Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 TV Ιωάννης Λάτσιος

Όταν μια νέα εκπαιδευτική χρονιά στο ΑΝΤ1 MediaLab ξεκινά με τις ευχές ενός τόσο σημαντικού στελέχους των Media, δεν μπορεί παρά να είναι άκρως δημιουργική, παραγωγική και γεμάτη προκλήσεις!

Εν όψει της έναρξης των μαθημάτων για τους πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές της Σχολής του ΑΝΤΕΝΝΑ τον Οκτώβριο, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 TV κ. Ιωάννης Λάτσιος εύχεται σε όλους μια «ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική χρονιά» και παράλληλα επισημαίνει τη διαχρονική συμβολή του ΑΝΤ1 ΜediaLab στη στελέχωση του κλάδου των Media με νέους, ικανούς και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες.

«Από την αρχή της λειτουργίας του, το ANT1 MediaLab αποτέλεσε το εφαλτήριο για επιτυχημένες σταδιοδρομίες στελεχών, δημιουργών και συντελεστών σε όλο το φάσμα των Μedia» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λάτσιος στη δήλωσή του για τη Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ, για την οποία προσθέτει:

«Δομικό μέλος του Ομίλου ANTENNA, παρέχει στους φοιτητές γνώση, εξειδίκευση, πρακτική κατάρτιση και κυρίως πρόσβαση σε μία πραγματική δημιουργική διαδικασία παραγωγής και εξέλιξης ταλέντων».

«Εύχομαι μία ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική χρονιά» καταλήγει ο Γενικός Διευθυντής Προγραμματος, Marketing και Επικοινωνίας της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

 

Ο Γιάννης Λάτσιος με σπουδαστές του ΑΝΤ1 MediaLab, από παλαιότερη επίσκεψή του στη Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο κ. Ιωάννης Λάτσιος με σπουδαστές του ΑΝΤ1 MediaLab,
από παλαιότερη επίσκεψή του στη Σχολή του ΑΝΤΕΝΝΑ

Σχόλια (0)