Το ANT1 MediaLab είναι αναγνωρισμένο από το κράτος;

Ναι, η Σχολή μας έχει άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας 609/10ο/29.09.2011 και πιστοποίηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης και Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), 83050/2015, 61844/2016.

Με το πιστοποιητικό αποφοίτησης που θα λάβω, μπορώ να συμμετάσχω σε διαγωνισμούς του Δημοσίου;

Ναι, η συμμετοχή σε διαγωνισμούς εξαρτάται από τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που θέτει κάθε φορά ο εκάστοτε διαγωνισμός.

Αποφοιτώντας από το ANT1 MediaLab, μπορώ να εργαστώ στον κλάδο της ειδικότητάς μου;

Φυσικά! Τα επαγγέλματα των ειδικοτήτων του ANT1 MediaLab είναι «ανοιχτά», δεν απαιτείται πιστοποίηση από το κράτος ή κάποια περαιτέρω εξέταση.

Πόσο διαρκεί η φοίτηση;

Μπορείς να βρεις αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει στις: ΣΠΟΥΔΕΣ.

Ποια είναι τα ωράρια παρακολούθησης των μαθημάτων;

Τα μαθήματα διεξάγονται από τις 09:00-21:00 καθημερινά. Για το ωράριο κάθε προγράμματος, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.

Ποια είναι η διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους;

Τα σεμινάρια διεξάγονται καθ’ όλο το έτος. Για τα υπόλοιπα προγράμματα σπουδών και τα eLearning, τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.

Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται για την εγγραφή μου;

Μπορείς να βρεις όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

Μπορώ να συνεχίσω τις σπουδές μου έπειτα από την αποφοίτησή μου;

Φυσικά, το ANT1 MediaLab, ως κέντρο διά βίου μάθησης, προσφέρει ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στους αποφοίτους του για τη συνέχιση των σπουδών τους σε άλλη ειδικότητα.

Έχω δικαίωμα για μαθητεία (πρακτική) κατά τη διάρκεια των σπουδών μου;

Η συμμετοχή σε μαθητεία (πρακτική) δεν είναι προαπαιτούμενο για την αποφοίτησή σου. Το ANT1 MediaLab, όμως, σου δίνει την ευκαιρία να μαθητεύσεις σε εταιρείες του Ομίλου ANTENNA. Δες σχετικά: ΠΡΑΚΤΙΚΗ