Ένα ξεχωριστό αποκριάτικο πάρτυ από τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab

Ένα πάρτυ από δεκαετία του 1920 διοργάνωσαν οι σπουδαστές Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 MediaLab, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου του μαθήματος “Event Management”, οι σπουδαστές, ανέλαβαν την προετοιμασία της εκδήλωσης, από τη σύλληψη της ιδέας, την επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους έως την υποδοχή και την πρώτη θέση στη διασκέδαση!

Πολλοί ήταν και οι δημοσιογράφοι και στελέχη του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Ο δημοσιογράφος και επικεφαλής Διεθνών Ειδήσεων του Antenna TV κ. Νικόλας Βαφειάδης δήλωσε «πρόκειται για ένα πολύ καλό σκοπό, το Χαμόγελο του Παιδιού, που στηρίζει ο Αντέννα». 

«Έστησαν μια άρτια εκδήλωση, στην οποία θα περάσουμε πάρα πολύ καλά και τα έσοδα θα πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε ο δημοσιογράφος και coach του event Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για την εκδήλωση, όσο και για τον σκοπό της, επιφύλασσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Γρηγοριάδης. 

Η εκπρόσωπος του «Χαμόγελου» και  Κοινωνική Λειτουργός κ. Σοφία Κούχη ευχαρίστησε το IEK ANT1 MediaLab που στέκεται πάντα δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Το πάρτυ έντυσαν μουσικά για περισσότερο από δύο ώρες οι Group in Therapy. 

Την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ανέλαβαν οι σπουδαστές του τμήματος Ηχοληψίας του ANT1 MediaLab, οι οποίοι, στο πλαίσιο της πρακτικής τους στο μάθημα “P.A.” με τον coach Πασχάλη Κολέντση,  έστησαν τη σκηνή για το συγκρότημα αλλά και ηχογράφησαν τη συναυλία με την ψηφιακή κονσόλα της Σχολής. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο DYO48 ATHENS και καλύφθηκε από τους σκηνοθέτες του αντίστοιχου τμήματος του ANT1 MediaLab.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί.  
 

 

Σχόλια (0)