Εικόνα του "Καλουντζόγλου Χρίστος"

Με επαγγελματική εμπειρία τριών δεκαετιών, έχει εργαστεί σε όλο το φάσμα των Μέσων Ενημέρωσης. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας ως βοηθός συντάκτης στην εφημερίδα «Ακρόπολις» το 1996. Από το 1998 εντάχθηκε στο δυναμικό του ραδιοφωνικού σταθμού Αντέννα 97.1, συμμετέχοντας από την πρώτη ημέρα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στη διαμόρφωση του νέου τοπίου στα ερτζιανά. Στο ραδιόφωνο εργάστηκε μέχρι το 2000 ως συντάκτης διεθνών ειδήσεων και εκφωνητής δελτίων. 

Από το 1990 έως το 2015 ήταν από τους βασικούς συντελεστές του τμήματος διεθνών ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Συμμετείχε έτσι, από την πρώτη μέρα, στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που δημιούργησε η ιδιωτική τηλεόραση. Στο διάστημα αυτό πέραν της καθημερινής συμμετοχής στην παραγωγή των δελτίων ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέλαβε δημοσιογραφικές αποστολές σε διάφορες χώρες, καλύπτοντας μεταξύ άλλων τους πολέμους στο Κουρδιστάν, στη Σερβία, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στο Κοσσυφοπέδιο. 

Από το 1992 εργάζεται και στο Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου επί μία εικοσαετία ήταν συντάκτης στο τμήμα διεθνών ειδήσεων και από το 2010 διετέλεσε διαδοχικά αρχισυντάκτης του ραδιοτηλεοπτικού τμήματος, του τμήματος web tv και του πολιτικού–οικονομικού ρεπορτάζ. 

Σήμερα είναι διευθυντής εκδόσεων του Αθηναϊκού–Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Στη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής του πορείας, έχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες και περιοδικά του αθηναϊκού και του επαρχιακού Τύπου. 

Από το 2011 συνεργάζεται με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, διδάσκοντας στο Εργαστήρι Τηλεόρασης του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού. 

Στο ANT1 MediaLab διδάσκει στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα δημοσιογραφίας από το 2015.