Digital Marketing

Digital Marketing

 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 • Απόφοιτοι ή Τελειόφοιτοι Λυκείου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING ΣΤΟ ANT1 MEDIALAB

Παρακολούθησε το σεμινάριο Digital Μarketing του Ant1 MediaLab και γνώρισε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες, τα νέα ψηφιακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα μέσα από μία ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Απόκτησε σφαιρική γνώση για κάθε τομέα του ψηφιακού marketing, από τις βασικές αρχές του Marketing και το Social media marketing, μέχρι το SEO, το SEM και τα Analytics. Μάθε όλα τα μυστικά, εφάρμοσέ τα στην πράξη και γίνε περιζήτητος στην αγορά εργασίας!

Πληροφορίες μαθήματος

Τύπος μαθήματος:

Σεμινάριο / ΚΔΒΜ 

Έναρξη μαθημάτων:

Φεβρουάριος 2021

Διάρκεια:

4 μήνες

Αριθμός ενοτήτων:

8

Κατάσταση εγγραφών:

ΑΝΟΙΚΤΕΣ!

Είδος αναγνώρισης:

Βεβαίωση ολοκλήρωσης

Κόστος και Παροχές
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αντικείμενο σεμιναρίου

Το σεμινάριο Digital Μarketing του Ant1 MediaLab απευθύνεται σε σπουδαστές ή αποφοίτους σχολών επικοινωνίας, αλλά και σε στελέχη δημοσίων σχέσεων και marketing τα οποία θέλουν να εξελιχθούν και να αποκτήσουν εξειδίκευση και στο ψηφιακό περιβάλλον διαφήμισης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες γνωρίζουν σε βάθος τις βασικές αρχές του ψηφιακού marketing και αποκομίζουν γνώσεις που βρίσκουν πρακτική εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων όπως η online δημοσιογραφία, το digital & το social media marketing, το e-commerce, το digital communication & το PR, το data analysis και το digital copywriting.

Πρακτική άσκηση

Hands-on εκπαίδευση με best practices, case studies και άμεση πρακτική εφαρμογή

Ευέλικτη φοίτηση

Απογευματινά μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα

Καταξιωμένοι coaches

Έμπειροι coaches οι οποίοι στελεχώνουν μερικές από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις της αγοράς θα σου μεταλαμπαδεύσουν την γνώση αλλά και το πάθος τους για τον κόσμο του digital marketing.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Στο σεμινάριο Digital Marketing, οι σπουδαστές γνωρίζουν τον δυναμικό κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με τη διδασκαλία μαθημάτων όπως:

 • Principles of Marketing
 • Digital Marketing Introduction
 • Display Advertising
 • Social Media Marketing
 • Email Marketing
 • SEO
 • Search Engine Marketing
 • Mobile Marketing
 • Digital Analytics
Head of Online Reputation Management & SEO @ Curious Ahead

O Χρήστος Πασσάς είναι Head of SEO & Online Reputation Management στην Bakers Digital Communication του V+O Group. Διαθέτει 19ετη εμπειρία σε θέματα digital marketing με εξειδίκευση στο SEO και στο ORM.

Πασσάς Χρήστος

Head of Online Reputation Management & SEO @ Curious Ahead

O Χρήστος Πασσάς είναι Head of SEO & Online Reputation Management στην Bakers Digital Communication του V+O Group.

Διαθέτει 19ετη εμπειρία σε θέματα digital marketing με εξειδίκευση στο search engine optimization και στο online reputation management.

Έχει διαχειριστεί πελάτες μεταξύ των οποίων την Coca-Cola 3E, τη WIND Hellas, τον Όμιλο Olympia, την Praktiker Hellas, τον Όμιλο Μυτηλιναίο και τη Lamda Development, και είναι ο συγγραφέας του "Ελληνικό βιβλίο για το SEO: #1 Στις μηχανές αναζήτησης".

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Lionbridge (τη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα του translation & localization με πελάτες όπως η Google, η Audi, η Adobe, η Microsoft και η Samsung) ως SEO supplier in Greece.

