύνει την εταιρία παραγωγής Storytellers.

Εικόνα του "Σμυρνής Σπύρος"

Σμυρνής Σπύρος

O Σπύρος Σμυρνής έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ και κατέχει μεταπτυχιακό στις Πολιτισμικές Σπουδές. Eργάζεται ως υπεύθυνος Γρ. Τύπου στη μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών της χώρας.

Εικόνα του "Σγόντζου Φωφώ"

Σγόντζου Φωφώ

H Φωφώ Σγόντζου έχει σπουδάσει μακιγιάζ, με ειδίκευση στα Special Effects. Έχει εργαστεί σε πλήθος εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ εδώ και χρόνια είναι το "μαγικό χέρι" πίσω από τις μεταμορφώσεις του Γιώργου Μητσικώστα.

Εικόνα του "Οικονομάκης Νίκος"

Οικονομάκης Νίκος

Ο Νίκος Οικονομάκης έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Marketing Management. Από το 2008 εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης, τόσο στον τομέα του Marketing, όσο και ως εκπαιδευτής ενηλίκων.

Εικόνα του "Κώνστας Γιάννης"

Κώνστας Γιάννης

Ο Γιάννης Κώνστας έχει σπουδάσει στο London Metropolitan University. Ασχολείται με τη σύνθεση, την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και τη διδασκαλία και συνεργάζεται ως μουσικός παραγωγός με μεγάλες δισκογραφικές.

Εικόνα του "Κριθαρά Δέσποινα "

Κριθαρά Δέσποινα

H Δέσποινα Κριθαρά έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ, με μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις. Είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις υψηλά ιστάμενων προσώπων, αρθρογράφος και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. 

Εικόνα του "Κολέντσης Πασχάλης"

Κολέντσης Πασχάλης

Ο Πασχάλης Κολέντσης είναι ηχολήπτης συναυλιών και studio, μουσικός και εκπαιδευτής. Ως ηχολήπτης έχει αποκλειστική συνεργασία με καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα όπως οι Μ. Πασχαλίδης, Υπόγεια Ρεύματα και Encardia

Εικόνα του "Στεφάνου Νίκος "

Στεφάνου Νίκος

Ο Νίκος Στεφάνου έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ. Mετρά 27 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα του μοντάζ (ελληνική και ξένη τηλεόραση). Έχει συμμετάσχει ως Replay Operator σε εκατοντάδες αθλητικές μεταδόσεις.

Εικόνα του "Βούρος Γιάννης"

Βούρος Γιάννης

Ο Γιάννης Βούρος έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικά και έχει εκπαιδευθεί στα σύγχρονα τηλεοπτικά συστήματα εκπομπής. Εργάζεται στο τμήμα ΡΟΗ-LMS του ΑΝΤ1 TV. Στη Σχολή του Ομίλου διδάσκει από την έναρξη λειτουργίας της.

Εικόνα του "Βούλγαρης Αλέξης"

Βούλγαρης Αλέξης

Ο Αλέξης Βούλγαρης είναι σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 από το 2010. Έχει σκηνοθετήσει πολλές εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ έχει εργαστεί και στον τομέα της ψυχαγωγίας.  

Εικόνα του "Βούρβαχη Ζάνια"

Βούρβαχη Ζάνια

Η Ζάνια Βούρβαχη δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και των special effects για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Eργάζεται στον ΑΝΤ1 ΤV, όπου επιμελείται το μακιγιάζ στο δελτίο ειδήσεων, σε σήριαλ και εκπομπές.

Εικόνα του "Κιρκαγάτση Ελευθερία"

Κιρκαγάτση Ελευθερία

Η Ελευθερία Κιρκαγάτση είναι hairstylist με ολοκληρωμένες σπουδές πάνω στην τέχνη της κομμωτικής και στην αισθητική προσώπου & σώματος.
 
Απο το 2000 εώς και σήμερα εργάζεται σε φωτογραφίσεις περιοδικών, επιδείξεις μόδας, video clips, καθώς και στην ελληνική τηλεόραση, όπου και της εμπιστεύονται την εμφάνιση των μαλλιών τους παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες του θεάματος. 

Εικόνα του "Στυλιανού Μάϊρα"

Στυλιανού Μάϊρα

Η Μάιρα Στυλιανού σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Central Lancashire της Αγγλίας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στις καλές τέχνες (Fine Arts), με εξειδίκευση στο video art. Έπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στην ψηφιακή εικόνα (time based media & photography).