Digital Marketing

Digital Marketing

 • ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
 • Για παιδιά 9 έως 99 ετών

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING ΣΤΟ ANT1 MEDIALAB

Παρακολούθησε το σεμινάριο Digital Μarketing του Ant1 MediaLab και γνώρισε τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες, τα νέα ψηφιακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα μέσα από μία ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Απόκτησε σφαιρική γνώση για κάθε τομέα του ψηφιακού marketing, από τις βασικές αρχές του Marketing και το Social media marketing, μέχρι το SEO, το SEM και τα Analytics. Μάθε όλα τα μυστικά, εφάρμοσέ τα στην πράξη και γίνε περιζήτητος στην αγορά εργασίας!

Πληροφορίες μαθήματος

Τύπος μαθήματος:

Σεμινάριο / ΚΔΒΜ 

Έναρξη μαθημάτων:

Ρωτήστε μας

Διάρκεια:

4 μήνες

Αριθμός ενοτήτων:

8

Κατάσταση εγγραφών:

ΑΝΟΙΚΤΕΣ!

Είδος αναγνώρισης:

Βεβαίωση ολοκλήρωσης

Δίδακτρα & Εκπτώσεις
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αντικείμενο σεμιναρίου

Το σεμινάριο Digital Μarketing του Ant1 MediaLab απευθύνεται σε σπουδαστές ή αποφοίτους σχολών επικοινωνίας, αλλά και σε στελέχη δημοσίων σχέσεων και marketing τα οποία θέλουν να εξελιχθούν και να αποκτήσουν εξειδίκευση και στο ψηφιακό περιβάλλον διαφήμισης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες γνωρίζουν σε βάθος τις βασικές αρχές του ψηφιακού marketing και αποκομίζουν γνώσεις που βρίσκουν πρακτική εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων όπως η online δημοσιογραφία, το digital & το social media marketing, το e-commerce, το digital communication & το PR, το data analysis και το digital copywriting.

Πρακτική άσκηση

Hands-on εκπαίδευση με best practices, case studies και άμεση πρακτική εφαρμογή

Ευέλικτη φοίτηση

Απογευματινά μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα

Καταξιωμένοι coaches

Έμπειροι coaches οι οποίοι στελεχώνουν μερικές από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις της αγοράς θα σου μεταλαμπαδεύσουν την γνώση αλλά και το πάθος τους για τον κόσμο του digital marketing.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Στο σεμινάριο Digital Marketing, οι σπουδαστές γνωρίζουν τον δυναμικό κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με τη διδασκαλία μαθημάτων όπως:

 • Principles of Marketing
 • Digital Marketing Introduction
 • Display Advertising
 • Social Media Marketing
 • Email Marketing
 • SEO
 • Search Engine Marketing
 • Mobile Marketing
 • Digital Analytics
Marketing & P.R. expert

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Marketing και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη.

Βασιλειάδου Ελπίδα

Marketing & P.R. expert

Η Ελπίδα Βασιλειάδου έχει μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Marketing (Master of Science in Strategic Marketing) και έχει βραβευτεί από το Chartered Institute of Marketing στο Λονδίνο, το πλέον αναγνωρισμένο ινστιτούτο Marketing στην Ευρώπη. 

Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με πολυεθνικά και διάσημα brands, στους τομείς της Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Διαφήμισης και του Marketing.

Έχει μεγάλη εμπειρία στο training έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα πανεπιστήμια του Λονδίνου και της Γαλλίας - σε κολεγιακά και σε μεταπτυχιακά προγράμματα-  στους τομείς του Marketing, Management και Πωλήσεων. Στην σχολή του ANT1 διδάσκει από το 2014.

WordPress Developer

O Ιάκωβος Φρούντας είναι μηχανικός λογισμικού και υποστηρικτής του open source software. Ιδρυτής της εταιρείας  Bake My WP.

