Εικόνα του "ΑΡΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ"

Η Αριάνα Παπαγιάννη είναι ένα από τα πιο δροσερά πρόσωπα του αθλητικού ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση. Αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσιογραφίας της Σχολής του ANTENNA το 2012 και σήμερα -εκτός από ρεπορτάζ- κάνει αθλητικές μεταδόσεις και συμπαρουσιάζει την αθλητική εκπομπή SportShow στην COSMOTE TV.

Στην επιτυχημένη και πολλά περισσότερα υποσχόμενη πορεία της στον χώρο συνέβαλε σημαντικά –όπως η ίδια δηλώνει– η φοίτησή της στο ΑNT1 MediaLab, την οποία περιγράφει ως μια «ξεχωριστή εμπειρία».

Επισημαίνει ιδιαίτερα τη σημασία και το εύρος της πρακτικής εκπαίδευσης που έλαβε στη Σχολή του ΑΝΤ1 και τον ρόλο των καθηγητών, που –όπως λέει– ως επαγγελματίες του χώρου μεταδίδουν στους σπουδαστές όχι μόνο γνώση, αλλά τους προετοιμάζουν για όλα όσα θα συναντήσουν μόλις μπουν στην αγορά εργασίας.

«Η σχολή του AΝΤ1 με βοήθησε σε δύο πράγματα» σημειώνει και εξηγεί: «Αρχικά στο πρακτικό κομμάτι. Είχε πάρα πολλά Μέσα να κάνεις την πρακτική σου. Το άλλο ήταν το κομμάτι της νοοτροπίας. Πώς να σταθείς και πώς να συμπεριφερθείς στις οποιεσδήποτε συνθήκες στον χώρο εργασίας, κάτι που συνήθως μαθαίνεις μέσα στη δουλειά. Εγώ είχα ένα σημαντικό υπόβαθρο για να μπορέσω να σταθώ στα πρώτα μου βήματα στη δουλειά, γεγονός που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Όσο για τη στιγμή που έχει ξεχωρίσει από τα χρόνια της φοίτησής της στη Σχολή, είναι αυτή της πρώτης επίσκεψης στο Control της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, την ώρα που έβγαινε στον αέρα το Δελτίο Ειδήσεων!