Εικόνα του "ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ"

«Γνώσεις, εμπειρία, σχέσεις ζωής». Με αυτό το τρίπτυχο περιγράφει η Ελένη Βουλγαράκη το πέρασμά της από τo ANT1 MediaLab και ακολούθως από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Μια «διαδρομή» που ήταν η αιτία για να βρεθεί στη συνέχεια στο MAD, όπου έχει σήμερα τη δική της εκπομπή, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο!

«Η Σχολή με βοήθησε να βρω δουλειά στον χώρο και τον τομέα που διάλεξα από την αρχή, τα ΜΜΕ» λέει η νεαρή, ταλαντούχα δημοσιογράφος και περιγράφει  πώς ακριβώς συνέβη αυτό:

 «Η Σχολή μού άνοιξε την πόρτα του Oμίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για να κάνω την πρακτική μου άσκηση. Ξεκίνησα ως βοηθός παραγωγής στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Σταμάτη Din Dan Done στον Ρυθμό 9.49. Και έτσι προέκυψε μετέπειτα και η δουλειά μου μέσα στον Όμιλο ΑΝΤ1, ως Social Media Manager στον Ρυθμό 9.49 και τον Easy 97.2».

Μέχρι που μια μέρα χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνό της και ήρθε η πρόταση από το MAD, που την έφερε ακόμη πιο κοντά στο όνειρό της!

Τι θυμάται από τη φοίτησή της στo ANT1 MediaLab;

«Αυτό που θυμάμαι πάρα πολύ έντονα –λέει– πέρα από τη γνώση που λάβαμε από  καταξιωμένους στον τομέα τους καθηγητές , είναι  ότι από τη Διεύθυνση μέχρι και τους καθηγητές, όλοι ήταν στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής μας, να μας ακούσουν, να μας βοηθήσουν, να μας συμβουλεύσουν».

Τι θα συμβούλευε η ίδια όσους έχουν αντίστοιχα όνειρα με τα δικά της;

«Με λίγη τύχη και αν πραγματικά σου αρέσει αυτό που κάνεις και καταπιάνεσαι, σίγουρα θα είναι όλα τέλεια!» σημειώνει, γιατί... το ότι «όλα αρχίζουν» στη Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ, είναι δεδομένο!