Ηχογραφήσεων… συνέχεια για τους ant1medialabbers!

Την ευκαιρία να ηχογραφήσουν έναν ταλαντούχο Έλληνα καλλιτέχνη είχαν οι σπουδαστές Ηχοληψίας & Μουσικής Παραγωγής του ANT1 MediaLab.
 
Ο Αντώνης Ρήγας, τραγουδιστής και συνθέτης, βρέθηκε στο studio της Σχολής και ερμήνευσε το «Τι να το κάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και ένα δικό του τραγούδι («Ό,τι αγάπησα από εσένα»).
 
Οι ant1medialabbers έστησαν τα μικρόφωνα, έκαναν όλες τις απαραίτητες συνδέσεις των οργάνων και των monitors, πραγματοποίησαν το sound check και τις πρόβες και επιμελήθηκαν την πολυκάναλη ηχογράφηση και τη μίξη, υπό την καθοδήγηση του coach Δημήτρη Δώδη.
 

 
Το project αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της πρακτικής εκπαίδευσης των σπουδαστών του τμήματος Ηχοληψίας & Μουσικής Παραγωγής του ANT1 MediaLab.

Stay tuned για περισσότερα νέα των ant1medialabbers!

 
 
Ευχαριστούμε τον Αντώνη Ρήγα και τους μουσικούς του (Γιάννης Καπέλλος – ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Καραολάνης – βιολί, Μάριος Ελία – μπάσο, Γιώργος Τρούσας – ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Σερεμετάκης – πλήκτρα, Άκης Πικριδάς – τύμπανα) και την Prime Art Group για τη δημιουργία του video clip και την υλοποίηση του project.
 

Σχόλια (0)