Οι καθημερινές διεργασίες του Χρήστου βοηθούν τις επιχειρήσεις να προστατέψουν το brand name τους, να επιτύχουν αύξηση του awareness των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, κορυφαία αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως να αναπτυχθούν, εφαρμόζοντας μετρήσιμες και αποτελεσματικές ψηφιακές στρατηγικές.

Marketing & P.R. expert

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Marketing και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη.

Βασιλειάδου Ελπίδα

Marketing & P.R. expert

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Marketing (Master of Science in Strategic Marketing) και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη. 

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με πολυεθνικά και διάσημα brands, στους τομείς της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης και του Marketing.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο training έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα πανεπιστήμια του Λονδίνου και της Γαλλίας - σε κολεγιακά και σε μεταπτυχιακά προγράμματα-  στους τομείς του Marketing, Management και Πωλήσεων. Στην σχολή του ANT1 διδάσκει από το 2014.

Head of Marketing, Communication & Digital Strategy @ ANTENNA Music

Η Δόμνικα Σκρέτα είναι επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Ψηφιακής Στρατηγικής του ομίλου Antenna Music, μέλος του Antenna Group. 

Σκρέτα Δόμνικα

Head of Marketing, Communication & Digital Strategy @ ANTENNA Music

Η Δόμνικα Σκρέτα είναι επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Ψηφιακής Στρατηγικής του ομίλου Antenna Music, μέλος του Antenna Group. 

Μέχρι τις αρχές του 2014 ήταν διευθύντρια μάρκετινγκ και υπεύθυνη για την εταιρική επικοινωνία των εταιρειών του Antenna Group καθώς και για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής στρατηγικής των ΟΚ!, Vice.com, Netwix.gr, Fthis.gr κ.ά. 

Στη συνέχεια δημιούργησε το τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Easy 97.2 και Ρυθμό 94.9, όπως επίσης της δισκογραφικής εταιρίας Heaven Music και 314 Records. Παράλληλα, είναι σύμβουλος στις εταιρίες του ομίλου στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία και την Κύπρο. Σήμερα, είναι υπεύθυνη και για την ψηφιακή στρατηγική των επιχειρήσεων του ομίλου Antenna Music, με στόχο τον ψηφιακό ανασχηματισμό, σε σχέση με τις κοινωνικές ανάγκες και αξίες, όπως αυτές συνδιαμορφώνονται και από τον ψηφιακό κόσμο των ραδιοφώνων και των δισκογραφικών εταιριών παγκοσμίως. 

Από το 2018, είναι μόνιμη συνεργάτης του Παντείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Media & Culture Communication. Τέλος, είναι συν-διοργανώτρια της 1ης Συνόδου με θέμα «Audio & Radio Innovation» στην Αθήνα, καθώς και του «StartUp Weekend - Entrepreneurial Journalism, Audio & Radio Innovation» της Techstars (Google Partner). Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο «Tufts» στη Βοστώνη και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε και σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών της Βοστώνης «SMFA».

Digital Manager @ ANT1 TV

Ο Σάββας Βιτάλης είναι Digital Manager στον ANT1 TV, με σπουδές στο Deree College, Marketing και Management.

Βιτάλης Σάββας

Digital Manager @ ANT1 TV

Ο Σάββας Βιτάλης έχει σπουδάσει στο Deree College, Marketing και Management και από το 2004 έχει εργαστεί σε διάφορους ομίλους Media μεταξύ των οποίων το NBC Olympics, o ANT1, το Star channel, o ΣΚΑΙ, το MAD καθώς και το κυπριακό TV ONE ( πρώην MEGA Κύπρου).

Από τον Ιούνιο του 2018 κατέχει την θέση του Digital Manager στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. 
 

Performance Specialist @ Solid Havas

Η Ελένη Ροκά είναι performance specialist με πολυετή εμπειρία στον χώρο του digital marketing.

Ροκά Ελένη

Performance Specialist @ Solid Havas

Η Ελένη Ροκά εργάζεται στον κλάδο του Performance Marketing πάνω από 7 χρόνια. 

