Εικόνα του "Βαρότση Εύη "

H Εύη Βαρότση ειδικεύεται στο digital universe και τις δυνατότητές του για περισσότερα από 17 χρόνια, με διεθνή εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών, μέσα από τις οποίες διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται όλες τις πτυχές ανάπτυξης των επιχειρήσεων στη ψηφιακή εποχή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη και καταπράσινη Κέρκυρα και λίγο μετά τα 17 ταξίδεψε στην Αγγλία, όπου διέμεινε για 9 χρόνια.

Αφότου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και έγινε κάτοχος B.A, M.A και M.B.A. αποφάσισε να παρατείνει τη διαμονή της στο εξωτερικό και έχοντας κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά digital βήματα για 4 χρόνια στην Three Mobile, επέστρεψε στην Ελλάδα το 2004 για να κάνει ένα μικρό "ταξίδι" μεταξύ Planet Interactive, ReadPoint, Upstream κ.ά. και να καταλήξει το 2007 και για 10 συναπτά έτη στην πιο Megalicious εμπειρία, το MEGA, όπου συνέβαλε καθοριστικά στο να μετατραπεί η παραδοσιακή τηλεόραση σε ένα σύγχρονο ψηφιακό μέσο.

Στη συνέχεια, αποφάσισε να μπει στον χώρο της διαφήμισης και μετά από 9 δημιουργικούς μήνες ως Head of Digital Innovation στην attp, αποφάσισε να ιδρύσει την di360 με σκοπό να διοχετεύσει στην αγορά όσο περισσότερο Digital Intelligence μπορεί. Παράλληλα με την di360, συνεχίζει και διατηρεί τον ρόλο της ως digital strategy and innovation consultant στην attp.

Τις ώρες που δεν ασχολείται με τον ψηφιακό κόσμο ζει στο maximum τις δικές της πραγματικές αξίες της ζωής που είναι δύο παιδικά χαμόγελα!