Οι ANT1 Medialabbers στη Βουλή!

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Βουλή είχαν την Τρίτη 14 Μαΐου οι δευτεροετείς σπουδαστές και σπουδάστριες Δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab, στο πλαίσιο του μαθήματος «Πολιτικό Ρεπορτάζ», που διδάσκει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Φαίη Χρυσοχόου.
 
Αφού ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου της Βουλής και τον τρόπο λειτουργίας της, οι #ant1medialabbers είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κρίσιμη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab καλωσόρισε στην αίθουσα της Ολομέλειας ο προεδρεύων κ. Δημήτρη Κρεμαστινό, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους βουλευτές.
Στη συνέχεια, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον χώρο εργασίας των κοινοβουλευτικών συντακτών, να δουν τις απαιτητικές συνθήκες εργασίας, να συνομιλήσουν με αρκετούς από αυτούς και να πάρουν πολύτιμες συμβουλές από τους μελλοντικούς συναδέλφους τους!

Παράλληλα, επισκέφθηκαν την έκθεση «την έκθεση «Ρήγας και επανάσταση», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 220 χρόνων από τον θάνατο του Ρήγα Βελεστινλή και αποτελεί προοίμιο των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων ήταν μια ακόμα σημαντική εμπειρία για τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων που διοργανώνει η Σχολή.
 

Σχόλια (0)