Εικόνα του "Βαφειάδης Νικόλας "

Βαφειάδης Νικόλας

Ο Νικόλας Βαφειάδης είναι επικεφαλής του τμήματος Διεθνών Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, ενώ παρουσιάζει και δελτία ειδήσεων. Για τη δουλειά του έχει λάβει πλήθος διακρίσεων.

Εικόνα του "Λιαρμακόπουλος Τάκης"

Λιαρμακόπουλος Τάκης

Ο Τάκης Λιαρμακόπουλος είναι Διευθυντής Δημιουργικού και αντιπρόεδρος της Spot JWT. Εργάζεται στον χώρο της Διαφήμισης για περισσότερα από 35 χρόνια.

Εικόνα του "Πιπεράκης Γιάννης "

Πιπεράκης Γιάννης

O Γιάννης Πιπεράκης-Παπαδάκης εργάζεται στον χώρο του Digital Marketing από το 2000. Το 2017 ανέλαβε CEO της Greek Geeks με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σχήμα που θα ανατρέψει την αγορά.

Εικόνα του "Παπαβασιλείου Γρηγόρης"

Παπαβασιλείου Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου ξεκίνησε την πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία το 1996 από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ασχολήθηκε με μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αλλά και με την παρουσίαση του αθλητικού ένθετου στα δελτία ειδήσεων, όπως και της εκπομπής ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΒΒΑΤΟ, της μακροβιότερης αθλητικής εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση.

Εικόνα του "Χρυσοχόου Φαίη"

Χρυσοχόου Φαίη

Η Φαίη Χρυσοχόου είναι δημοσιογράφος με πλούσια και σημαντική εμπειρία στο ρεπορτάζ και την έρευνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Όμιλο ΑNTENNA από το 1992, ενώ εχει συνεργαστεί με πολλά ακόμη Μέσα.

Εικόνα του "Κωνσταντάρας Λάμπρος"

Κωνσταντάρας Λάμπρος

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Μέλος δημοσιογραφικής οικογένειας, ξεκίνησε από νωρίς την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ. Το 1997 σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνο στο αθλητικό ρεπορτάζ και από το 1999 στην τηλεόραση, όπου παρουσίαζε αθλητική εκπομπή και δελτίο ειδήσεων.

Αποφοιτώντας από το New York College (“Sport College”), δίδαξε έναν κύκλο μαθημάτων που αφορούσαν στο νέο κόσμο του διαδικτύου και των ΜΜΕ. Παράλληλα, φοίτησε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο («Ελληνικός Πολιτισμός») και πολλά χρόνια σε Ωδείο.

Εικόνα του "Δώδης Δημήτρης"

Δώδης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Δώδης είναι επικεφαλής καθηγητής του τμήματος Ηχοληψίας & Παραγωγής Μουσικής και υπεύθυνος του ραδιοφώνου του ANT1 MediaLab. Διδάσκει Ηχοληψία από τα 27 του χρόνια, ενώ το βιβλίο του διδάσκεται σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Εικόνα του "Ντόκος Πέτρος "

Ντόκος Πέτρος

Ο Πέτρος Ντόκος, δημιουργός του Provocateur.gr, είναι Head of Strategy στην Greek Geeks, αντιπροσωπεύοντας παράλληλα πληθώρα content creators στο οικοσύστημα του FΒ.

Εικόνα του "Κανέλλης Δημήτρης "

Κανέλλης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κανέλλης δουλεύει σε οτιδήποτε συμβαίνει μεταξύ Digital και Technology. Είναι Head of Content στην DOPE Studio και Content Creator.

Εικόνα του "Πιτσιλαδής Νίκος"

Πιτσιλαδής Νίκος

Ο Νίκος Πιτσιλαδής είναι Head of Digital Content and Marketing στον ANT1. Εργάζεται στον χώρο των ΜΜΕ από το 2004, με σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ψηφιακών Μέσων.

