Εικόνα του "ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ"

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σπούδασε Δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και βρέθηκε να κάνει την πρακτική της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, δίπλα στον οποίο βρίσκεται ακόμη και σήμερα, στη θέση πλέον της συμπαρουσιάστριας.

«Η Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία» λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου, που συμπαρουσιάζει για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν τη μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος υπογραμμίζει, μάλιστα, πως η πρακτική εξάσκηση που έκανε κατά τη φοίτησή της στο ANT1 MediaLab ήταν ένα πραγματικό «σχολείο» για την ίδια και τη βοήθησε σημαντικά στο να μπορέσει να αντεπεξέλθει με επιτυχία στον ρόλο-πρόκληση που της προτάθηκε στο ξεκίνημά της.

«Στη Σχολή του ΑΝΤ1 από την αρχή μας έδειξαν την πραγματική εικόνα της δημοσιογραφίας. Ξεναγηθήκαμε στα δικαστήρια και παρακολουθήσαμε την πρώτη μας δίκη ζωντανά. Στη Βουλή παρακολουθήσαμε ομιλίες βουλευτών. Πρωτόγνωρα και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για έναν μαθητευόμενο δημοσιογράφο» είναι μερικές από τις εμπειρίες που θυμάται από την περίοδο της φοίτησής της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου διατηρεί πολύ στενούς δεσμούς με το ANT1 MediaLab και σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται στη Σχολή και μιλά στους σπουδαστές της Δημοσιογραφίας, στους οποίους αποκαλύπτει και πολλά από τα μυστικά της παρουσίασης μιας ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, από τη θέση πλέον της επαγγελματία.