Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο Contact us

ΟΡΑΜΑ – ΣΚΟΠΟΣ

ΤΟ ANTENNA MEDIA LAB ΣΗΜΕΡΑ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιδιωτικούς παρόχους εκπαίδευσης στον χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1991, προσβλέποντας στην άρτια εκπαίδευση εξειδικευμένων επαγγελματιών, για την κάλυψη τόσο των αναγκών εταιρειών του Ομίλου όσο και της αγοράς media στην Ελλάδα.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ εγγυάται ο Όμιλος ANTENNA, καθώς έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του για την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και τους έμπειρους επαγγελματίες του για την άρτια θεωρητική τους κατάρτιση. Η πρακτική άσκηση γίνεται σε πραγματικούς χώρους δουλειάς, μέσα στην καρδιά των ΜΜΕ, από καθηγητές που ασκούν επαγγελματικά το αντικείμενο που διδάσκουν. Εδώ, το κλίμα είναι αληθινά δημιουργικό και παραγωγικό, ενώ η εμπειρία για τους σπουδαστές είναι ανεπανάληπτη.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ποιότητα σπουδών και η επαγγελματική πληρότητα των αποφοίτων του ANT1 MediaLab είναι το διαβατήριο της επιτυχίας για όσους από αυτούς σταδιοδρομούν στις εταιρείες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά. Σήμερα πια, εκατοντάδες απόφοιτοι των Προγραμμάτων Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, Ηχοληψίας & Παραγωγής Μουσικής, Σκηνοθεσίας – Εικονοληψίας – Μοντάζ, Επαγγελματικού Μακιγιάζ & Special Effects, και τα τμήματα eLearning στελεχώνουν τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης, έντυπα και ηλεκτρονικά, σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

1. Εκπαίδευση
Συνεχής αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των προγραμμάτων σπουδών και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, ώστε να παρέχουμε πάντα το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι η διαδικασία της μάθησης να μην είναι αποστειρωμένη γνώση, αλλά ουσιαστική εκπαιδευτική εμπειρία, χρήσιμη στη μετέπειτα επαγγελματική πορεία των αποφοίτων μας.

2. Εκπαιδευτικό Προσωπικό
Επαγγελματίες με αναγνωρισμένη επιτυχία και πολυετή εμπειρία στο αντικείμενό τους μεταφέρουν όχι μόνο τις γνώσεις τους, αλλά και την εμπειρία τους από πραγματικές συνθήκες εργασίας. 

3. Χώροι & Εγκαταστάσεις
Παρέχουμε στους σπουδαστές μας τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτούν χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του Ομίλου ANTENNA. Η εκπαίδευση γίνεται σε σύγχρονο, νεανικό περιβάλλον, με χρήση όλων των νέων τεχνολογιών και τεχνικών.

4. Επαγγελματική Αποκατάσταση
Πρωταρχικό μας μέλημα στη σχεδίαση κάθε προγράμματος σπουδών ή σεμιναρίου είναι να διασφαλίσουμε ότι ο εκπαιδευόμενος θα καταστεί ανταγωνιστικός στην ολοένα και πιο απαιτητική αγορά εργασίας. Πέρα από την άρτια θεωρητική κατάρτιση, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην πρακτική άσκηση τόσο κατά τη διάρκεια των σπουδών όσο και έπειτα από αυτήν. 

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ και με ευγνωμοσύνη προς τους χιλιάδες σπουδαστές που μας έχουν μέχρι σήμερα τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους, συνεχίζουμε, με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, να προσφέρουμε ό,τι πιο σύγχρονο και στην εκπαίδευση στον χώρο των Media.

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!