Εικόνα του "ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ"

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της «Heaven Music». Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας και Διευθυντής Προγράμματος στον Ρυθμό 9.49, τον ραδιοφωνικό σταθμό του Ομίλου ΑΝΤ1.

Για τον Σπύρο Σταμούλη, η πόρτα του Ομίλου άνοιξε από το 1995, όταν ήταν ακόμη σπουδαστής στη Σχολή του ΑΝΤ1.

Όπως ο ίδιος περιγράφει, τελειώνοντας τη Σχολή είχε επιλέξει να κάνει την πρακτική του στο ραδιόφωνο, για το οποίο τρέφει μεγάλη αγάπη από τα παιδικά του χρόνια.

«Ήμουν εξαιρετικά τυχερός –δηλώνει– γιατί ο Διευθυντής Προγράμματος στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 εκείνη την εποχή ήταν και καθηγητής μου στη Σχολή, άκουσε την εκπομπή μου, του άρεσε και με προσέλαβε. Ήταν ένα πρωινό καλοκαιριού, Ιούλιος θυμάμαι, και με κάλεσαν στη Διεύθυνση Προσωπικού. Μάλιστα, όταν μου είπαν πως θα πληρώνομαι κιόλας, νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα!».

Ο Σπύρος Σταμούλης περιγράφει τη φοίτησή του στη Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ ως μια εμπειρία με «θετικό πρόσημο». Όπως λέει, είχε την τύχη να δουλέψει με καταξιωμένους επαγγελματίες των media, από τους οποίους «έκλεψε πολλά όμορφα πράγματα», που εφάρμοσε μετέπειτα στη δική του καριέρα.

«Αν η πορεία μας είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει, εγώ πρέπει να πω ότι αυτή την πορεία την οφείλω σε αυτά που πήρα από τη Σχολή του ΑΝΤ1. Για να δουλεύεις σε έναν ιδιωτικό όμιλο 22 χρόνια, προφανώς κάτι δίνεις. Κάτι έχω δώσει, αλλά φρόντισα να το πάρω πριν, συμπυκνωμένο, στα δύο χρόνια που ήμουν στη Σχολή!» τονίζει.

Μα μόνο καλά έχει να θυμάται από τα δύο αυτά χρόνια της φοίτησής του στο ΑΝΤ1 MediaLab; «Υπάρχει κι ένα "πικρό" 5%», λέει με μια ισχυρή δόση χιούμορ, ανακαλώντας στη μνήμη του τις βαθμολογικές του επιδόσεις!  :-)