Ο Αλέξης Γεωργούλης στο ANT1 MediaLab!

Με τον Αλέξη Γεωργούλη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.
 
Ο γνωστός καλλιτέχνης και υποψήφιος στις Ευρωεκλογές συζήτησε με τους ant1medialabbers θέματα επικαιρότητας και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, τόσο σχετικά με την επιλογή του να είναι υποψήφιος για το Ευρωκοινοβούλιο όσο και για την καλλιτεχνική του καριέρα.
 
Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί, θα ήθελε να αφιερώσει τις δυνάμεις του στην προώθηση θεμάτων πολιτισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Μετά την επιτυχημένη πορεία του ως κριτής στο τηλεοπτικό show της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar", ο κ. Γεωργούλης δήλωσε ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά μαζί τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Μπεκατώρου.
 
Όπως δήλωσε, οι ρόλοι που τον έχουν σημαδέψει έως τώρα είναι αυτός του «Σπύρου» στο “The Durrells” και φυσικά αυτός του «Σωτήρη» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».
 
Όσον αφορά στο πώς ξεκίνησε την καριέρα του, προέκυψε μάλλον από… αστείο, στο πλαίσιο μιας φιλικής κόντρας, όταν προσπάθησε να βοηθήσει έναν φίλο του ηθοποιό να υποδυθεί καλύτερα τον ρόλο του!
 
Η συνέντευξη με τον Αλέξη Γεωργούλη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «Καλλιτεχνικό Ρεπορτάζ» με την coach Χριστίνα Παπαδημητροπούλου και αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης των σπουδαστών του ANT1 MediaLab.

 

Σχόλια (0)