Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τους σπουδαστές Ηχοληψίας και Μουσικής Παραγωγής του ANT1 MediaLab, μετά το soundcheck για το Facebook Live του Ρυθμού

Ήταν το πρώτο για το 2018 Facebook Live Show του Ρυθμού 949 και ήταν πραγματικά μοναδικό! Όχι μόνο για τους ακροατές του Ρυθμού, αλλά και για τους σπουδαστές Ηχοληψίας και Μουσικής Παραγωγής του ANT1 MediaLab.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν καλεσμένος είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος μαζί με τους μουσικούς του (ακορντεόν, πλήκτρα, ακουστική κιθάρα, μπάσο, κρουστά) βρέθηκαν στα studio της Σχολής του ΑΝΤΕΝΝΑ για τις ανάγκες της εκπομπής «Νύχτα» στον Ρυθμό. Και με διπλή παρουσία, μάλιστα! Τη Δευτέρα 29/1 για τις πρόβες και το απαραίτητο sound check και την Τετάρτη 31/1 για τη ραδιοφωνική Facebook Live συνάντηση με τη Ράνια Κωστάκη.

Ήταν ένα υψηλών standards διήμερο ηχητικό project, στην ολοκλήρωση και την επιτυχία του οποίου συνέβαλαν σημαντικά ο επικεφαλής καθηγητής του Τμήματος Ηχοληψίας του ΑΝΤ1 MediaLab Δημήτρης Δώδης και οι σπουδαστές του.

Οι τελευταίοι είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν -σε πραγματικές συνθήκες εργασίας- τις γνώσεις τους σε πεδία όπως:

  • Τοποθέτηση Μικροφώνων
  • D.I.Boxes
  • Συνδεσμολογία Περιφερειακών Μηχανημάτων (Προενίσχυση Mic, Compressors, Eq)
  • Ακουστικά Μουσικών - Μίξη στα Ακουστικά των Μουσικών
  • Μίξη του Μουσικού Συνόλου για να βγει το σωστό αποτέλεσμα στη ραδιοφωνική συχνότητα και online.

Και όλα αυτά, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον αγαπημένο τραγουδιστή και δημιουργό να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες!

Το δικό τους «παρών» και αυτή τη φορά έδωσαν σπουδαστές του Tμήματος Σκηνοθεσίας & Εικονοληψίας του ANT1 MediaLab. Δείτε το backstage video που δημιούργησαν και πάρτε κι εσείς μια γεύση από όσα ζήσαμε την ξεχωριστή αυτή Νύχτα στο Ρυθμό!
 

Σχόλια (0)