Ο Mr. Pizza Fan, Κώστας Αντάρας, στο ANT1 MediaLab

Για το success story της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας στον χώρο του pizza delivery μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pizza Fan, Κώστας Αντάρας, στους σπουδαστές του τμήματος Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις του ANT1 MediaLab.

Ο κ. Αντάρας ανέπτυξε στο πλαίσιο της πολύ ενδιαφέρουσας εισήγησής του στη σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ την επαγγελματική του πορεία και όλες εκείνες τις στρατηγικές αποφάσεις που έχουν οδηγήσει τον ίδιο και την εταιρεία του στην κορυφή.

«Γνώμονας είναι η έρευνα», τόνισε ο κ. Αντάρας εξηγώντας πως μέσα από την έρευνα, η επιχείρηση διορθώνεται και εξελίσσεται έτσι ώστε να έρθει πιο κοντά στον πελάτη. Όπως υπογράμμισε, οι ανάγκες της αγοράς διαρκώς μεταβάλλονται και ένας επαγγελματίας των Δημοσίων Σχέσεων είναι υποχρεωμένος να τις γνωρίζει.

Οι σπουδαστές, μέσα από τη συζήτησή τους με τον κ. Αντάρα, αντιλήφθηκαν την αξία και σημασία της πελατοκεντρικής πολιτικής. Ο ίδιος, άλλωστε, τους συμβούλευσε στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία να ορίζουν πάντα ως πρωταρχική ανάγκη το «να ακούν και να καταλαβαίνουν τι θέλει ο πελάτης». 

«Όποιος νομίζει ότι ξέρει marketing ή ότι ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας, και αυτό είναι θέσφατο, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο μόνος που ξέρει είναι αυτός που ξέρει να ακούει τι λέει ο πελάτης και αυτό να το μεταφέρει με σεβασμό στο επιχειρηματικό του μοντέλο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Pizza Fan.    

Ακόμα, συμβούλευσε τους σπουδαστές να παρακολουθούν και να παρατηρούν συστηματικά τον ανταγωνισμό και παραδέχθηκε ότι ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει πρωτοποριακές ιδέες που έχει δει σε ανταγωνιστές, εξελίσσοντάς τες.

Η συνάντηση με τον κ. Αντάρα δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με… γευσιγνωσία. Οι σπουδαστές του ANT1 Media Lab δοκίμασαν όλους τους νέους γευστικούς συνδυασμούς που προτείνει η Pizza Fan και έκλεισαν τη συνάντηση χορτασμένοι από γνώση και… πίτσα! 
 

Σχόλια (0)