Εικόνα του "Πασσάς Χρήστος"

Πασσάς Χρήστος

O Χρήστος Πασσάς είναι Head of SEO & Online Reputation Management στην Bakers Digital Communication του V+O Group. Διαθέτει 19ετη εμπειρία σε θέματα digital marketing με εξειδίκευση στο SEO και στο ORM.

Εικόνα του "Βαρότση Εύη "

Βαρότση Εύη

H Εύη Βαρότση ειδικεύεται στο digital universe και τις δυνατότητές του για περισσότερα από 17 χρόνια, με διεθνή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών.

Εικόνα του "Ζωγράφου Σωτηρία"

Ζωγράφου Σωτηρία

Η Σωτηρία Ζωγράφου είναι δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και μέλος του δ.σ. της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Συνεργάζεται με επιστημονικά νομικά περιοδικά και διδάσκει βασικές έννοιες του Δικαίου.

Εικόνα του "Σταυράκης Θανάσης"

Σταυράκης Θανάσης

Ο Θανάσης Σταυράκης γεννήθηκε στη Στοκχόλμη το 1973. Σπούδασε φωτογραφία το 1991-1992 στην Αθήνα.

Ξεκίνησε να εργάζεται ως φωτορεπόρτερ τον Αύγουστο του 1992. Μέχρι το 1997, εργάστηκε σε ελληνικά πρακτορεία φωτορεπορτάζ, καλύπτοντας θέματα εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας, καθώς και αθλητικά γεγονότα, με αποστολές στην ελληνική περιφέρεια και στο εξωτερικό. 

Eργάστηκε στο φωτογραφικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» από το 1997 εώς το 1999. 

Την περίοδο 1999-2001 συνεργάστηκε με το περιοδικό ‘«Εψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας». 

Εικόνα του "Κοκοβιάδης Γιάννης"

Κοκοβιάδης Γιάννης

Ο Γιάννης Κοκοβιάδης είναι Συντονιστής Εκπαίδευσης στο ANT1 MediaLab από τον Μάιο του 2015. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Σχολή του ANT1 το 2002 κι έκτοτε διδάσκει τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας σε σπουδαστές δημοσιογραφίας και δημοσίων σχέσεων που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο των media. Επιπροσθέτως, από το 2014 διδάσκει επιλεγμένα θέματα ιστορίας του 20ού αιώνα, όπως παρουσιάστηκαν στον ελληνικό Τύπο.
 

Εικόνα του "Βασιλειάδου Ελπίδα"

Βασιλειάδου Ελπίδα

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο στρατηγικό marketing (Master of Science in Strategic Marketing) και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη. 

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με πολυεθνικά και διάσημα brands, στους τομείς της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, της διαφήμισης και του marketing.

Εικόνα του "Τσερέπας Νίκος "

Τσερέπας Νίκος

O Νίκος Τσερέπας είναι Διευθυντής Φωτογραφίας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα του στις Βρυξέλλες και από το 1993 μέχρι και σήμερα εργάζεται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

Εικόνα του "Αντωνόπουλος Κώστας "

Αντωνόπουλος Κώστας

O  Κώστας Αντωνόπουλος είναι Commercial Agreement Manager του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και marketing και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στις πωλήσεις και στις Δημόσιες Σχέσεις.

Εικόνα του "Καρτάκης Σταύρος "

Καρτάκης Σταύρος

Ο Σταύρος Καρτάκης έχει σπουδάσει στις ΗΠΑ. Είναι µουσικός, ενορχηστρωτής, midi orchestration expert και ηχολήπτης. Έχει συνθέσει µουσική για τηλεόραση, θέατρο, διαφηµίσεις και ταινίες στην Ελλάδα και στην Αµερική.

Εικόνα του "Καλουντζόγλου Χρίστος"

Καλουντζόγλου Χρίστος

Με επαγγελματική εμπειρία τριών δεκαετιών, έχει εργαστεί σε όλο το φάσμα των Μέσων Ενημέρωσης. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας ως βοηθός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» το 1996. Από το 1998 εντάχθηκε στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού Αντέννα 97.1, συμμετέχοντας από την πρώτη ημέρα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στη διαμόρφωση του νέου τοπίου στα ερτζιανά. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε μέχρι το 2000 ως συντάκτης διεθνών ειδήσεων και εκφωνητής δελτίων. 

