Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

COMMUNITY

Η έννοια της διευρυμένης οικογένειας που διέπει τη φιλοσοφία και λειτουργία του Ομίλου ANTENNA, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και του ANT1 MediaLab.

Πρωταρχικός μας σκοπός στη Σχολή του ANTENNA είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου γνώση και πλούσια πρακτική εμπειρία στους σπουδαστές μας και  να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις των σπουδών τους και στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.
 
Ταυτόχρονα, όμως, βασικό μας μέλημα είναι να συμβάλλουμε στην προσωπική εξέλιξη των σπουδαστών μας και να διασφαλίζουμε για τους ίδιους μια ευχάριστη και ανεπανάληπτη εμπειρία φοίτησης!

Όλοι στο ANT1 MediaLab, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους σπουδαστές και μεριμνούμε καθημερινά και με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να καλλιεργείται θετικό και δημιουργικό κλίμα στους κόλπους της Σχολής.

Οι σπουδαστές του ΑΝΤ1 MediaLab σε μια χαλαρή και ευχάριστη στιγμή, σ' ένα διάλειμμα από τα μαθήματά τους

Μέσα από ειδικά μελετημένα εκπαιδευτικά projects, προάγουμε και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία των σπουδαστών όλων των Προγραμμάτων, με στόχο να αποκτούν πολύτιμη εμπειρία, να αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα, αλλά και να «χτίζουν» δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.

Οι συνεντεύξεις Τύπου σε πραγματικές συνθήκες, η προσομοίωση του δελτίου Ειδήσεων, οι ραδιοφωνικές εκπομπές, η διοργάνωση events αποτελούν σε κάθε εξάμηνο μερικά μόνο από τα πεδία συνεργασίας μεταξύ των σπουδαστών της Δημοσιογραφίας, των Δημοσίων Σχέσεων, των Digital Media, της Σκηνοθεσίας & Εικονοληψίας, της Ηχοληψίας, του Μακιγιάζ. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της φοίτησής τους, οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν σε μια σειρά εκδηλώσεις και εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα, που –πέραν της εκπαιδευτικής εμπειρίας– τους προσφέρουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν.

Σε όλα τα παραπάνω, που ενισχύουν την οικοδόμηση μιας κοινότητας των σπουδαστών μας, τη δική τους συμβολή έχουν, φυσικά, και τα ξεχωριστά και πολύ επιτυχημένα πάρτι που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, τόσο για να γιορτάσουμε την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους, όσο και για να τιμήσουμε τους αποφοίτους μας. Τα πάρτι μας, όπου δίνουν πάντα το «παρών» εργαζόμενοι και στελέχη του Ομίλου, έχουν διαχρονικά τη δική τους θέση στο δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.