Φρούντας Ιάκωβος

WordPress Developer

O Ιάκωβος Φρούντας είναι μηχανικός λογισμικού και υποστηρικτής του open source software. Στον ελεύθερό του χρόνο θα τον βρει κανείς να ασχολείται ενεργά με την κοινότητα του WordPress και την διοργάνωση WordCamps.

Τα τελευταία 10 χρόνια κατασκευάζει περίπλοκες ιστοσελίδες που βασίζονται στο WordPress. Πρόσφατα ίδρυσε την εταιρεία Bake My WP με κύριο αντικείμενο τις εξατομικευμένες υπηρεσίες κατασκευής και υποστήριξης ιστοσελίδων.

 

Σταύρος Ροζάκης – Head of Performance @ THE VSCOPE

Ο Σταύρος Ροζάκης είναι επαγγελματίας στο τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης.

Σταύρος Ροζάκης

Σταύρος Ροζάκης – Head of Performance @ THE VSCOPE

Πολλοί άνθρωποι από μικρή ηλικία είχαν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να ασχοληθούν με κάτι συγκεκριμένο. Ήθελαν λόγου χάρη να γίνουν δάσκαλοι, γιατροί, δικηγόροι, ακόμα και αστροναύτες.

 

Ο Σταύρος, προσπαθώντας να ανακαλύψει το πάθος του και επενδύοντας πολύ χρόνo σε διάφορους ακαδημαϊκούς και εργασιακούς τομείς, όντας απόφοιτος του τμήματος Θεολογία του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, βρήκε εν τέλει τον δρόμο του στον χώρο του Digital Marketing.

 

Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης ενός νέου επαγγελματικού ταξιδιού!

 

Αυτήν τη στιγμή είναι επαγγελματίας στο τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης για περισσότερα από 5 χρόνια και από το 2020 είναι κάτοχος του τίτλου Master στο Digital & Social Media Marketing από το Πανεπιστήμιο του East London.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την digital media στρατηγική και την online διαφήμιση, έχοντας εμπλακεί σε παγκόσμιες καμπάνιες, καθώς και σε συνεργασίες με πολύ μεγάλα brands. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει τον ρόλο του Head of Performance στην εταιρεία THE VSCOPE.

 

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με τη μουσική παίζοντας κιθάρα και μπάσο, βλέπει σειρές, διαβάζει βιβλία και αγαπάει τα ταξίδια.

 

Digital Media Strategist

O Κωνσταντίνος Κορίκης, Digital Media Strategist είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στις Η.Π.Α.

Κωνσταντίνος Κορίκης

Digital Media Strategist

O Κωνσταντίνος Κορίκης, Digital Media Strategist είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με σπουδές στις Η.Π.Α.
Έχει 27 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής, του διαδικτύου και της στρατηγικής marketing σε Digital media.
Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις εταιρείων πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία, την ψηφιακή διαφήμιση και την δημιουργία περιεχομένου
΄Εχει διδάξει το elearning μάθημα “Social Media και Επικοινωνία” στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και έχει συνεργαστεί σε σεμινάρια επικοινωνίας με το New York College
Έχει συντονίσει επιτυχημένες καμπάνιες ψηφιακής επικοινωνίας στο χώρο της εκπαίδευσης, ιατρικών υπηρεσιών, εκδόσεων, πολιτικής, διεθνών συνεδρίων, ηλεκτρονικού εμπορίου, δημοσίων Οργανισμών, της Τεχνολογίας και Ενέργειας  και ιστοσελίδων ενημέρωσης.
Σε τακτική βάση ο Κωνσταντίνος δίνει διαλέξεις και σεμινάρια σε θέματα που αφορούν την ψηφιακή επικοινωνία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτόν στην ιστοσελίδα www.korikis.com

Digital Marketing & Social Media Consultant

Ο Παναγιώτης Χρονόπουλος είναι Digital Marketing & Social Media Consultant.

Χρονόπουλος Παναγιώτης

Digital Marketing & Social Media Consultant

Ο Παναγιώτης Χρονόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ,  καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Οικονομική και Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων. 