Εικόνα του "Κοκόλης Αλέξανδρος"

Κοκόλης Αλέξανδρος

O Aλέξανδρος Κοκόλης εργάζεται στον χώρο του Digital Marketing από το 2004. 

Το 2015 ίδρυσε το Digital Marketing Agency SEM Wizard, Google Premier Partner, με εξειδίκευση στο performance marketing. 

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει το μάθημα SEM / Paid Search (PPC, CPC, CPM) στο τμήμα Digital & Social Media.
 

Εικόνα του "Ανατσίτος Βασίλης"

Ανατσίτος Βασίλης

Ο Βασίλης Ανατσίτος έχει σπουδάσει Media Technology και ΜΑ Video στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως camera operator και είναι managing director στην εταιρία “Expose Prod”, που καλύπτει κάθε στάδιο παραγωγής βίντεο και εικόνας γενικότερα.

Εικόνα του "Κούζιλος Γιώργος "

Κούζιλος Γιώργος

Ο Γιώργος Κούζιλος έχει σπουδάσει Διεύθυνση Φωτογραφίας. Eίναι Photography Manager στην εταιρία Expose Prod, ενώ έχει ιδρύσει και διευθύνει την εταιρία παραγωγής Storytellers.

Εικόνα του "Σγόντζου Φωφώ"

Σγόντζου Φωφώ

H Φωφώ Σγόντζου έχει σπουδάσει μακιγιάζ, με ειδίκευση στα Special Effects. Έχει εργαστεί σε πλήθος εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ εδώ και χρόνια είναι το "μαγικό χέρι" πίσω από τις μεταμορφώσεις του Γιώργου Μητσικώστα.

Εικόνα του "Ηλιοπούλου Μελίνα"

Ηλιοπούλου Μελίνα

Η Μελίνα Ηλιοπούλου είναι γεννημένη στο Μπουρούντι της Κ. Αφρικής.

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με κατεύθυνση την κοινωνική ψυχολογία. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of London και από το 1998 διδάσκει στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα. 

Εικόνα του "Στυλιανού Μάϊρα"

Στυλιανού Μάϊρα

Η Μάιρα Στυλιανού σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Central Lancashire της Αγγλίας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στις καλές τέχνες (Fine Arts), με εξειδίκευση στο video art. Έπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό πρόγραμμα πάνω στην ψηφιακή εικόνα (time based media & photography).

Εικόνα του "Κώνστας Γιάννης"

Κώνστας Γιάννης

Ο Γιάννης Κώνστας έχει σπουδάσει στο London Metropolitan University. Ασχολείται με τη σύνθεση, την ενορχήστρωση, την ηχοληψία και τη διδασκαλία και συνεργάζεται ως μουσικός παραγωγός με μεγάλες δισκογραφικές.

Εικόνα του "Κολέντσης Πασχάλης"

Κολέντσης Πασχάλης

Ο Πασχάλης Κολέντσης είναι ηχολήπτης συναυλιών και studio, μουσικός και εκπαιδευτής. Ως ηχολήπτης έχει αποκλειστική συνεργασία με καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα όπως οι Μ. Πασχαλίδης, Υπόγεια Ρεύματα και Encardia

Εικόνα του "Κολιός-Τσιρογιάννης Γιώργος"

Κολιός-Τσιρογιάννης Γιώργος

O Γιώργος Κολιός-Τσιρογιάννης είναι μοντέρ με εμπειρία στην δημιουργία διαφημιστικών, video clip και ταινιών μικρού μήκους.

Από το 2016 εργάζεται στο VICE έχοντας περάσει από όλα τα στάδια του post production,
καταλήγοντας στη θέση του Post Production Coordinator και Quality Control Supervisor.

Στο ΑΝΤ1 MediaLab διδάσκει Mοντάζ στο πρόγραμμα Σκηνοθεσία-Videography-Editing.

