Εκπαιδευτικά προγράμματα για Παιδιά κι Εφήβους από το ANT1 MediaLab!

23.09.2021

Εκπαιδευτικά προγράμματα για Παιδιά κι Εφήβους από το ANT1 MediaLab!

ANT1 MediaLab
Κατηγορία: News
23.09.2021

Υποδεχόμαστε το Φθινόπωρο με εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους!

Η κοινωνιολόγος, ειδική παιδαγωγός και συγγραφέας Μελίνα Ηλιοπούλου έχει την εκπαιδευτική επιμέλεια δύο νέων προγραμμάτων-εργαστηρίων που απευθύνονται σε παιδιά 10-14 ετών.

 

«Ακούω, Γράφω, Διηγούμαι»

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 10-12 ΕΤΩΝ

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στα βιβλία, στη φαντασία, στην έμπνευση και στη δημιουργία. Η δημιουργική γραφή θα λειτουργήσει ως αφετηρία, για να μάθουν τα παιδιά να δημιουργούν πολυτροπικά κείμενα με εικόνα και ήχο.

 

«Ο Γύρος του Κόσμου»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΑΣΚΟ ΝΤΕ ΓΚΑΜΑ», ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 12-14 ΕΤΩΝ

Το πρόγραμμα «Ο γύρος του κόσμου» έχει ως βασική στοχοθεσία τη γνωριμία των παιδιών με την έννοια της μελέτης των διαφορετικών χωρών του κόσμου μέσα από τον πολιτισμό, τη γλώσσα και την οικονομία. Προσκαλούμε τα παιδιά, έστω και νοητά, να ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

 

Οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη εμπειρία σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ευρύ συγγραφικό έργο, που θα το μοιραστούν με τα παιδιά με πολυτροπικά μέσα (ακούω, γράφω, δημιουργώ με ήχο και εικόνα). Μικρά και μεγάλα ταλέντα μπορούν να αναδειχθούν!

Δώστε ερέθισμα στα παιδιά να ανακαλύψουν ταλέντα και δεξιότητες. Κάθε δίωρο θα είναι μια ευκαιρία για ελεύθερη δημιουργία και ταξίδι με τη φαντασία.

 

Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο 2021, με περιορισμένες θέσεις συμμετοχής στα 10 άτομα.

 

Για να κλείσετε θέση ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!

Μοιραστείτε το άρθρο: fb tw in