Οι πανεπιστημιακές σπουδές τον ώθησαν από νωρίς στην ενασχόληση με τα ψηφιακά μέσα και από το 2014 δραστηριοποιείται στοχευμένα στον τομέα του digital marketing.

Έχει εργαστεί σε digital marketing agencies (Reach, Digital Minds) στο πεδίο των digital operations, ενώ παράλληλα έχει διαχειριστεί μεγάλο πλήθος από SoMe / influencer καμπάνιες για κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς. 

Σήμερα, δραστηριοποιείται ανεξάρτητα ως Digital Marketing & Social Media Consultant, βοηθώντας μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, καθώς και οποιουδήποτε μεγέθους εταιρείες να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν αποδοτικά content & influencer marketing στρατηγικές. 

Digital Marketing Manager @ Sociality

Ο Σπύρος Τζώρτζης είναι είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Τζώρτζης Σπύρος

Digital Marketing Manager @ Sociality

Ο Σπύρος Τζώρτζης εργάζεται στον τομέα digital marketing από το 2013. Είναι Digital Marketing Manager στην Κοοπερατίβα Ψηφιακής Επικοινωνίας Sociality.

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει το αντικείμενο E-mail Marketing στο πρόγραμμα Digital & Social Media.

Performance Marketing Expert @ Nelios

Ο Χρήστος Μπιτζής εργάζεται στο χώρο του Digital Marketing από το 1998. Σήμερα είναι Performance Marketing Expert στη εταιρία Nelios και Trainer στο πρόγραμμα Grow with Google.

Μπιτζής Χρήστος

Performance Marketing Expert @ Nelios

Ο Χρήστος Μπιτζής έχει σπουδάσει art & design στον ΑΚΤΟ. Ξεκίνησε την καριέρα του ως graphic designer και σύντομα πέρασε στο χώρο του internet marketing ως web designer σε ένα από τα πρώτα web agencies στη Ελλάδα. Από τότε έχει εργαστεί ως project manager, strategist, digital marketing expert με εξειδίκευση στο travel και έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands στο χώρο του hospitality. Τα τελευταία πέντε χρόνια συνεργάζεται με εταιρείες και οργανισμούς ως εκπαιδευτής σε σεμινάρια για ένα μεγάλο φάσμα ψηφιακών δεξιοτήτων και online εργαλείων.

ΕΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤ1 MediaLab

Προοπτικές εξέλιξης

Οι σπουδές στο ANT1 MediaLab προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Οι απόφοιτοι, εκτός από μάχιμοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές σε τηλεοπτικά κανάλια, μπορούν να απασχοληθούν ως κειμενογράφοι ή υπεύθυνοι Τύπου και δημοσίων σχέσεων σε διαφημιστικές εταιρείες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Networking

Το ANT1 MediaLab σε βοηθάει να «χτίσεις» ένα ισχυρό job network. Γνωρίζοντας τους coaches και κάνοντας πρακτική στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, έρχεσαι σε επαφή με καταρτισμένους επαγγελματίες και διευρύνεις το επαγγελματικό σου δίκτυο.

Ευκαιρίες απορρόφησης

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών ξεκινά μια σημαντική καριέρα! Πολλοί από τους σπουδαστές του ANT1 MediaLab απορροφώνται άμεσα σε εκπομπές, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ψηφιακά Μέσα, εφημερίδες και περιοδικά του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Career Coaching

Στο ANT1 MediaLab διεξάγονται δωρεάν σεμινάρια, C.V. & interview workshops με κορυφαίους εκπροσώπους του χώρου, οι οποίοι σε προετοιμάζουν για μια επαγγελματική συνέντευξη και σε υποστηρίζουν σε θέματα εργασιακής σταδιοδρομίας.

Βρες μας στο χάρτη Εκδήλωση ενδιαφέροντος

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Επίλεξε το πρόγραμμα και τον τρόπο παρακολούθησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Μάθημα:

Στοιχεια επικοινωνιας

Επιστροφή στην αρχή