Εικόνα του "Τζώρτζης Σπύρος"

Τζώρτζης Σπύρος

Ο Σπύρος Τζώρτζης εργάζεται στον τομέα digital marketing από το 2013. Είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει το αντικείμενο E-mail Marketing στο πρόγραμμα Digital & Social Media.
 

Εικόνα του "Κέφαλος Βαγγέλης"

Κέφαλος Βαγγέλης

Ο Βαγγέλης Κέφαλος είναι ηχολήπτης δισκογραφίας και μουσικός. Ως επαγγελματίας μουσικός και studio-ηχολήπτης τα τελευταία 22 χρόνια έχει στο ενεργητικό του πληθώρα από δισκογραφικές παραγωγές και ενορχηστρώσεις.

Εικόνα του "Βούρος Γιάννης"

Βούρος Γιάννης

Ο Γιάννης Βούρος έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικά και έχει εκπαιδευθεί στα σύγχρονα τηλεοπτικά συστήματα εκπομπής. Εργάζεται στο τμήμα ΡΟΗ-LMS του ΑΝΤ1 TV. Στη Σχολή του Ομίλου διδάσκει από την έναρξη λειτουργίας της.

Εικόνα του "Βούλγαρης Αλέξης"

Βούλγαρης Αλέξης

Ο Αλέξης Βούλγαρης είναι σκηνοθέτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 από το 2010. Έχει σκηνοθετήσει πολλές εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα, ενώ έχει εργαστεί και στον τομέα της ψυχαγωγίας.  

Εικόνα του "Πέτρου Ελένη"

Πέτρου Ελένη

Η Ελένη Πέτρου εργάζεται στον ΑΝΤ1 ως δημοσιογράφος από το 2002.

Είναι από τους πρώτους διαδικτυακούς συντάκτες που ξεκίνησαν την ενημέρωση μέσω ιστοσελίδων, όπως η ant1news.gr, στην οποία συνεχίζει να εργάζεται ως news editor.

Σπούδασε Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ενώ το 2019 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Το 2002 αποφοίτησε από το τμήμα δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 MediaLab, παρακολούθησε σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Ραδιοφωνικών Παραγωγών και Πληροφορικής, ενώ μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες.

Εικόνα του "Βούρβαχη Ζάνια"

Βούρβαχη Ζάνια

Η Ζάνια Βούρβαχη δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και των special effects για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Eργάζεται στον ΑΝΤ1 ΤV, όπου επιμελείται το μακιγιάζ στο δελτίο ειδήσεων, σε σήριαλ και εκπομπές.

Εικόνα του "Κιρκαγάτση Ελευθερία"

Κιρκαγάτση Ελευθερία

Η Ελευθερία Κιρκαγάτση είναι hairstylist με ολοκληρωμένες σπουδές πάνω στην τέχνη της κομμωτικής και στην αισθητική προσώπου & σώματος.
 
Απο το 2000 εώς και σήμερα εργάζεται σε φωτογραφίσεις περιοδικών, επιδείξεις μόδας, video clips, καθώς και στην ελληνική τηλεόραση, όπου και της εμπιστεύονται την εμφάνιση των μαλλιών τους παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες του θεάματος. 

Εικόνα του "Γρηγοριάδης Γιώργος"

Γρηγοριάδης Γιώργος

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με πολυετή πείρα στον χώρο.
 
Είναι συνεργάτης της εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ από το 2000, όπου έχει δουλέψει ως ρεπόρτερ και ανταποκριτής, και από το 2019 έγινε συμπαρουσιαστής, έχοντας πλέον καθημερινή συμμετοχή στην πρωινή ζώνη ενημέρωσης.
 
Στο ANT1 MediaLab διδάσκει τα μαθήματα Reporting, Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα, και Έρευνα-Ρεπορτάζ.
 

Εικόνα του "Κατσαντώνης Κώστας"

Κατσαντώνης Κώστας

Ο Κώστας Κατσαντώνης είναι μουσικοτεχνολόγος, μουσικός παραγωγός, καθηγητής μουσικής/ηλ.κιθάρας και μουσικής τεχνολογίας.
 
Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις ΤΠΕ με ειδίκευση μουσικό-παιδαγωγικά.

Εικόνα του "Κοτσέλης Δημήτρης"

Κοτσέλης Δημήτρης

O Δημήτρης Κοτσέλης σπούδασε Θεωρία του Κινηματογράφου και Αγγλική Φιλολογία στο University of the West of England.
Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη σκηνοθεσία και στο σενάριο στο Sheffield Hallam University (Film and Media Production - Northern Media School, Sheffield Hallam University).
 
Aμέσως μετά και έως το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης παρακολούθησε το τμήμα Δημιουργικής Γραφής (Κατεύθυνση Σενάριο/Μυθιστόρημα) στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης.
 

Εικόνα του "Μπουγιούρης Τάκης"

Μπουγιούρης Τάκης

Ο Τάκης Μπουγιούρης είναι μηχανικός λογισμικού και συνιδρυτής του web agency Nevma, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως project manager και lead web developer. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες (πτυχίο) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πληροφοριακά συστήματα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (μεταπτυχιακό). Λατρεύει τις frontend τεχνολογίες.  

Εικόνα του "Σκρέτα Δόμνικα"

Σκρέτα Δόμνικα

Η Δόμνικα Σκρέτα είναι επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Ψηφιακής Στρατηγικής του ομίλου Antenna Music, μέλος του Antenna Group. 

Εικόνα του "Σταράκη Σοφία"

Σταράκη Σοφία

Η Σοφία Σταράκη είναι κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, σύμβουλος ψυχικής υγείας με ειδίκευση στην Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων στις Σχολές Γονέων στου Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙΜ και στα κέντρα Δια Βίου Μάθησης ασκώντας συμβουλευτική σε σχολεία και σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. 

Παράλληλα εργαζόταν σε κέντρα ψυχικής υγείας και εθελοντικά σε συλλόγους για την ψυχική υγεία.

Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό κολλεγίου και ΙΕΚ.
Η συνεργασία με το Ι.Ι.Ε.Κ ΑΝΤ1 MediaLab ξεκίνησε το 2019.

Εικόνα του "Τριανταφυλλίδης Ισαάκ"

Τριανταφυλλίδης Ισαάκ

Γεννημένος στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1977, ο Ισαάκ Τριανταφυλλίδης σπούδασε στο Πάντειο Παντεπιστήμιο και είναι πτυχιούχος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών και Πολιτικών Επιστημών.  Οι μεταπτυχιακές του σπουδές ολοκληρώθηκαν στο πεδίο της  «Γεωπολιτικής στις Διεθνείς Σχέσεις». 

Εικόνα του "Τσιμπρή Χριστίνα"

Τσιμπρή Χριστίνα

Έχει πρωταγωνιστήσει και συμμετάσχει σε παραστάσεις σύγχρονης όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ και θεάτρου ("La Voix Humaine"- An Art Artistry, “Τhe show must go on” – Ίδρυμα Θεοχαράκη, «Oι Απάχηδες» - Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, "ROXIE" - Μουσείο Μπενάκη, «Ιάκωβος Καμπανέλλης», Λυρικό χορόδραμα - Θέατρο Πέτρας, «Χοηφόροι» - Θέατρο Αμόρε, «Ιαγουάρος» - Θέατρο Βαφείο, «Γύρω από Κουκλόσπιτο» - Θέατρο Αλκμήνη), και έχει πραγματοποιήσει συναυλίες κλασικού και μιούζικαλ ρεπερτορίου (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μουσικό Φεστιβάλ Βαρκελώνης, Athenaeum, "Maria Callas"concert hall, Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Θέ

Εικόνα του "Ψυχάρη Μαρίνα"

Ψυχάρη Μαρίνα

Η Μαρίνα Ψυχάρη κατέχει τη θέση της Senior Digital Communications Manager στην Curious Ahead του V+O Group. 

Εργάζεται τα τελευταία 11 χρόνια στον κλάδο της επικοινωνίας και συγκεκριμένα στο PR, στη διαφήμιση, στο CRM και στα Digital Media.