Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ ANT1 MediaLab για το FΒ Live του Ρυθμού

Μία ακόμα ξεχωριστή εμπειρία ήρθε να προστεθεί την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, στα όσα επιφυλάσσει για τους σπουδαστές η φοίτηση στο ANT1 MediaLab. Ο λόγος για τη «Νύχτα» στο Ρυθμό 949, που βγήκε από τα studio της Σχολής, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο μικρόφωνο και τους σπουδαστές του τμήματος Ηχοληψία & Παραγωγή Μουσικής στην κονσόλα! 

Οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab κάθισαν μαζί με τον ηχολήπτη της Νατάσας Θεοδωρίδου και πρώην μαθητή του καθηγητή τους Δημήτρη Δώδη, Ηλία Λάκκα, στην κονσόλα και εξασφάλισαν την άρτια μετάδοση της βραδιάς, για το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο. 

Την προετοιμασία του studio ανέλαβαν εξ ολοκλήρου οι σπουδαστές, οι οποίοι τοποθέτησαν τα μικρόφωνα, τα ακουστικά των μουσικών και τα D. I. Boxes για τους οκτώ μουσικούς που συνόδευαν τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ακόμα, ανέλαβαν τη συνδεσμολογία των περιφερειακών μηχανημάτων και τη μίξη του μουσικού συνόλου, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την πρακτική τους εμπειρία. 
 

Παράλληλα με την πρακτική τους, οι σπουδαστές του ANT1 MediaLab απόλαυσαν την αγαπημένη τους λαϊκή τραγουδίστρια σε μία σειρά δικών της –και όχι μόνο– τραγουδιών.

Με την ολοκλήρωση του project, όλοι οι συντελεστές της βραδιάς μίλησαν για μια εξαιρετική συνεργασία!  

Σχόλια (0)