Έχει χειριστεί καμπάνιες στα social media (Facebook, Instagram, LinkedIn), στην Google (Search, Display, YouTube, Discovery Ads) και programmatic campaigns για λογαριασμό μεγάλων πελατών, όπως των Nestle, Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, ΑΒ Βασιλόπουλος, SCA (Tena, Libresse), ΓΙΩΤΗΣ, Hellenic Duty Free Shops, Media Strom και πολλών άλλων. 

Από τον Φεβρουάριο του 2018, εργάζεται ως Performance Specialist στην Solid Havas. 

Digital Marketing Manager @ Sociality

Ο Σπύρος Τζώρτζης είναι είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Τζώρτζης Σπύρος

Digital Marketing Manager @ Sociality

Ο Σπύρος Τζώρτζης εργάζεται στον τομέα digital marketing από το 2013. Είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει το αντικείμενο E-mail Marketing στο πρόγραμμα Digital & Social Media.

Senior Digital Communications Manager @ Curious Ahead

Η Μαρίνα Ψυχάρη κατέχει τη θέση της Senior Digital Communications Manager στην Curious Ahead του V+O Group. Εργάζεται τα τελευταία 11 χρόνια στον κλάδο της επικοινωνίας και συγκεκριμένα στο PR, στη διαφήμιση, στο CRM και στα Digital Media. 

.

Ψυχάρη Μαρίνα

Senior Digital Communications Manager @ Curious Ahead

Η Μαρίνα Ψυχάρη κατέχει τη θέση της Senior Digital Communications Manager στην Curious Ahead του V+O Group. 

Εργάζεται τα τελευταία 11 χρόνια στον κλάδο της επικοινωνίας και συγκεκριμένα στο PR, στη διαφήμιση, στο CRM και στα Digital Media. 

Το πελατολόγιό της στη διάρκεια της καριέρας της περιλαμβάνει πελάτες σε διάφορους κλάδους και τομείς, όπως Τρόφιμα & Ποτά (Nestlé, illy, WS Karoulias, Elbisco), Retail (ΑΒ Βασιλόπουλος), HR (Adecco Hellas), χρηματοοικονομικά και τραπεζικά (Eurobank EFG), αεροπορία (Turkish Airlines) κ.ά.
 
Έχει δημιουργήσει και υλοποιήσει βραβευμένες 360o επικοινωνιακές στρατηγικές, καταφέρνοντας να αυξήσει το brand awareness των πελατών της, να βελτιώσει το customer loyalty και να ενισχύσει την απόδοση των πωλήσεών τους. 

Έχει πτυχίο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ μιλάει άπταιστα Αγγλικά, έχει καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας και βασική γνώση της ιταλικής.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤ1 MediaLab

Προοπτικές εξέλιξης

Οι σπουδές στο ANT1 MediaLab προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Οι απόφοιτοι, εκτός από μάχιμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σε τηλεοπτικά κανάλια, μπορούν να απασχοληθούν ως κειμενογράφοι ή υπεύθυνοι Τύπου και δημοσίων σχέσεων σε διαφημιστικές εταιρείες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Networking

Το ANT1 MediaLab σε βοηθάει να «χτίσεις» ένα ισχυρό job network. Γνωρίζοντας τους coaches και κάνοντας πρακτική στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, έρχεσαι σε επαφή με καταρτισμένους επαγγελματίες και διευρύνεις το επαγγελματικό σου δίκτυο.

Ευκαιρίες απορρόφησης

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών ξεκινά μια σημαντική καριέρα! Πολλοί από τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab απορροφώνται άμεσα σε εκπομπές, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψηφιακά Μέσα, εφημερίδες και περιοδικά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Career Coaching

Στο ANT1 MediaLab διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια, C.V. & interview workshops με κορυφαίους εκπροσώπους του χώρου, οι οποίοι σε προετοιμάζουν για μια επαγγελματική συνέντευξη και σε υποστηρίζουν σε θέματα εργασιακής σταδιοδρομίας.

Βρες μας στο χάρτη Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Επίλεξε το πρόγραμμα και τον τρόπο παρακολούθησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Μάθημα:

Στοιχεια επικοινωνιας

Επιστροφή στην αρχή