Εικόνα του "ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Για τη δημοσιογράφο του ιατρικού ρεπορτάζ και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Υγεία πάνω απ' όλα" Φωτεινή Γεωργίου, ήταν το ΑΝΤ1 MediaLab που «έβαλε τα θεμέλια» στην επιτυχημένη της πορεία.

«Ό,τι έχω χτίσει μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά, έχει τα θεμέλιά του στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1» δηλώνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που έχει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 από το 2012.

Η ίδια, μάλιστα, θυμάται ακόμη το πρώτο ρεπορτάζ που της ανέθεσαν οι καθηγητές της να κάνει. «Όταν έφτασα στον χώρο, ένιωσα σαν ψάρι έξω από το νερό. Και εκεί που είχα αρχίσει να πανικοβάλλομαι, ξαφνικά μου έρχονται στο μυαλό όλα όσα μου είχαν διδάξει. Όλα αυτά τα ‘μυστικά’ του επαγγέλματος» περιγράφει για την πρωτόγνωρη εκείνη εμπειρία.

Την εμπειρία αυτή ακολούθησαν πολλές ακόμη, στο πλαίσιο των σπουδών της αρχικά και στον επαγγελματικό στίβο στη συνέχεια, όπου πολύ σύντομα ξεχώρισε.

Σήμερα, δηλώνει «πολύ τυχερή» για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στον ίδιο χώρο απ’ όπου ξεκίνησε. Στον ΑΝΤ1!