Οι σπουδάστριες Μακιγιάζ του ANT1 MediaLab βρέθηκαν στο "The Mitsi Show" και παρακολούθησαν τις τεχνικές μεταμορφώσεων του αγαπημένου παρουσιαστή σε γνωστά πρόσωπα της επικαιρότητας

Την ευκαιρία να βρεθούν στα γυρίσματα του “The Mitsi Show” και να παρακολουθήσουν από κοντά την προετοιμασία της εκπομπής και κυρίως τις τεχνικές των μεταμορφώσεων του Γιώργου Μητσικώστα είχαν οι σπουδάστριες του τμήματος Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Special Effects του ANT1 MediaLab.

Οι σπουδάστριες της Σχολής του ΑΝΤΕΝΝΑ είδαν βήμα-βήμα και σε πραγματικές συνθήκες όλη τη διαδικασία των μεταμορφώσεων του αγαπημένου παρουσιαστή στις διαφορετικές περσόνες και πρόσωπα της επικαιρότητας που όλοι απολαμβάνουμε στις οθόνες μας, από τα χέρια της Make-up artist και καθηγήτριάς τους Φωφώς Σγόντζου.

Στο διάλλειμα των γυρισμάτων, ο γνωστός κωμικός συνομίλησε με τις σπουδάστριες και φωτογραφήθηκε μαζί τους, με το δικό του μοναδικό ύφος και στυλ!

Η παρουσία του Τμήματος Μακιγιάζ & Special Effects στο “The Mitsi Show” περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα επισκέψεων των σπουδαστών του ANT1 MediaLab σε χώρους εργασίας στον κλάδο των Media, με στόχο να λάβουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες.

 

Σχόλια (0)